پانته آ
متخصص بخش
فرا رسیدن اربعین حسینی روبه همه دوستان عزیزم تسلیت می گم . امروز با طرز تهیه این غذا ذر خدمت شما عزیزان هستم .
مواد لازم :
عدس پلویی: 1 پیمانه
برنج : 2 پیمانه
روغن : به میزان لازم
مواد لازم برای تزیین :
کشمش سیاه ، کشمش سبز ،پیاز داغ به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
گوشت چرخ کرده و پیاز به میزان لازم
پیاز داغ به میزان لازم
طرز تهیه :
عدس پلویی رو پاک می کنیم و می شوریم و می ذاریم تا بپزه در حدی که بپزه کافیه اما له نشه .
بعد از اینکه عدس پخت برنج رو پاک می کنیم و توی یه قابلمه می شوریم و کمی آب روش می ریزیم اگه به روش من بخواید برنجتون رو بپزید هیچ نیازی به خیساندن برنج نیست از اونجایی که من هیچ وقت فرصت نداشتم برنج رو بذارم خیس بخوره یاد گرفتم که میشه تو کمترین زمان بدون خیساندن برنج هم برنج خوبی دم کرد میزان آب هم چشمی است
مقداری هم نمک می ریزیم تو آب می ذاریم جوش بیاد وقتی که جوش اومد و قل قل کرد چند قطعه یخ تو آب می اندازیم تو این مرحله برنج از قل قل می افته و می ذاریم دوباره به جوش بیاد موقه ریختن یخ ها حواستون باشه آب جوش به دستتون نپاشه
بعد دیگه موقع آبکشیش وقتی مشخص میشه که ببینیم برنج به انداره کافی قد بلند شده
همونطور که تو تصویر می بینید برنج رو آبکش می کنیم عدس هم آبکش می کنیم بعد ته قابلمه رو کمی روغن ریخته و نون قرار می دیم بعد یه لایه برنج یه لایه عدس به همین ترتیب مواد رو می ریزیم
دمکنی قرار داده و می ذاریم دم بیاد .
وقتی دم اومد سرو کرده و مقداری از برنج رو زعفرانی کرده با پیاز داغ و کشمش سبز و کشمش سیاه و گوشت چرخ کرده تزیین می کنیم.
همونطور هم که تو تصویر مشخصه برنج به خوبی قد کشیده و دم اومده .
مواد لازم :
عدس پلویی: 1 پیمانه
برنج : 2 پیمانه
روغن : به میزان لازم
مواد لازم برای تزیین :
کشمش سیاه ، کشمش سبز ،پیاز داغ به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
گوشت چرخ کرده و پیاز به میزان لازم
پیاز داغ به میزان لازم
طرز تهیه :
عدس پلویی رو پاک می کنیم و می شوریم و می ذاریم تا بپزه در حدی که بپزه کافیه اما له نشه .
بعد از اینکه عدس پخت برنج رو پاک می کنیم و توی یه قابلمه می شوریم و کمی آب روش می ریزیم اگه به روش من بخواید برنجتون رو بپزید هیچ نیازی به خیساندن برنج نیست از اونجایی که من هیچ وقت فرصت نداشتم برنج رو بذارم خیس بخوره یاد گرفتم که میشه تو کمترین زمان بدون خیساندن برنج هم برنج خوبی دم کرد میزان آب هم چشمی است
مقداری هم نمک می ریزیم تو آب می ذاریم جوش بیاد وقتی که جوش اومد و قل قل کرد چند قطعه یخ تو آب می اندازیم تو این مرحله برنج از قل قل می افته و می ذاریم دوباره به جوش بیاد موقه ریختن یخ ها حواستون باشه آب جوش به دستتون نپاشه
بعد دیگه موقع آبکشیش وقتی مشخص میشه که ببینیم برنج به انداره کافی قد بلند شده
همونطور که تو تصویر می بینید برنج رو آبکش می کنیم عدس هم آبکش می کنیم بعد ته قابلمه رو کمی روغن ریخته و نون قرار می دیم بعد یه لایه برنج یه لایه عدس به همین ترتیب مواد رو می ریزیم
دمکنی قرار داده و می ذاریم دم بیاد .
وقتی دم اومد سرو کرده و مقداری از برنج رو زعفرانی کرده با پیاز داغ و کشمش سبز و کشمش سیاه و گوشت چرخ کرده تزیین می کنیم.
همونطور هم که تو تصویر مشخصه برنج به خوبی قد کشیده و دم اومده .