• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فکر میکنم این یک درس عملی است

rahnama

پدر ایران انجمن
بسم الله الرحمن الرحیم (گروه راهکار شروع بکار کرد)باز در این سن عاشق شدم.
- عاشق شهری که در آن میخواهم شروع حرکت کاری را انجام دهم.
- عاشق عزیزانی که قرار است با آنان شروع کنم .(انشالله حتی در سطح استانها و شهرستانها)
- عاشق کاری که میخواهم شروع کنم.

فردا قرار است برنامه های حرکتی از ابتدا شروع شود.در چند روز آینده همکاران معرفی می شوند.
از اکنون حس میکنم که نمی توانم بخوابم.
وقتی تصمیم به حرکتی گرفتم چون گذشته شب و روز ندارم. بدجوری برنامه های کاری من را احاطه میکند. کوچکترین مسئله برای شروع حرکت را در نظر میگیرم.یاد 13 سال قبل افتادم.
وقتی با همسر و فرزندانم صحبت کردم ضمن تشویق من آرزوی موفقیت برای جمع کردند.
جالب این بود که قرار بود صحبتی نداشته باشم. ولی مگر می توانم. انسان عاشق عاشق است و نمی شود عاشق را کنترل کرد.
- مرکز حرکت کرج است.
- در آینده نماینده ها و بازاریابها معرفی می شوند.
کار پخش است در سطح کرج و تمام استانها و شهرستانها و خرید متقابل از آنان.
همراهان ما افرادی هستند که به راحتی همه عزیزان آنان را می شناسند. در تماسهای تلفنی - جلسات هماهنگی و مسافرتها.
افرادی قابل اطمینان . همراهانی که همه عزیزان را دوست دارند و عاشقانه در پی موفقیت حرکتهای کاری آنان هستند.
سعی میکنم عزیزان
ایران انجمن را هم در جریان کار قرار دهم تا اگر خواستند حرکت کاری داشته باشند بجربه ای داشته باشند.
درس کار و درس شراکت.

rahnama

پدر ایران انجمن
حرکتهای ما اول بسیار کوچک . بقول معروق قابل جمع شدن است.به تدریج گسترش پیدا میکند. با عزیزان همکار صحبتهای لازم انجام شده. مسئولیتها کاملا مشخص است تا تداخل کاری نباشد.
در زمان کار کاسب و در زمان استراحت دوست.
دوستیها در زمان مستحکمتر خواهد شد.
وقتی صداقت را در کار همدیگر دیدیم ارزش دوستی و کاری ما روز بروز بیشتر می شود.
همگی تایپیک شراکت را به دقت مطالعه کرده ایم.
تقسیم کار و احساس مسئولیت هر عزیزی باعث پایداری در کار خواهد شد.

rahnama

پدر ایران انجمن
قابل توجه همه عزیزان انجمن:
پستهائی را که در این تایپیک می نویسم خواهشا به دقت مطالعه فرمائید. از این نوشته ها دو هدف دارم:
1- اطلاع شما عزیزان از برنامه کاری.
2- بازآموزی شما عزیزان در ارتباط با نحوه حرکت و شراکت.

rahnama

پدر ایران انجمن
ما شروع کننده خوبی هستیم و ادامه دهنده بسیار توانا.ما هر کاری را شروع کنیم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهیم داد.

rahnama

پدر ایران انجمن
امیدوارم با این حرکت که با نام (راهکار) از روز شنبه فعالیت خود را شروع میکند , بتوانیم یصورتی فعالیت داشته باشیم که باعث رضایت عزیزان شود.در این تایپک در هر زمینه ای که فعالیت دارید برای ما مرقوم فرمائید تا پس از بررسی راهنمائی لازم انجام شود.

rahnama

پدر ایران انجمن
دوستی پرسید در این 5 ساعتی که در رفت و آمد هستی , چگونه از این وقت استفاده میکنی؟
عرض کردم. برنامه ریزی برای موفقیت هر چه بیشتر در کار.

این 5 ساعت بهترین زمان کاری من خواهد بود.

rahnama

پدر ایران انجمن
با توجه به هدفی که دارم و آن آشنائی شما عزیزان به حرکت کاری است کم کم شما عزیزانم را هم در جریان حرکت قرار خواهم داد.
موفقتر باشید.

rahnama

پدر ایران انجمن
استقبال عزیزان آن انجمن از این حرکت:
MARYAR ، مهدی گل محمدی ، tondar12 ، M3HDI ، شقایق مجد ، Andisheh ، فرهاد قربانی ، safari-cht ، خانم میلیاردر ، مجتبی سلطانی ، ahmad rezaee ، Mrs.Seyedi ، amir hossein heydari ، Delta.H ، mohammadshamosi ، farshid1371 ، hamidirche ، تنگسیر ،sajjad ، مــجــیــנ یــפـیــایــے ، goldmen ، dara ، gandalf ، mjdehghani ، mir abbas ، pesar368 ، محمد رضوانی ، mallarme ،mehrdad062 ، yu3f ، minoo ، sama.mehdi ، bi gham ، blacknight19 ، iranboy ، سعید محمدی ، کامیار کاظمی ، venus2 ، mohsen k1 ،successman ، rad86 ، sir-mahyar ، حامد ، bitumen ، m_grate29 ، سعید نصیری ، mahdi77 ، 3ObHaN ، kiarash64 ، bahador ،anamis ، hisabba2003 ، Mind ، zoofanoon ، alireza091111 ، nafis ، 0625 ، mortizmortiz ، دشتستانی 92 ، مسعود کوچولو ، iran ،saeed.abdollahi ، بيلا بالا ، توانا ، vahid61 ، karafarin ، 369369 ، mahdi5e ، mohsenspring ، sabaeng ، maral 777 ، REZA HAJISALIMI، حمید سیدی زاده ، بهنام ذوالفقارزاده ، دکتر شکراله پور ، Divar ، P@RSA ، reza_egbali ، rohande90 ، سعید.کرمی ، shahrasebi ، نرگس فیاض ، javamoh ، کیمیا شریفی ، شروین طاهری ، moltimilioner ، ناصر صادقی ، نی نی عسلی ، تفکربرتر ، sam_parrot ، سودابه ، فهیمه نائینی ، محمد رضا تورانی ، mseyfzadeh ، alma ، habib1400 ، totia ، حمید رضا غ ، mardin-b ، ماهتیسا ، gladreall ، maya-*** ، ali55 ، النا ،Elixir ، مرتضی الهی ، amirctrl ، kahkeshan77 ، سیندرلا ، ahoora rad

rahnama

پدر ایران انجمن
خواهشم اینست که عزیزان ایران انجمن مطالب مورد اشاره را یادداشت فرموده تا انشالله زمان فعالیت کاری بتوانند از آن استفاده کنند.
شما جوان هستید شما می توانید موفقیت 100 در100 داشته باشید. شما می توانید به همه اهدافتان برسید.شما دنیای انرژی مثبت هستید. اصولا حوانها بمب انرژی مثبت هستند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
شما جوان هستید شما می توانید موفقیت 100 در100 داشته باشید. شما می توانید به همه اهدافتان برسید.شما دنیای انرژی مثبت هستید. اصولا حوانها بمب انرژی مثبت هستند.

:بله: :قلیون:

بالا