عمرانزاده:گفتم تمديد ميکنم اما نه با اين شرايط [h=2] مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: فردا نزد فتحالله زاده ميروم اگر او کاري برايم انجام نداد مجبورم نزد رويانيان بروم. |
[TD="align: left"]

حنيف عمرانزاده در خصوص حرکتش در بازي با الشباب و مشکلات مالي آبيپوشان صحبتهايي با فارس انجام داده که در زير ميخوانيد: * چطور شد آن حرکت را انجام دادي؟ امروز دوست و دشمنم را خوب شناختم. اول از همه بگويم که اهل چاپلوسي و اين مسائل نيستم اما دوستان که انتقاد ميکنند يک لحظه خودشان را جاي من ميگذاشتند. از دقيقه 1 بازي و حتي قبل از آنکه گرم کنيم با زبان فارسي به ما فحش ميدادند و آخر هم با به رخ کشيدن جمله خليج عربي من را تحريک کردند. من هم واکنش نشان دادم و حتي به يکي از ليدرهايمان گفتم آنقدر خليج فارس را صدا کنيد تا گوششان کر شود اما يک چيز ديگر برايم جالب است. * چه چيزي؟ امروز ديدم هر شخصيتي در مورد کار من اظهارنظر ميکند. همين حالا ميگويم کار من درست نبود اما اگر 10 بار ديگر هم توهين کنند جوابشان را ميدهم. فقط مديرعامل، مربي و خودم ميتوانم در اين مورد اظهارنظر کنم و خواهش ميکنم دوستان ديگر در سمتهاي مختلف در خصوص من صحبت نکنند و نگويند حرکت عمرانزاده را محکوم ميکنيم. من خودم بلد هستم از حق خودم دفاع کنم و تاوان کارم را هم هرجا که باشد ميدهم. * بازي برگشت را چطور ميبيني؟ بازي سختي است. آنها 4_5 بازيکن اصلي خود را نداشتند و برد خوبي کسب کرديم و اميدوارم چهارشنبه هم يک بازي خوب انجام دهيم. امسال که پاداش آنچناني نگرفتيم و به قولي صلواتي بازي کرديم. امسال بازيکناني باغيرت بازي کردند که پول کمتري گرفته بودند نه آنها که پول زياد گرفته بودند البته نوش جانشان. عرضه داشتند و مثل من بيعرضه نبودند. سر من کلاه رفت که يک سال دنبال پولم دويدم. * اما همه امسال شرايط سختي داشتند. من هم نميگويم کسي شرايط سختي نداشت اما درس خوبي گرفتم. به خدا ما هم پيشنهاد يک ميلياردي داشتيم اما نميدانم چرا توجهي به ما نميشود. * تکليف چک اسپانسر چه شد؟ شايد اگر چک دست باشگاه بود پول ميشد. در اين مدت فقط اميري به دنبال کار من بود و چند بار با او به اين طرف و آن طرف رفتيم تا دنبال پول برويم. دروغ نميگويم فردا نزد فتحالله زاده ميروم. اگر حاجي کاري برايم انجام داد که هيچ اگر نداد نزد رويانيان ميروم تا به خاطر بچهمحلي او چک من را پول کند. * منظورت چيست؟ منظورم اين است که دستم به هيچ جايي بند نيست. من با سر بخيه زده براي اين تيم بازي کردم. 90 درصد پولم را هم نگرفتم. اميدم اول به خدا و بعد به فتحالله زاده است اگر او نتوانست مجبورم پيش رويانيان بروم. * با اين شرايط تکليف فصل بعد چيست؟ بعد از قهرماني گفتم اولين نفر با تيم تمديد ميکنم اما نه با اين شرايط. چهارشنبه بازيها تمام ميشود آن وقت هواداران نميدانند که من براي پولم بايد به نزد چه کسي بروم. آن وقت آنها هم انتظار دارند من تمديد کنم. |
ورزش3