• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

قطاب بجنوردی

پانته آ

متخصص بخش
مواد لازم:
اسفناج نیم کیلو
عدس یک پیمانه
پیاز یک عدد بزرگ
روغن دو پیمانه
خمیر نان سه تا چهار عدد
ادویه و نمک مقداری

طرز تهیه:

اسفناج را ریز کرده و می گذاریم بپزد و آبش تبخیر شود عدس را هم جدا می پزیم در مایه تابه ایی پیاز را ریز کرده با مقداری روغن تفت می دهیم و اسفناج پخته را اضافه می کنیم و تفت می دهیم عدس را هم اضافه می کنیم و همه را با هم تفت می دهیم و می گذاریم سرد شود.
خمیر نان را از نانوایی تهیه کرده و با کمی آرد می زنیم و ورز می دهیم تا جایی آرد اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد و بعد به اندازه یه نارنگی برداشته و با وردنه صاف می کنیم و یه قاشق پر از موادی که درست کردیم داخش می گذاریم و یک طرف را برگردانه و با دست محکم می کنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم

اینم عکس قطابی که درس کردم
 

پیوست ها

  • bersagh1.jpg
    bersagh1.jpg
    38 کیلوبایت · بازدیدها: 2
بالا