• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

غیرفعال کردن +KMP در نرم افزار KM Player

0mid

متخصص بخش ورزشی
باز هم من اومدم با یه آموزش دیگه ولی این بار آموزش یک نرم افزار معرف و محبوب پخش فایل های ویدئویی یعنی KM Player

همونطور که میدونین جدیدا در نسخه های جدید این نرم افزار شاهد تغییراتی بودیم که مهم ترینش اضافه شدن +KMP هست :بله:

KMP+.jpg

ولی این تغییر چندان مثبت نیست و خیلی ها باهاش مشکل دارن و البته مشکلاتی رو هم ایجاد کرده مثل کند کردن سرعت اجرای نرم افزار و غیرفعال شدن پخش فایل از طریق کشیدن رو صفحه ای نرم افزار

من بهتون میگم چیکار کنین که این گزینه غیرفعال بشه و دیگه نبینینش :بله:

1- ابتدا روی صفحه ی نرم افزار راست کلیک کنین.
2- از قسمت پوسته ها (skins)، و از قسمت لوگو (Logo)، گزینه ی لوگو پیشفرض پوسته (Skin Default Logo) رو انتخاب کنین.

حالا مشاهده میکنین که خبری از +KMP نیست :نیش:

امیدوارم این آموزش براتون مفید بوده باشه :بله:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
مررررررررررسی داداش عالی بود...
دستت طلااا..... خسته نباشی.

rahnama

پدر ایران انجمن
امید جان ممنون. مثل همیشه عالی بود.
اگر ممکن است لینک دانلودش را قرار دهید.سپاسگزارم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
آخرین ویرایش:

shikabzar.ir

New member
سلام
ممنون از این آموزشت یه من یه مشکل دیگه هم داریم:
قبلا ورژن قدیمی رو داشتم و بدون مشکل باهاش کار میکردم ولی الان ورژن جدیدش فایل های فلش swf رو باز نمی کنه.ارور هم نمیده.نمی دونم چرا؟؟

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام
برای بازکردن فایل های swf بر روی فایل موردنظرتون کلیک راست کنید سپس Properties رو بزنید.
سپس Change و نرم افزار KM Player را انتخاب کنید.
اگر هم نبود از گزینه Browse استفاده کنید و اضافه کنید به فهرست نرم افزارها.
موفق باشید

سلام
ممنون از این آموزشت یه من یه مشکل دیگه هم داریم:
قبلا ورژن قدیمی رو داشتم و بدون مشکل باهاش کار میکردم ولی الان ورژن جدیدش فایل های فلش swf رو باز نمی کنه.ارور هم نمیده.نمی دونم چرا؟؟

بالا