• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ظاهر عجیب پسران تهرانی

parastu

متخصص بخش گالری عکس
اخیرا شاهد پدیده های جدیدی در حوزه مسائل و روابط جنسی در برخی از مناطق کشور مثل نقاط مرفه نشین تهران هستیم. بدون شک چنین رفتارهای نامتعارفی زاییده فرهنگ ما نیست و محصولی وارداتی می باشد که توسط رسانه های بزرگ غرب که شبیه گمرک فرهنگی برای آن عمل می کنند به کشور ما آمده است.

2.jpg

3.jpg

* توطئه یهود *

یهود پس از هزاران تامل در مورد برتری بر مسیحیان و یهودیان و همه جامعه بشری خواست تا برای فقدان جمعیتی خود چاره ای بجوید. متاسفانه این چاره جویی مبتنی بر سیاست های افزایش تراکم جمعیتی نیست، بلکه بر رشد منفی جمعیت سایر جوامع برای ایجاد توازن با جوامع یهودی صهیونیسم تمرکز داشته است.
برای این منظور اولین بار مرغ و خروس ها در آزمایشگاه های صهیونی مورد بررسی قرار گرفتند. با جدا سازی این دو از هم پس از مدتی رابطه جنسی بین دو هم جنس آغاز شد و به تدریج دسته مرغ ها و خروس ها از حیث تعداد رو به کاهش یافتن نهاد. همین امر با ایجاد شکاف جنسی بین جوامع با تولید مکاتب شومی مثل فمنیسم و زن گرایی و مردگرایی و غیره هم امتحان شد. امروز به همین علت رشد جمعیت در بسیاری از کشورهای اروپایی کاملا منفی است.

بدکارگی یک صنف حقوقی

از طرفی با فراموش شدن نهاد خانواده، بی بند و باری ها رفتاری و جنسی دارای توجیه حقوقی و عرفی هم شد و روز به روز در قالب های جدیدی به بازار پر سود تجارت جنسی جهان عرضه می شود.
افراد خیابانی در بسیاری از کشورها دارای حقوق صنفی هستند و مورد حمایت ویژه برخی از نهادها نیز قرار می گیرند. از آنجا که عمر یک بدکاره معمولا بیش از ۴ سال نیست، برای این امر خدمات بیمه و پشتیبانی در نظر گرفته شده و از حیث پزشکی هم عمل های پیچیده جراحی و زیبایی را برای آن تدارک دیده اند. در غرب افراد خیابانی باعث بروز برخی زیربناهای حیوانی مکتب فکری آن می باشند.
افراد زیادی هم هستند که با در اختیار گرفتن زنان و دختران به تجارت جنسی می پردازند. در کشورهایی که این امر دارای توجیه حقوقی نیست، تخلفات از این دست به طور قاطع توسط پلیس رهگیری و سرکوب نمی گردد. چرا که رشوه های مالی و جنسی دلالان این حوزه در اغلب اوقات برای دور زدن قوه قهریه اجتماع کفایت می کند.

در ایران و تهران
مدتی است که تجارت جنسی با سبک های نوین غربی در کشور ما نیز صورت می گیرد. امروز علاوه بر زنان و دختران در بخش هایی از تهران دیده شده است که پسران نیز در ازای دریافت پول، خود را به زنان متمول می سپارند. حتی خانه تیمی های جنسی پسرانه نیز برای اجاره خدمات جنسی به زنان پولدار وجود دارد.
اجتماع ما یک جامعه جوان است و این امر با محاسن بسیارش، عوارضی را هم به همراه دارد. پتانسیل های جنسی در یک اجتماع جوان بسیار بالاست، اما متاسفانه “سرانه” فرزند آوری نسبت به این نیروی جوان در کشور، به سمتی می رود که غرب اکنون در آن قرار دارد.
این یعنی ما در دهه آتی با بحران جنسی مواجه خواهیم بود. از سویی پیر شدن کشور هم تبعات بسیار بدی خواهد داشت که از دید کسی پوشیده نیست. باید دید آیا سیاست های جمعیتی و اجتماعی دولتی و کلان تدبیری را برای عدم ورود این توطئه صهیونیستی در سال های آتی خواهد اندیشید؟

منبع: پايگاه خبري تحليلي قم فردا

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مطمئناً پدیده و اتفاق مورد پسندی نیست منتها این هم اشتباه هست که ما هر ضعفی رو به گردن دیگران بی اندازیم.
این نوع پدیده ها به ضعف فرهنگی ما برمیگرده.
1- فرهنگ ما جذابیت و پویایی لازم رو برای مردممون نداشته که چنین شده؟
2- مگر مردم غرب همگی چنین رفتار میکنند؟
3- به فرض که این یک تهاجم فرهنگی هست، چرا فرهنگ ما نتونسته به اون جوامع حمله ور بشه و از این گذشته خودمون هم گرفتار شدیم!

