• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

علي‌اکبري فيناليست شد

sinaet

متخصص بخش فوتبال
رقابت‌هاي کشتي فرنگي قهرماني جهان - مجارستان
علي‌اکبري فيناليست شد
[h=2] نماينده وزن 120 کيلوگرم کشورمان در رقابت‌هاي کشتي فرنگي قهرماني جهان با پيروزي در مرحله نيمه‌نهايي به ديدار ‌نهايي رسيد.

[TD="align: left"]
00029389.jpg
[/TD]



در ادامه سومين روز از چهل‌ و چهارمين دوره رقابت‌هاي کشتي فرنگي قهرماني جهان که از ساعت 14:30 امروز (يکشنبه) در بوداپست مجارستان آغاز شده است، امير علي‌اکبري نماينده وزن 120 کيلوگرم کشورمان با پيروزي در مرحله نيمه‌نهايي راهي ديدار پاياني شد.

به گزارش فارس،وي در مرحله نيمه‌نهايي با نتيجه 4 بر يک مقابل رضا کايالپ، دارنده مدال طلاي 2011 جهان و برنز المپيک لندن از ترکيه به پيروزي دست يافت و فيناليست شد.

امير علي‌اکبري در 120 کيلو در دور نخست در کمتر از 2 دقيقه با ضربه فني مقابل آلکساندر چرنيتسکي از اوکراين به پيروزي رسيد و راهي مرحله بعد شد. وي در دور دوم نيز با نتيجه 7 بر صفر مقابل يوهان يورن، دارنده مدال برنز المپيک لندن از سوئد به پيروزي رسيد و به يک‌چهارم نهايي رسيد. علي‌اکبري در يک‌چهارم نيز با نتيجه 7 بر صفر از سد ادوارد پاپ، دارنده مدال برنز 2010 جهان از آلمان گذشت و راهي نيمه‌نهايي شد.

وي در براي حضور در فينال با نتيجه 4 بر يک مقابل رضا کايالپ، دارنده مدال طلاي 2011 جهان و برنز المپيک لندن از ترکيه به برتري دست يافت و فيناليست شد.

علي‌اکبري براي کسب مدال طلا با هيکي نابي، دارنده مدال نقره المپيک لندن از استوني ديدار خواهد کرد.



 
بالا