بسم الله الرحمن الرحیم (گروه راهکار شروع بکار کرد)باز در این سن عاشق شدم.
- عاشق شهری که در آن میخواهم شروع حرکت کاری را انجام دهم.
- عاشق عزیزانی که قرار است با آنان شروع کنم .(انشالله حتی در سطح استانها و شهرستانها)
- عاشق کاری که میخواهم شروع کنم.
فردا قرار است برنامه های حرکتی از ابتدا شروع شود.در چند روز آینده همکاران معرفی می شوند.
از اکنون حس میکنم که نمی توانم بخوابم.
وقتی تصمیم به حرکتی گرفتم چون گذشته شب و روز ندارم. بدجوری برنامه های کاری من را احاطه میکند. کوچکترین مسئله برای شروع حرکت را در نظر میگیرم.یاد 13 سال قبل افتادم.
وقتی با همسر و فرزندانم صحبت کردم ضمن تشویق من آرزوی موفقیت برای جمع کردند.
جالب این بود که قرار بود صحبتی نداشته باشم. ولی مگر می توانم. انسان عاشق عاشق است و نمی شود عاشق را کنترل کرد.
- مرکز حرکت کرج است.
- در آینده نماینده ها و بازاریابها معرفی می شوند.
کار پخش است در سطح کرج و تمام استانها و شهرستانها و خرید متقابل از آنان.
همراهان ما افرادی هستند که به راحتی همه عزیزان آنان را می شناسند. در تماسهای تلفنی - جلسات هماهنگی و مسافرتها.
افرادی قابل اطمینان . همراهانی که همه عزیزان را دوست دارند و عاشقانه در پی موفقیت حرکتهای کاری آنان هستند.
سعی میکنم عزیزان ایران انجمن را هم در جریان کار قرار دهم تا اگر خواستند حرکت کاری داشته باشند بجربه ای داشته باشند.
درس کار و درس شراکت.
- عاشق شهری که در آن میخواهم شروع حرکت کاری را انجام دهم.
- عاشق عزیزانی که قرار است با آنان شروع کنم .(انشالله حتی در سطح استانها و شهرستانها)
- عاشق کاری که میخواهم شروع کنم.
فردا قرار است برنامه های حرکتی از ابتدا شروع شود.در چند روز آینده همکاران معرفی می شوند.
از اکنون حس میکنم که نمی توانم بخوابم.
وقتی تصمیم به حرکتی گرفتم چون گذشته شب و روز ندارم. بدجوری برنامه های کاری من را احاطه میکند. کوچکترین مسئله برای شروع حرکت را در نظر میگیرم.یاد 13 سال قبل افتادم.
وقتی با همسر و فرزندانم صحبت کردم ضمن تشویق من آرزوی موفقیت برای جمع کردند.
جالب این بود که قرار بود صحبتی نداشته باشم. ولی مگر می توانم. انسان عاشق عاشق است و نمی شود عاشق را کنترل کرد.
- مرکز حرکت کرج است.
- در آینده نماینده ها و بازاریابها معرفی می شوند.
کار پخش است در سطح کرج و تمام استانها و شهرستانها و خرید متقابل از آنان.
همراهان ما افرادی هستند که به راحتی همه عزیزان آنان را می شناسند. در تماسهای تلفنی - جلسات هماهنگی و مسافرتها.
افرادی قابل اطمینان . همراهانی که همه عزیزان را دوست دارند و عاشقانه در پی موفقیت حرکتهای کاری آنان هستند.
سعی میکنم عزیزان ایران انجمن را هم در جریان کار قرار دهم تا اگر خواستند حرکت کاری داشته باشند بجربه ای داشته باشند.
درس کار و درس شراکت.