پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم:
اسفناج نیم کیلو
عدس یک پیمانه
پیاز یک عدد بزرگ
روغن دو پیمانه
خمیر نان سه تا چهار عدد
ادویه و نمک مقداری
طرز تهیه:
اسفناج را ریز کرده و می گذاریم بپزد و آبش تبخیر شود عدس را هم جدا می پزیم در مایه تابه ایی پیاز را ریز کرده با مقداری روغن تفت می دهیم و اسفناج پخته را اضافه می کنیم و تفت می دهیم عدس را هم اضافه می کنیم و همه را با هم تفت می دهیم و می گذاریم سرد شود.
خمیر نان را از نانوایی تهیه کرده و با کمی آرد می زنیم و ورز می دهیم تا جایی آرد اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد و بعد به اندازه یه نارنگی برداشته و با وردنه صاف می کنیم و یه قاشق پر از موادی که درست کردیم داخش می گذاریم و یک طرف را برگردانه و با دست محکم می کنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم
اینم عکس قطابی که درس کردم
اسفناج نیم کیلو
عدس یک پیمانه
پیاز یک عدد بزرگ
روغن دو پیمانه
خمیر نان سه تا چهار عدد
ادویه و نمک مقداری
طرز تهیه:
اسفناج را ریز کرده و می گذاریم بپزد و آبش تبخیر شود عدس را هم جدا می پزیم در مایه تابه ایی پیاز را ریز کرده با مقداری روغن تفت می دهیم و اسفناج پخته را اضافه می کنیم و تفت می دهیم عدس را هم اضافه می کنیم و همه را با هم تفت می دهیم و می گذاریم سرد شود.
خمیر نان را از نانوایی تهیه کرده و با کمی آرد می زنیم و ورز می دهیم تا جایی آرد اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد و بعد به اندازه یه نارنگی برداشته و با وردنه صاف می کنیم و یه قاشق پر از موادی که درست کردیم داخش می گذاریم و یک طرف را برگردانه و با دست محکم می کنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم
اینم عکس قطابی که درس کردم