سرمربي استقلال پس از پيروزي تيمش برابر سايپا به شدت از برنامه 90 انتقاد کرد.
امير قلعه نويي پس از پيروزي سه بر دو تيمش برابر سايپا در هفته چهارم رقابت هاي ليگ برتر با تسليت درگذشت سيمين بهبهاني و مهدي نفر، درباره اين ديدار گفت: من بايد به تيم خودم تبريک بگويم. يک توپ روي دورازه ما آمد و دو گل خورديم. ما موقعيت هاي پر شماري داشتيم و من به مجموعه خودمان افتخار مي کنم که يک هافبکي گرفتم که يکي از بهتريهاي تاريخ ايران است. ابراهيمي در جام جهاني در حقش اجحاف شد و متاسفانه او را نديدند. او فراتر از آسيا است. ما در اين ديدار خوب شروع کرديم و در نيمه دوم تغييراتي هم داشتيم و در نهايت موفق شديم. به جلالي هم بابت تيم خوبش تبريک مي گويم. از تماشاگران هم يک تشکر مي کنم که تا آخرين لحظه تيم را تشويق کردند. ما در حال برگشت به تيم سال 84 هستيم. مي بينيد که بازي هاي ما پر گل هستند.
وي در ادامه با انتقاد شديد از برنامه نود، بيان کرد: متاسفانه ديروز در برنامه 90 به هواداران استقلال بي احترامي شد. در برنامه 90 به سرپرست استقلال توهين شد و به ايشان فرصت حرف زدن دادن نشد تا از حق ميليونها استقلالي دفاع شود. 20 دقيقه درمورد يک اسم بحث مي کنند اما به استقلال که ميرسد، وقت ندارند.
سرمربي استقلال ادامه داد: من به بازيکنان هم گفتهام که ديگر حق ندارند با اين برنامه صحبت کنند. متاسفانه در اين برنامه کارشناسي ها از قبل معلوم است. آقاي فنايي قبل از کارشناسي خودش را لو داد. آقاي فنايي ما هم فوتبال را مي دانيم. شما براي داشتن تريبون، آمديد و صحبت کرديد و جالب است که آن توپ را هي مي چرخاندند تا مثلا شبيه سازي کنند. اگر قانون اجازه دهد، ما نمي خواهيم که کارشناسي داوري ما در اين برنامه پخش شود. من اگر قانون اجازه دهد، ديگر اجازه نمي دهم مصاحبه حتي من را هم پخش کنند.
وي اضافه کرد: کارشناسان توجيه شده در اين برنامه ميآيند. آقاي مرادي مي آيد در برنامه و هيچ نظر قطعياي نمي دهند. اين ها درد فوتبال ماست. حالا اگر تيم ما نبود، شايد برخي از اين کارشناسان نظر قطعي مي دادند. به هرحال همانطور که گفتم، اين درد فوتبال ماست که بايد درمان شود.