پيکه: فابرگاس فصلخوبي در بارسا خواهدداشت [h=2] جرارد پيکه، مدافع بارسا، مطمئن است که سسک فابرگاس، هم تيمي اش در بارسا، علي رغم شروع نه چنداني خوبي که داشته، فصل خوبي را در نوکمپ سپري خواهد کرد. |
[TD="align: left"]

کاپيتان سابق توپچي ها در هفته هاي ابتدايي فصل جديد لاليگا بازي هاي خوبي را به نمايش نگذاشت و به همين دليل با انتقاداتي روبرو شد. با اين وجود، پيکه مطمئن است که فابرگاس در اين فصل نقشي کليدي در بارسا ايفا خواهد کرد. او در گفتگو با کاده نا سر گفت:" سسک شرايط خيلي خوبي دارد. او در ديدار مقابل عربستان هم بازي بسيار خوبي به نمايش گذاشت. هر بازيکني در طول دوران حرفه اي اش فراز و نشيب هايي دارد. خيلي ها در مورد جدايي او در زمستان صحبت مي کنند، در حالي که ما تنها سه بازي در لاليگا انجام داديم. به نظر من، در دنياي فوتبال هيچ صبري وجود ندارد. او خيلي آرام است و من مطمئنم که او سرانجام فصل بسيار خوبي را سپري خواهد کرد. يکي از بهانه ها اين است که بارسا پول زيادي براي خريد او پرداخت کرد. اين مسئله فشار زيادي روي او وارد کرد. وقتي شرايط مطابق انتظار پيش نمي رود، شايعات شروع مي شود. من اين را دوست ندارم اما فوتبال همين است." فابرگاس پس از 8 سال بازي در آرسنال، در تابستان 2011 به بارسا بازگشت و فصل گذشته، 28 بازي در لاليگا انجام داد. |
به نقل از ورزش 3