• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كشف امكان بالقوه براي ساختن واكسن ايدز

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
ايجاد يك مولكول جديد براي مقابله با HIV

پژوهشگران فرانسوی مولکول جدیدی را ایجاد کردند که می تواند از ورود ویروس HIV به سلولهای بدن جلوگیری کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، ویروس HIV در بدن انسان می تواند موجب بیماری ایدز شود. محققان انیستیتو پاستور، دانشگاه مطالعات پاریس 11 و مرکز ملی تحقیقات علمی فرانسه مولکول جدیدی را برای مقابله با این ویروس ایجاد کردند که CD4-HS نام دارد.
این مولکول برخلاف سایر درمانهای رایج که هدف آنها توقف تکثیر ویروس است می تواند راه ورود ویروس HIV را به سلول مسدود کند.
براساس گزارش نیچر، این مولکول از پیوند میان یک قند و یک پپتید ایجاد شده است و می تواند استراتژی درمانی جدیدی را پیش از آنکه ویروس وارد سلول شود ارائه کند.
این محققان اظهار داشتند که از آغاز شیوع این اپیدمی تاکنون در حدود 25 مولکول درمانی ایجاد شده اند که توانسته اند عمر بیماران مبتلا به ایدز را افزایش دهند اما اغلب این مولکولها عوارض جانبی بسیار مهمی دارند.
در این بررسیهای جدید، این دانشمندان دریافتند که "گلیکوپروتئین gp120" که روی غشای ویروس قرار دارد می تواند به عنوان یک هدف درمانی در نظر گرفته شود. این پروتئین به ویروس اجازه می دهد که یک گیرنده را روی سلول که CD4 نام دارد تشخیص دهد.
این دانشمندان به زودی آزمایشات این مولکول را بر روی جانداران آزمایشگاهی آغاز می کنند.
 

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
همشهری آنلاین:پژوهشگران می‌گویند کشف پادتن‌های (آنتی‌بادی‌های) دستگاه ایمنی که به ویروس ایدز حمله می‌کنند، ‌ممکن است نهایتا به یافتن راهی برای ساختن واکسنی بدل شود که می‌تواند افراد را در مقابل این عفونت مرگبار محافظت کند
به گزراش خبرگزاری رویترز پژوهشگران آمریکایی از تکنولوژی جدیدی استفاده کردند تا نمونه‌های خونی 1800 نفر مبتلا به ویروس ایدز را مورد بررسی قرار دهند و دو آنتی‌بادی یافتند که می‌توانستند این ویروس را خنثی کند.
این دانشمندان در جورنال Science گزارش کردند که بخش جدیدی از ویروس را یافته‌اند که این آنتی‌بادی‌ها به آن حمله می‌کنند، و به این ترتیب راه جدیدی برای طراحی یک واکسن گشوده می‌شود.
دنیس بارتون از موسسه از موسسه پژوهشی اسکریپز در لایولا در کالیفرنیا که سرپرست این پژوهش بود، گفت:‌‌ "اکننون ممکن احتمال بیشتری برای طراحی واکسنی وجود داشته باشد که تولید چنین آنتی‌بادی‌های به این توانایی خنثی‌کنندگی گسترده را ایجاد کند،"
واین کوف از ابتکار بین‌المللی واکسن ایدز، یا IAVI که حامی این بررسی بود، گفت: "این یافته‌ها به خودی خود پیشرفت هیجان‌انگیزی به سوی هدف ایجاد یک واکسن موثر ایدز محسوب می‌شوند، زیر اکنون ما یک هدف جدید، بالقوه بهتر بر روی HIV پیدا کرده‌ایم که می‌توانیم تلاش‌های‌مان برای طراحی واکسن را بر روی آن متمرکز کنیم."
از هنگام شروع همه‌گیری جهانی ایدز در دهه 1980، بیش از 25 میلیون نفر در جهان به علت این بیماری درگذشته اند. سازمان جهانی بهداشت تخمین می‌زند که 33 میلیون نفر در حال حاضر به ویروس این بیماری مبتلا هستند.
علاجی برای ایدز وجود ندارد، گرچه با مخلوطی از داروها می‌توان ویروس را تحت کنترل نگهداشت. تلاش‌های برای ساختن واکسنی بر ضد این بیمار تقریبا به طور کامل شکست خورده‌اند.
ویروسی جهش‌زا
بخشی از این عدم موفقیت به این مسئله برمی‌گرد که ویروس ایدز جهش‌های بسیاری پیدا می‌کند،‌ به طور هر فرد مبتلا دارای یکی از میلیون‌ها نسخه‌ این ویروس آلوده است، و هر کدام از این نسخه‌ها رفتار متفاوتی با دستگاه ایمنی دارند.
به علاوه، این ویروس، همان سلول‌‌های ایمنی را آلوده می‌کند که قرار است به محافظت از بدن کمک کنند. و اگر حتی یکی از ویروس‌ها از چنگ دستگاه ایمنی بگریزد، می‌تواند عفونتی مادام‌العمر ایجاد کند. و هیچ داروی نمی‌تواند ویروس را ریشه کن کند.
دکتر ست بارکلی، مدیر IAVI، گفت این یافته‌ها مستقیما به تولید واکسن نخواهد انجامید، بلکه شیوه‌های جدید و بهتر برای طراحی آن را نشان می‌دهد.
به گفته او 10 درصد بیمارانی که خون‌های‌شان مورد بررسی قرار گرفته است، پاسخ آنتی‌بادی شدیدی به ویروس نشان داده‌اند.
این امکان وجود داد که از خود آنتی‌بادی‌ها به آن وسیله ای درمانی استفاده کرد- مانند گاماگلبولین‌هایی که برای درمان ویروس هپاتیت به کار می‌روند. اما به گفته برکلی هدف نهایی این است که آنتی‌بادی‌های تولید شود که بتواند در قدم اول از آلوده شدن فرد جلوگیری کنند.
اغلب واکسن‌ها باعث تولید آنتی‌بادی‌هایی در بدن می‌شوند، که عامل مهاجم مانند باکتری یا ویروس را شناسایی می‌کنند و ٱن را مورد حمله قرار می‌دهند.
دو آنتی‌بادی یافت‌شده، به نام PG9 و PG16، اولین آنتی‌بادی‌های جدید ضد ویروس ایدز هستند که پس از ده سال کشف شده‌اند. آنها ناحیه‌ای از بخش‌‌های میخ‌مانندی که ویروس برای آلوده کردن سلول‌ها استفاده می‌کند، را هدف قرار می‌دهند.