msh002

کاربر ويژه
مطمئناً پدیده و اتفاق مورد پسندی نیست منتها این هم اشتباه هست که ما هر ضعفی رو به گردن دیگران بی اندازیم.
این نوع پدیده ها به ضعف فرهنگی ما برمیگرده.
1- فرهنگ ما جذابیت و پویایی لازم رو برای مردممون نداشته که چنین شده؟
2- مگر مردم غرب همگی چنین رفتار میکنند؟
3- به فرض که این یک تهاجم فرهنگی هست، چرا فرهنگ ما نتونسته به اون جوامع حمله ور بشه و از این گذشته خودمون هم گرفتار شدیم!

اتفاقا برعکس
من فکر میکنم ربط زیادی به فرهنگ نداره

موضوع هوموسکشوال (
homosexual ) ها یه موضوع حل شده توی دنیاس

اما ما بخاطر شرایط جامعه مون بیش از حد دامن میزنیم بهش

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اتفاقا برعکس
من فکر میکنم ربط زیادی به فرهنگ نداره

موضوع هوموسکشوال (
homosexual ) ها یه موضوع حل شده توی دنیاس

اما ما بخاطر شرایط جامعه مون بیش از حد دامن میزنیم بهش

نه اصلاً حل شده نیست. میخوان که حل کنند منتها چالش پیش روشون خیلی زیاد هست.
در بخش علمی و روانشناسی موضوع همجنس گرایی یک اختلال روانی و ناشی از نقص تربیتی و عدم فراهم شدن شرایط محیطی مناسب معرفی میشه. منتها اکثراً دولت های غربی در مورادی مثل همین مورد برخلاف ما که گاهاً از این ور بوم می افتیم از اون ور بوم می افتند و سعی میکنن با فراهم کردن شرایط مناسب برای این عده، به اصطلاح آزادی اجتماعی موجود در کشورهاشون رو عنوان کنند.
در واقع نظر و منظور من این هست که یک اختلال روانی به اشتباه به فرهنگ ربط داده شده.

do..bia

کاربر ويژه
ببحشید میپرم وسطا ولی فک نکنم این قضیه ربط به همجنسگرایی داشته باشه / این مربوط میشه به تمایل به شکل جنس مخالف بودن این خودش ی اختلال جنسیه ک البته جدیدا به یجور اختلا ژنتیکی ربطش میدن .

msh002

کاربر ويژه
نه اینجا یه اختلافی داریم ما توی تعریفامون

جنسیت ، جنسگونگی . بیانگر خصوصیات و علایمی است که یک جامعه به عنوان خصوصیات " زنانه " و یا " مردانه " قبول دارد . بر خلاف باور عمومی ، جنسگونگی در جوامع مختلف و زمان های مختلف متفاوت است .
Gender Identity
به معنی هویت جنسی است . به احساسی گفته می شود که شخصی از مرد یا زن بودن خودش دارد .
Sexual Orientation: به معنی شناخت جنسی می باشد. به علاقه و آگاهی جنسی و روانی یک شخص و روابط جنسی او گفته می شود که شامل سه شاخه زیر است :

1- هتروسکشوال یا دگرجنس گرا
2- بایسکشوال یا دوجنس گرا
3- هوموسکشوال یا همجنس گرا

Homosexual
: به معنی همجنس گرا می باشد. برای انسان هایی کاربرد دارد که رضایت روحی ، جسمی و جنسی خود را در نزد همجنس خود می بینند . این واژه برای اولین بار در سال 1868 توسط کارولی م.کرتبنی در مکاتبات شخصی اش استفاده شد و یک سال بعد در یک سری دفترچه هایی که به جهت روشن سازی ماجرای لوط پیامبر و اقوام سدوم و عماره منتشر شده بود استفاده شد و نسل به نسل گشت و اکنون با گذشت بیش از 130 سال رسمیت خودش را پیدا کرده است .

Transgender
: این کلمه برای مشخص کردن افرادی است که به نحوی مثل پوشیدن لباس جنس مخالف یا عمل جراحی ، جنسیت خود را کم رنگ کرده و جنس مخالف را نشان می دهند و به عبارت دیگر افرادی که هویت جنسی آنها با جنسگونگی فیزیولوژیک آنها هم گونی نداشته باشد و شامل سه گروه دوگانه پوش ، دگر پوش و دگر جنس شده می باشند.مخاطبین این سه گروه عموماً دگرجنس گرایان و یا دوجنس گرایان هستند.

