پانته آ
متخصص بخش
اشکنه قرقروت
موادلازم برای5تا7
تخم مرغ:1
رشته ریز اش:70گرم
اب سرد:1لیتر
رب گوجه فرنگی:1ق غ
قرقروت:50گرم
سیب زمینی:یک عدد متوسط
پیاز:یک عددمتوسط
روغن ونمک وفلفل سیاه:به مقدار لازم{روغن مصرفی ترجیحا روغن حیوانی یاروغن زرد}
طرزتهیه:
ابتدا سیب زمینی رابه صورت نگینی خوردکرده وسرخ میکنیم بعدپیازرانگینی خوردکرده وسرخ میکنیم رب را خوب سرخ کرده وبعداز سرخ شدن رب رشته راکمی تفت میدهیم سپس نمک وفلفل وقرقروت رااضافه کرده وبعدتخم مرغ رادراب می اندازیم خوب بهم میزیم سپس اب وتخم مرغ رابه موادروی گازاضافه میکنیم وتازمانی که اب جوش بیادان راهم میزنیم تاتخم مرغ به اصطلاح نبرد بعدازجوش امدن زیرگازراکم میکنیم ومدت3تا4دقیقه میگذاریم غذاجابیافتدبعدازان غذاامده ی سرواست
موادلازم برای5تا7
تخم مرغ:1
رشته ریز اش:70گرم
اب سرد:1لیتر
رب گوجه فرنگی:1ق غ
قرقروت:50گرم
سیب زمینی:یک عدد متوسط
پیاز:یک عددمتوسط
روغن ونمک وفلفل سیاه:به مقدار لازم{روغن مصرفی ترجیحا روغن حیوانی یاروغن زرد}
طرزتهیه:
ابتدا سیب زمینی رابه صورت نگینی خوردکرده وسرخ میکنیم بعدپیازرانگینی خوردکرده وسرخ میکنیم رب را خوب سرخ کرده وبعداز سرخ شدن رب رشته راکمی تفت میدهیم سپس نمک وفلفل وقرقروت رااضافه کرده وبعدتخم مرغ رادراب می اندازیم خوب بهم میزیم سپس اب وتخم مرغ رابه موادروی گازاضافه میکنیم وتازمانی که اب جوش بیادان راهم میزنیم تاتخم مرغ به اصطلاح نبرد بعدازجوش امدن زیرگازراکم میکنیم ومدت3تا4دقیقه میگذاریم غذاجابیافتدبعدازان غذاامده ی سرواست
