نوجوان 16 ساله در دادگاه اعتراف کرد که مادر خود را به خاطر توقیف کنسول پلی استیشن اش به قتل رسانده. اگر شما علاقه ای به خواندن خبر های جنایی پیرامون گیم ندارید، خواندن این خبر را ادامه ندهید چون یکی از بد ترین آنهاست.
طبق گزارش پلیس، روز بعد از این اتفاق کندال اندرسن[2] در حالی که مادرش در خواب بود به اتاق خواب او رفته و با چکش 20 ضربه به سر اش وارد می کند که در نهایت منجر به مرگ وی می شود.
داستان خونین قتل رشیدا، روز بعد از واقعه توسط پسرش برای پلیس فیلادلفیا بازگو می شود.
پسرک لاغر اندامی که متهم این پرنده است برای محاکمه در دادگاه جنایی حاضر می شود، ترستون لوک[3] مسئول پرونده ی این جنایت، اعترافات متهم را در دادگاه قرائت می کند:
"بعد از اینکه با چکش به مادرم حمله کردم بدن نیمه جان او را به طبقه ی پایین کشیدم تا در آشپزخانه بسوزانم و وقتی موفق نشدم با یک پایه ی صندلی ضربات نهایی را به سر او وارد آوردم و جسد را در میان زباله های کوچه در پشت خانه مخفی کردم"
آقای لوک همچنین اضافه کرد که کندال هم اکنون از عمل خود اظهار ندامت می کند و به او گفته است که: "اگر می شد دیگر اینکار را تکرار نمی کردم... من واقعا" دلم برای مادرم تنگ شده، او تنها کسی بود که از من مراقبت می کرد."
منابع:
16-Year-Old Confesses To Killing Mom Over PlayStation [Crime] | That Soviet Guy
Confession: Boy bludgeoned sleeping mom over PlayStation | Philadelphia Inquirer | 02/15/2011
Rashida Anderson Found Dead In South Philadelphia - Murder / Manslaughter - Philadelphia Criminal Law News
i[1] Rashida Anderson
i[2] Kendall Anderson
i[3] Thorsten Lucke
i[2] Kendall Anderson
i[3] Thorsten Lucke