مورد اول رو میشه ربطش داد به تربیت و فرهنگ
اما مورد دوم یعنی ترنس ها رو فکر میکنم ماهیت متفاوتی داره

البته امیدوارم این بحثا و اصلاحات موجب هیتلر شدن فروم نشه
اگه حس میکنید اینجوریه لطفا ویرایش یا حذفش کنید

do..bia

کاربر ويژه
نه اینجا یه اختلافی داریم ما توی تعریفامون

جنسیت ، جنسگونگی . بیانگر خصوصیات و علایمی است که یک جامعه به عنوان خصوصیات " زنانه " و یا " مردانه " قبول دارد . بر خلاف باور عمومی ، جنسگونگی در جوامع مختلف و زمان های مختلف متفاوت است .
Gender Identity
به معنی هویت جنسی است . به احساسی گفته می شود که شخصی از مرد یا زن بودن خودش دارد .
Sexual Orientation: به معنی شناخت جنسی می باشد. به علاقه و آگاهی جنسی و روانی یک شخص و روابط جنسی او گفته می شود که شامل سه شاخه زیر است :

1- هتروسکشوال یا دگرجنس گرا
2- بایسکشوال یا دوجنس گرا
3- هوموسکشوال یا همجنس گرا

Homosexual
: به معنی همجنس گرا می باشد. برای انسان هایی کاربرد دارد که رضایت روحی ، جسمی و جنسی خود را در نزد همجنس خود می بینند . این واژه برای اولین بار در سال 1868 توسط کارولی م.کرتبنی در مکاتبات شخصی اش استفاده شد و یک سال بعد در یک سری دفترچه هایی که به جهت روشن سازی ماجرای لوط پیامبر و اقوام سدوم و عماره منتشر شده بود استفاده شد و نسل به نسل گشت و اکنون با گذشت بیش از 130 سال رسمیت خودش را پیدا کرده است .

Transgender
: این کلمه برای مشخص کردن افرادی است که به نحوی مثل پوشیدن لباس جنس مخالف یا عمل جراحی ، جنسیت خود را کم رنگ کرده و جنس مخالف را نشان می دهند و به عبارت دیگر افرادی که هویت جنسی آنها با جنسگونگی فیزیولوژیک آنها هم گونی نداشته باشد و شامل سه گروه دوگانه پوش ، دگر پوش و دگر جنس شده می باشند.مخاطبین این سه گروه عموماً دگرجنس گرایان و یا دوجنس گرایان هستند.

مورد اول رو میشه ربطش داد به تربیت و فرهنگ
اما مورد دوم یعنی ترنس ها رو فکر میکنم ماهیت متفاوتی داره

البته امیدوارم این بحثا و اصلاحات موجب هیتلر شدن فروم نشه
اگه حس میکنید اینجوریه لطفا ویرایش یا حذفش کنید

خب من این اصطلاحاتو نمیدونستم ممنون اطلاعاتمون رفت بالا .
ولی من فک میکنم این تایپیک ب مورد دومی مربوط نمیشه بازم / چون این اختلال ک گفتی از بدو تولد به وجود میاد اما اینها تمایل هاییکه بعدا و با گذر زمان تو آدم شکل میگیره که میتونه یجور تمایل ب جلب توجه هم باشه . این نظر منه ولی خب اطلاعات من برای اضهار نظر قطعی کافی نیس ...

msh002

کاربر ويژه
خب من این اصطلاحاتو نمیدونستم ممنون اطلاعاتمون رفت بالا .
ولی من فک میکنم این تایپیک ب مورد دومی مربوط نمیشه بازم / چون این اختلال ک گفتی از بدو تولد به وجود میاد اما اینها تمایل هاییکه بعدا و با گذر زمان تو آدم شکل میگیره که میتونه یجور تمایل ب جلب توجه هم باشه . این نظر منه ولی خب اطلاعات من برای اضهار نظر قطعی کافی نیس ...

