• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فروشگاه ساز اسکریپت سبد خرید sabadkharid کامل 100% نال شده

amin khan

مدیر انجمن
فروشگاه ساز اسکریپت سبد خرید sabadkharid کامل 100% نال شده

لازم به ذکر است که این اسکریپت و همه اسکریپت های نال شدهای که از این فروشگاه ساز در سایت های مختلف جهت دانلود قرار داده شده دارای اشکالاتی می باشد و بیشتر برای تست دوستان قرار گرفته.اگر قصد راه اندازی فروشگاهی با دقت و کارایی و پشتیبانی بیشتری دارید خرید نسخه اصلی آن را از شرکت سازنده اش توصیه مینماییم.

برخی از مزایای سیستم :
[+] دارای 10 قالب زیبا
[+] ساخت قالب بر اساس TPL و موتور تگ گذاری
[+] اتصال به درگاه پرداخت آنلاین عضو شتاب
[+] دارای سیستم عضو گیری
[+] دارای سبد خرید و سفارش و تایید
[+] دارای مرکز فروش هرگونه شارژ اعتباری
[+] دارای دو بانک اطلاعاتی SQL , Excel
[+] دارای سیستم خزانه دار پرداختی ها و تراکنش
[+] مدیریت آسان و محیط کاربر پسند
[+] و …

دانلود کنید
http://iranjoman.persiangig.com/foroosh/sabadkharid-Www.iranjoman.Com.zip

ali20

New member
من نصب کردم یه مشکل که داشتم اینه وقتی بعد نصب وارد صفحه اصلی می خواستم بشم یه چیزی نوشته بود و لینک سبد خرید را زده بود ؟ لطفا ساده راهنمایی کنید چه کار کنم تا وارد فروشگاه بشم​

ali20

New member
سلام - کسی جواب نداد - من بار دوم اسکریپ اینستال دار را نصب کردم باز این لینک سبد خرید ول نمی کنه البته یک مرحله مانده بود نصب کامل بشه در سری دوم این پیغام را داد
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') TYPE=MyISAM' at line 1 SQL query : CREATE TABLE SKH_system () TYPE=MyISAM

ان قسمت که یوزرو پسورد ادمین و مدیریت را می دهیم دادم با پیغام بالایی رو برو دم
این مشکل در نصب اینستال دار بود
ولی در بالا دستی خودم تنظیم کردم
لطفا را هنمایی کنید باز اول چه طور از شر این لینک سبد خرید راحت شم

Invalid Licence! to buy a valid licence visit www.sabadkharid.com

ali20

New member
کسی جواب نمی ده - بده ممنون میشم
من چند بار این سبد خرید رو نصب کردم در اخر این پیغام امد
Invalid Licence! to buy a valid licence visit www.sabadkharid.com رو صفحه من
بتار دوم ایستال دارش دانلود کردم نصب کردم یه مرحله بعد که می خواست تمام بشه و ادمین و یوزرو پسورد مدیریت رو خواست این پیغام امد
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') TYPE=MyISAM' at line 1 SQL query : CREATE TABLE SKH_system () TYPE=MyISAM

اطفا اونهایی که نصب کردن کمک کنن - البته باز در اخر هر دو این پیغام سبد خرید ول نمی کنه -
ایا این سر کاری نیست که سبد خرید نسخهای را رایگان گذاته که همه رو سر کار بزاره و بعد اینکه محصول چیدی و به 100 تا رسید بیاد قطع کنه ؟ این احتمال هست یا نه
در مرود این بر طرف کردن این مسئله اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میم - رو ساب دامن نصب کردم و لوگال

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوست عزیز لطفاً سوالتون رو فقط در یک تاپیک مطرح کنید، تاپیک دیگری که سوال فرمودید مربوط میشه به نسخه رایگان این فروشگاه ساز.
این اسکریپن رو بنده قبلا نصب کردم و مشکلی در نصب نداره.
شما علاوه بر اینکه باید فایل کانفیگ رو ویرایش کنید، باید دیتابیسی رو که در داخل فایل های دانلود شده هست زو ایمپورت کنید.
یعنی مراحل نصب بدین شکل هست:
1- یک دیتابیس بسازید
2- دیتابیس رو ایمپورت کنید
3-فایل کانفیگ رو ویرایش کنید و اطلاعات دیتابیستون رو وارد کنید.

موفق باشید

ali20

New member
سلام کسی نیست جواب درستی بده ؟
من تمام مراحل را کاملا درست انجام دادم بارها
باز وقتی وارد صفحه اول میشم این ارورو را می ده

ali20

New member
را می ده صفحه اول کانلار رعایت می کنم این مراحل را - و بفر مایید در کدام تابتیک مطرح کنم ؟

nasserheidary

New member
صبر كن من جواب كاملت را بهت بدم اين اسكريپت براي نصب كامل نياز به يك شماره سريال داره كه بايد اون را داخل فايل config وارد كني براي دريافت اين شماره سريال ميتوني به سايت p30vel.ir مراجعه كني اما تو مراجعه نكن ! چرا ؟ چون الان با وجود اسكريپت هاي رايگان اوپن سورسي با تمام ماژول هاي رايگان مثل opencart1.5.1.3.2 و پرستا شاپ و توماتوكارت ديگه كسي وقتش را با اسكريپت هايي مثل سبد خريد تلف نميكنه. والسلام. يا علي

Mahdi Askari

مدير فنی
دانلود نمی کنه که - شماهم سرکار می زارید ؟

دوست عزیز مشکل از پرشن گیگ هست
منم الان دسترسی به اکانتم ندارم و تمام اطلاعاتم رو فعلا از دست دادم

در اولین فرصت که درست شد خودم پیوست می کنم به انجمن یا یکی این کار رو حتما انجام میده
:گل:

samadblaj

New member
.................................................

سلام ببخشید من نسخه حرفه ای این اسکریپت رو دارم روی سرورم اطلاعات رو آپلود کردم یه دیتابیس و یه یوزر هم روی سی پنلم ساختم اما در پوشه آپلود شده همه چیز هست به غیر از فایل install.php و همینطور بلد نیستم دیتابیس رو import کنم خواهش میکنم یکی زودتر کمکم کنه خیلی فوری هستش...

samadblaj

New member
لطفا یکی به من بگه اینجا باید چی وارد کنم ؟

<?php
//database connection settings
define('LICENCE', 'LICENCE'); // License code
define('DBMS', 'mysql'); // database system
define('DB_HOST', 'localhost'); // database host
define('DB_USER', 'webpouya_taravat'); // username
define('DB_PASS', 'esfesm'); // password
define('DB_NAME', 'webpouya_sabadkharid'); // database name
define('ADMIN_LOGIN', 'admin'); // administrator's login
//database tables
include("./cfg/tables.inc.php");
?>

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
باید یوزر نیم و پسورد و نام دیتابستون رو در این قسمت وارد کنید.

samadblaj

New member
ممنونم از توجهتون ولی من نصب کردم بعد از نزدیک به 15 روز با این خطا مواجه شدم هر چی Encoding رو هم تغییر دادم درست نشد... لطفا یه نگاه کنید.http://projecity.ir/

بالا