سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: برخي به دنبال آينده خودشان بودند ولي من دنبال آينده استقلال بودم.
امير قلعهنويي پس از صحبت در نشست خبري بيرون از سالن کنفرانس هم مقابل دوربينهاي تلويزيوني ايستاد و گفت: اعتقاد دارم به اين بازي بايد تبريک بگويم و به بازيکنان و هواداران استقلال تبريک بگوييم. فوتبالي که 5 گل داشته باشد خوب است. با يک اوت دستي پنالتي داديم و پرتاب هم طولي بوده و عرضي نبوده است و بايد اين کارها را برطرف کنيم. خيلي ها دنبال آينده خودشان بودند اما من دنبال آينده استقلال بودم. اميد ابراهيمي يکي از بهترين هافبکهاي دفاعي فوتبال ايران است و بازيکنانم روحيه جنگندگي داشتند البته بايد نظم دفاعيمان را سريعتر بهتر کنيم.
وي ادامه داد: بيکزاده را به وسط آورديم و يعقوب کريمي که يک فصل بازي نکرده و اين بازي در جناح چپ بازي کرد.
قلعهنويي در مورد اميرحسين صادقي، گفت: سوال حاشيهاي نپرسيد.
وي در مورد اينکه چرا هواداران استقلال کم به ورزشگاه مي آيند، گفت: هواداران استقلال ميآيند. آنها در دسته سه هم ما را تنها نگذاشتند. چه ميبريم و چه ميبازيم لذت ميبرند امروز 10 کرنر زديم و 5-6 موقعيت گل داشتيم و چند ضربه کاشته زديم. هفتهاي دو سه روز روي ضربات ايستگاهي کار ميکنيم.
وي در مورد مصاحبههاي بازيکنان و مربيان عليه همديگر گفت: در مورد فوتبال صحبت کنيم. يک چيزهايي راهکار قانوني دارد. چرا رسانهها و مطبوعات در مورد چيزي که سنديت ندارد صحبت ميکنند؟ کجاي دنيا اين طور نيست؟
وي در مورد اينکه چرا بعد از برد هم ناراحت هستيد، گفت: يک روز جاي من روي نيمکت باش فشار اول قبر را تحمل ميکني!