منم همینو میگم
اطلاعات ما برای تشخیص مشکل این دوستان از روی عکس
و زدن عنوان ظاهر عجیب پسران تهرانی (البته من تهرانی نیستم خو) بدون اینکه بدونیم واقعا مشکل از کجاست جالب نیس یه نموره

سیاوش عشق

کاربر ويژه
در مقابل این حرکات باید شاید سکوت کرد. آخه حرفی نمیمونه
بگیم ناپسند؟
بگیم زشت؟
بگیم بی غیرت؟
یا ....
شاید بد هویت تعریف خوبی براشون باشه.
اینا بیشتر به زنای (سه نقطه) شباهت دارن تا پسر

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ببینید دوستان چیزی که الان مطرح هست این هست که هرگونه اختلال اینچنینی یعنی گرایش به همجنس و یا گرایش به شبیه شدن به جنس مخالف ناشی از یک کمبود هست. این یک تحقیق علمی هست، به عنوان مثال در بعد روانشناسی الان خیلی به پدر و مادران توصیه میشه که اگر دختران از پدران خودشون و پسران از مادران خودشون از لحاظ روحی و روانی و واقعی دور نمونند درصد زیادی از احتمال بروز همجنس گرایی در فرزندان کم میشه و ... .
در واقع این نوع مشکلاتی که پیش میان و دور از روال عادی طبیعت هستند در اثر کمبود هایی رخ میده زیاد مربوط به فرهنگ نمیتونه باشه.
فرهنگ رفتاری رو شامل میشه مورد پسند و استفاده ی عام هست.

naanaa.bala

کاربر ويژه
اینا عقده دختر شدن داشتن خخخخخخخخخخخخ هههههههههههه:خنده2:اشتباهی دنیا اومدن:خنده2::خنده2:
اینا همش جلب توجه دوست دارن دیده شن همه نگاشون کنن نمیدونن چیکار کنن اینجوری میکنن
بیجنبه میشن
:آه:

parastu

متخصص بخش گالری عکس
600x600_AksTubeCom_d4c38f388dc99aede898e19217566746050b737c.jpg

پسران امروز ما به مردانی بدون غیرت با ظاهری که مانند دختران درست می‌کنند و توانایی حمایت از خانواده را ندارند تبدیل شده‌اند.
جوان پرس : عضو هیئت علمی دفتر مطالعات و تحقیقات زنان با بیان اینکه دور شدن از سبک زندگی اسلامی آسیب‌های جدی به خانواده وارد می‌کند، تصریح کرد: امروزه مطرح شدن سبک زندگی و تاکید رهبر معظم انقلاب بر آن نشان دهنده این است که زندگی ایرانی ما به سوی غربی شدن در حرکت است. وی با بیان اینکه خانواده اولین جایگاه برای یادگیری است گفت: متأسفانه امروزه این موقعیت یادگیری به غارتگران دیجیتالی و بازی‌های رایانه‌ای سپرده شده است و این وقت طلایی را از دست می‌دهیم در حالی که به راحتی در این سن می‌توان مسائل معنوی و ماورایی را به کودکان آموزش داد.

فریبا علاسوند در مراسم تجلیل از دختران که در استانداری خوزستان تشکیل شد، اظهار کرد: تغییر و تحول در وضعیت کنونی خانواده‌های ایرانی با توجه به شرایط فعلی جامعه ضروری است و به کارگیری سبک زندگی اسلامی و آموزش دین در خانواده‌ها لازم است. وی، رسالت مادران را در آموزش سبک‌های اسلامی به فرزندان خطیر ارزیابی کرد و افزود: زنان در اصلاح الگوهای رفتاری و تغییر سبک زندگی می‌توانند نقش بسزایی داشته باشند.
عضو هیئت علمی دفتر مطالعات و تحقیقات زنان گفت: امروزه با خانواده‌های تک‌جنسیتی مواجه هستیم، چراکه دختران به برابری کامل با پسران کشانده شده‌اند و در آینده برعکس می‌شوند و در زندگی‌ها با دو زن مواجه می‌شویم.
به گزارش فارس از اهواز علاسوند عنوان کرد: امروزه خانواده‌ها از مفاهیم متافیزیکی و معنوی سرشار است و تمام گفت و شنود‌ها را مادیات و ظواهر تشکیل می‌دهد در حالی که مفاهیم معنوی فراموش شده است. این استاد دانشگاه با بیان اینکه فراموش کردن معنویات در خانواده‌ها سه آسیب جدی به دنبال دارد اظهار کرد: مهم‌ترین آسیب این است که با شیب تند سقوط اخلاقی مواجه هستیم و این مسئله ریشه در خانواده دارد زیرا شرایط جامعه برای همه یکسان است.

وی در این خصوص ادامه داد: چگونه است که در همین جامعه که شرایط یکسان برای همه دارد عده‌ای جوان بااخلاق و مومن می‌شوند و عده‌ای دیگر به فرزندانی هنجار گریز تبدیل می‌شوند. متاسفانه امروز روند غلطی شکل گرفته است که نصیحت، ارشاد و موعظه را که از سر عشق و محبت است به گیر دادن تعبیر می‌کنند و سطح گفت‌و‌گو و مراوده در خانواده‌ها کاهش یافته است.

