• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

عدس پلو نذری

پانته آ

متخصص بخش
فرا رسیدن اربعین حسینی روبه همه دوستان عزیزم تسلیت می گم . امروز با طرز تهیه این غذا ذر خدمت شما عزیزان هستم .
200734_7Ffrltx5.JPG


مواد لازم :
عدس پلویی: 1 پیمانه
برنج : 2 پیمانه
روغن : به میزان لازم
**************************************
مواد لازم برای تزیین :
کشمش سیاه ، کشمش سبز ،پیاز داغ به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
گوشت چرخ کرده و پیاز به میزان لازم
پیاز داغ به میزان لازم
طرز تهیه :
200734_yWInzJe0.JPG

عدس پلویی رو پاک می کنیم و می شوریم و می ذاریم تا بپزه در حدی که بپزه کافیه اما له نشه .
200734_R5RB1sTT.JPG

200734_qtkEK59I.JPG

بعد از اینکه عدس پخت برنج رو پاک می کنیم و توی یه قابلمه می شوریم و کمی آب روش می ریزیم اگه به روش من بخواید برنجتون رو بپزید هیچ نیازی به خیساندن برنج نیست از اونجایی که من هیچ وقت فرصت نداشتم برنج رو بذارم خیس بخوره یاد گرفتم که میشه تو کمترین زمان بدون خیساندن برنج هم برنج خوبی دم کرد میزان آب هم چشمی است
200734_8kEIMQkN.JPG

مقداری هم نمک می ریزیم تو آب می ذاریم جوش بیاد وقتی که جوش اومد و قل قل کرد چند قطعه یخ تو آب می اندازیم تو این مرحله برنج از قل قل می افته و می ذاریم دوباره به جوش بیاد موقه ریختن یخ ها حواستون باشه آب جوش به دستتون نپاشه
200734_PeatCPxc.JPG

بعد دیگه موقع آبکشیش وقتی مشخص میشه که ببینیم برنج به انداره کافی قد بلند شده
200734_eT6d3aCe.JPG

200734_LiFpWwmm.JPG

همونطور که تو تصویر می بینید برنج رو آبکش می کنیم عدس هم آبکش می کنیم بعد ته قابلمه رو کمی روغن ریخته و نون قرار می دیم بعد یه لایه برنج یه لایه عدس به همین ترتیب مواد رو می ریزیم
200734_9UJvH4Xv.JPG

دمکنی قرار داده و می ذاریم دم بیاد .
وقتی دم اومد سرو کرده و مقداری از برنج رو زعفرانی کرده با پیاز داغ و کشمش سبز و کشمش سیاه و گوشت چرخ کرده تزیین می کنیم.
همونطور هم که تو تصویر مشخصه برنج به خوبی قد کشیده و دم اومده .
200734_T2h6Kkv1.JPG

200734_58f87uJG.JPG
 
بالا