• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كالالينگ يا خمير دست پيچ غذا ايتاليايي

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
كالالينگ يا خمير دست پيچ غذا ايتاليايي
مواد لازم
1) كاالباس يا گوشت چرخ كرده............150 گرم
2) قارچ.......................................150 گرم
3) گوجه.......................................4عد
4) سير........................................2حبه
5) نخود فرنگي..............................نصف ليوان
6) ريحان خورد شده........................3ق غذا خوري
7) خمير لا زانيا.............................1بسته
8) پنير پيتزا.................................200 گرم
9) خامه.....................................3ق غذا خوري
10) پياز......................................2عدد

طرز تهيه
(نكته:براي اين كه لازانيا را بجوشانيم مقداري زرد چوبه ريخته كه بهم نچسبد)
بيايد از اين جا شروع كنيم گوشت چرخ كرده را با زرد چوبه تفت داده بعد پياز خورد شده را كه تفت داديم به آن اضافه كرده و با هم مخلوط كرده.قارچ كه قبلا" سرخ شده را به آن اضافه كرده(نكته: به قارچ كه تفت داديم حتما" بايد آبليمو زده تا رنگش تغير نكنهو با حرارت بالا سرخ حتما" بايد بشه )حال سس وروغن زيتون،گوجه،ريحانو سير را اضافه كرده و به هم زده و كمي نمك زده احتياج به زياد حرارت نداره فر را با درجه حرارت 175 درجه سانتي گراد روشن كرده تا گرم شود و بعد خامه را به گوجه فرنگي اضافه كرده و روي حرارت خيلي كم گذاشته خمير لازانيا روي سطح صاف گذاشته و از يك سر لازانيا مواد ريخته و پيچده و ته ظرف را سس ريخته يك لايه سس ريخته (منظور سس سفيد)يك لايه كه چيديم كل ظرف را روش پنير پيتزا ريخته و حالا بگذاريد در فر گذاشته تا پنير آب شود حالا آماده اس.
 
بالا