او، آسیب دوم را کاهش آموزش دین در خانواده‌ها بیان و اظهار کرد: امروزه بیش از هر زمان دیگری برای آموزش در خانواده‌ها هزینه می‌شود که هیچ کدام از آن‌ها معطوف به دین نیست. استاد دانشگاه جامعه الزهرا با اشاره به ضعف و آسیب در آموزش نقش جنسیتی، آسیب سوم را نبود معنویت در خانواده‌ها بیان کرد و گفت: آموزش این مسئله به دختران که از پسران هیچ چیزی کم ندارید باعث شده است که زندگی‌های مشترک امروز تقابل دو مرد باشد که این مسئله عامل اصلی طلاق‌های امروز است.
وی افزود: امروزه با خانواده‌های تک جنسیتی مواجه هستیم چون دختران به برابری کامل با پسران کشانده شده‌اند و در آینده برعکس می‌شوند ودر زندگی‌ها با دو زن مواجه می‌شویم.
علاسوند عنوان کرد: پسران امروز ما به مردانی بدون غیرت با ظاهری که مانند دختران درست می‌کنند و توانایی حمایت از خانواده را ندارند تبدیل شده‌اند.

وی با بیان اینکه منشا همه این ناهنجاری‌ها خانواده است اشاره کرد: خانواده‌ها باید در کنار اینکه دوست دارند دخترانشان در جامعه باشند و تحصیل کنند باید آن‌ها را در مسیر نقش مادری ترغیب کنند زیرا مادری به معنای مدیریت بحران و عاطفه است.

منبع: جوان پرس

روژین

کاربر ويژه
ببخشید من دخالت میکنم وسط حرفتون میپرم

ولی چون من در تهران ساکن هستم واین جور چیزا زیاد میبینم الان همه چی عوض شده دیگه برای تهرانی ها چیز عجیب و غیر منتظره ای نیست و عادی شده

البته الان دوره ی رنگ کردن مو به رنگهای جیغ شده{صورتی-قرمز_زرد-...}

والبته فکر کنم یه ذره به اطرافیان ربط داره

parastu

متخصص بخش گالری عکس
ببخشید من دخالت میکنم وسط حرفتون میپرم

ولی چون من در تهران ساکن هستم واین جور چیزا زیاد میبینم الان همه چی عوض شده دیگه برای تهرانی ها چیز عجیب و غیر منتظره ای نیست و عادی شده

البته الان دوره ی رنگ کردن مو به رنگهای جیغ شده{صورتی-قرمز_زرد-...}

بر خلاف نظر شما من فکر می کنم در جامعه ی اسلامی این چیزها نباید وجود داشته باشه و همینطور نباید عادی باشه
اینکه چیز جدیدی مد میشه ،دلیل نمیشه همه ی افراد از اون پیروی بکنن و ...

والبته فکر کنم یه ذره به اطرافیان ربط داره

ولی من فکر می کنم به اعتقادات فرد بستگی داره نه تنها نظرش:18:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
قصد ورود به این بحث رو ندارم و طبیعتا نظرم هم در مورد این موضوع مشخصه اما ای کاش این موضوع از لحاظ روانشناسی هم بررسی میشد

[MENTION=8046]فائزه حسین زاده[/MENTION]

rahnama

پدر ایران انجمن
مهمترین مسئله دور بودن افراد خانواده از هم است.
یا والدین با از نظر مالی تامین هستند که باعث استقلال مالی و تفریحی جداگانه است
و یا
ندارند و تلاش میکنند احتیاجات خانواده را فراهم کنند و کمتر به وضعیت کاری و روانی فرزندان می رسند.

فاصله 2 نسل روز بروز بیشر و بیشتر می شود.

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
نظرات دوستان رو خوندم .این تاپیک به مقوله عرضه ی پسران به خانم های پولدار برای ایجاد روابط جنسی می پردازه .مساله ای که در همه جا ی دنیا بر عکس این قضیه بیشتر مصداق داره .
یعنی عرضه ی زنان ودختران به مردان برای روابط جنسی با مقاصد متفاوت .
واما دوستان به مطالب دیگه پرداختند مثل مقوله هم جنس گرایی یا هموسکشوال.
بر اساس طبقه بندی مجموعه بازنگری شده ی تشخیصی وآماری انجمن روانپزشکی آمریکا اختلال های جنسی به سه مقوله تقسیم شده اند .:

1-نارسا کنشی های جنسی.
2-پارافیلیا ها
3-اختلال های هویت جنسی

هر کدوم از موارد اشاره شده در بالا تعاریف مختلف داره که براساس تمایل کاربران براشون توضیح می دم.

بالا