پيش غذا
كرپ ذرت فلفلي
مواد لازم براي 4 نفر
1) آرد ......................4/1 پيمانه
2) تخم مرغ................1عدد زده شده
3) شير.....................2/1 پيمانه
4) روغن...................2/1 موربا خوري
مواد لازم براي داخل كرپ
1) لوبيا چيتي يا چشم بلبلي كنسروي........................300 گرم
2) دانه ذرت كنسروي........................................130 گرم
3) فلفل دلمه اي قرمز خورد شده............................1عدد كوچك
4) فلفل دلمه اي سبز خورد شده ...........................1عدد كوچك
5) پياز خورد شده.............................................1عدد
6) فلفل قرمز خورد شده .....................................1 عدد كوچك
7) گوجه فرنگي خرد شده ...................................400 گرم
8) سركه بالزاميك.............................................4/1 پيمانه
9) آرد ذرت...................................................1 قاشق غذا خوري
10) آب..........................................................1 قاشق غذا خوري
11) پنير پارمزان رنده شده...................................2 قاشق غذا خوري
1- جهت تهيه كرپ: آرد را در كاشه گودي الك كنيد و در وسط آن حفرهاي ايجاد نماييد و كم كم تخم مرغ زده شده ، شير و روغن را در آن بريزيد و هم بزنيد تا مايه لطيفي تهيه شود .مايه را به مدت 30 دقيقه كنار بگذاريد تا استراحت كند .
2- كف ماهيتابه گرد كوچكي را چرب كنيد و طي 4 مرحله مايه را در ماهيتابه به صورت املت بپزد تا هر دو طرف آن طلايي شود .
3- جهت تهيه مواد داخل خمير : در قابلمه كوچكي لوبياهاي پخته شده را با سركه ذرت ، فلفل ، پياز ، فلفل دلمه اي ها و گوجه فرنگي ها ي خرد شده ،آرد و آب مخلوط نماييد و حدود 15 دقيقه روي حرارت قرار دهيد و هم بزنيد تا غليظ شوند.
4- 4/1 از مواد داخل همير را روي هر يك از كرپ هاي تهيه شده بريزيد و آنها را مطابق شكل لوله كنيد . كرپ ها را در ظرف نسوزي قرار دهيد و رويشان مقداري پنير پارمزان رنده شده بريزيد و حدود 10 دقيقه در فر قرار دهيد و سپس سرو نماييد
كرپ ذرت فلفلي
مواد لازم براي 4 نفر
1) آرد ......................4/1 پيمانه
2) تخم مرغ................1عدد زده شده
3) شير.....................2/1 پيمانه
4) روغن...................2/1 موربا خوري
مواد لازم براي داخل كرپ
1) لوبيا چيتي يا چشم بلبلي كنسروي........................300 گرم
2) دانه ذرت كنسروي........................................130 گرم
3) فلفل دلمه اي قرمز خورد شده............................1عدد كوچك
4) فلفل دلمه اي سبز خورد شده ...........................1عدد كوچك
5) پياز خورد شده.............................................1عدد
6) فلفل قرمز خورد شده .....................................1 عدد كوچك
7) گوجه فرنگي خرد شده ...................................400 گرم
8) سركه بالزاميك.............................................4/1 پيمانه
9) آرد ذرت...................................................1 قاشق غذا خوري
10) آب..........................................................1 قاشق غذا خوري
11) پنير پارمزان رنده شده...................................2 قاشق غذا خوري
1- جهت تهيه كرپ: آرد را در كاشه گودي الك كنيد و در وسط آن حفرهاي ايجاد نماييد و كم كم تخم مرغ زده شده ، شير و روغن را در آن بريزيد و هم بزنيد تا مايه لطيفي تهيه شود .مايه را به مدت 30 دقيقه كنار بگذاريد تا استراحت كند .
2- كف ماهيتابه گرد كوچكي را چرب كنيد و طي 4 مرحله مايه را در ماهيتابه به صورت املت بپزد تا هر دو طرف آن طلايي شود .
3- جهت تهيه مواد داخل خمير : در قابلمه كوچكي لوبياهاي پخته شده را با سركه ذرت ، فلفل ، پياز ، فلفل دلمه اي ها و گوجه فرنگي ها ي خرد شده ،آرد و آب مخلوط نماييد و حدود 15 دقيقه روي حرارت قرار دهيد و هم بزنيد تا غليظ شوند.
4- 4/1 از مواد داخل همير را روي هر يك از كرپ هاي تهيه شده بريزيد و آنها را مطابق شكل لوله كنيد . كرپ ها را در ظرف نسوزي قرار دهيد و رويشان مقداري پنير پارمزان رنده شده بريزيد و حدود 10 دقيقه در فر قرار دهيد و سپس سرو نماييد