• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قارچ پلو

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مدت پخت: 50 دقيقه
سرو براي: 4 تا 6 نفر

مواد لازم: قارچ 200 گرم
برنج 4 پيمانه
کنسرو ذرت 1 پيمانه
زعفران دم کرده 4 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي يک دوم قاشق چايخوري
آب ليمو چند قطره
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
روغن مايع به ميزان لازم


طرز تهيه:
ابتدا برنج را بشوييد و با نمک خيس کنيد.
قارچ ها را بشوييد و به صورت ورقه اي خرد کنيد. دقت کنيد ورقه هاي قارچ نبايد خيلي نازک شوند. قارچ ها را بايد با کمي روغن، حرارت بسيار زياد سرخ کرد و در ضمن کار، چند قطره آب ليمو به آن اضافه کنيد تا قارچ ها سفيد بمانند.
آب کنسرو ذرت را بگيريد و با قارچ، کمي رب گوجه فرنگي، نمک و کمي فلفل سياه مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.
برنج را آبکش کنيد. کف قابلمه دو قاشق روغن اضافه کنيد. سپس کمي برنج کف قابلمه بريزيد و از مخلوط مواد، لابه لاي آن بدهيد. در بين برنج زعفران دم کرده بريزيد تا تمام شود. سپس برنج را 45 دقيقه روي حرارت بگذاريد تا دم بکشد.
دقت داشته باشيد رنگ اصلي اين غذا با زعفران به دست مي آيد و در اصل، رنگ اين غذا زعفراني است.
پس در افزودن رب گوجه فرنگي دقت کنيد.
 
بالا