منبع:همشهری
 

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
اميدهاي تازه براي توليد واكسن ايدز

همشهري آنلاين:محققان با كشف ذراتي در سيستم ايمني بدن انسان به روشي بالقوه براي توليد واكسن ايدز دست يافته‌اند.
سالهاست كه پژوهشگران مختلف در صدد يافتن درماني براي ايدز و همچنين توليد واكسني براي جلوگيري از ابتلاي افراد به اين بيماري دارند، اما تا كنون تحقيقات انجام شده در اين زمينه به نتيجه قطعي نرسيده است.
به تازگي پژوهشگران در آمريكا ذراتي را در سيستم ايمني بدن انسان شناسايي كرده‌اند كه به ويروس ايدز حمله مي‌كنند. دانشمندان اميدوارند كه در نهايت از اين ذرات براي توليد واكسني براي مقابله با اين عفونت علاج ناپذير و مرگبار بهره بگيرند.
اين محققان با استفاده از يك فناوري جديد روي 1800 فرد آلوده به ويروس ايدز آزمايش كرده و دو آنتي‌بادي‌ را در سيستم ايمني بدن شناسايي كرده‌اند كه مي‌توانند ويروس ايدز را خنثي كنند.
اين محققان هم چنين بخش جديدي را در ويروس كشف كرده‌اند كه اين آنتي بادي‌ها به سمت آنها حمله مي‌كنند. بر اساس گزارش مجله ساينس اين كشف مي‌تواند به روشي جديد براي توليد واكسن موثر براي مقابله با ايدز منتهي شود.
دكتر دنيس بورتون پژوهشگر انستيتو تحقيقاتي اسكريپز در كاليفرنيا در اين باره مي‌گويد: ما اكنون فرصت بهتري براي توليد واكسن ايدز پيدا كرده‌ايم و تصور مي‌كنيم كه كليد موفقيت ما براي توليد اين واكسن باشد.
بر اساس آمار سازمان جهاني بهداشت؛ از زمان ظهور اين ويروس در دهه 1980 تاكنون بيش از 25 ميليون نفر در جهان بر اثر ايدز جان خود را از دست داده‌اند و در حال حاضر 33 ميليون نفر در جهان به اين عفونت مبتلا هستند.
 

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
كشف روشي جديد براي توليد واكسن ايدز

محققان در لابراتوار تحقیقاتی اسکریپز موفق به یافتن نشانه هایی شده اند که می تواند آنها را به سوی روشی جدید برای تولید واکسن ایدز راهنمایی کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، کشف ذرات سیستم دفاعی بدن که به ویروس HIV حمله می کنند می تواند در نهایت مسیر تولید واکسنی به منظور محافظت از انسانها در برابر این بیماری لاعلاج و عفونی را هموار سازد.
محققان با استفاده از فناوری جدیدی خون بیش از هزار و 800 مبتلا به ایدز که دارای دو ترکیب آنتی بادی خنثی کننده ویروس ایدز بودند را مورد بررسی قرار دادند. طی این بررسی ها قسمتی جدید از ویروسها که توسط آنتی بادی مورد هجوم قرار می گرفتند شناسایی شد که شناسایی این بخش می تواند روشی جدید را به منظور تولید واکسن ایدز ارائه کند.
از زمانی که اپیدمی ایدز در اوایل دهه 1980 آغاز شد بیش از 25 میلیون انسان در سرتاسر جهان در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده اند و سازمان بهداشت جهانی تعداد مبتلایان کنونی این بیماری را 33 میلیون نفر تخمین زده است. تا کنون درمان قطعی برای ایدز ارائه نشده است و تنها مخلوطی از انواع داروها می تواند ویروس بیماری را تحت کنترل داشته باشد.
در واقع تمامی تلاشهایی که تا کنون برای تولید درمان ایدز انجام گرفته اند با شکست مواجه شده اند و این شکستها ناشی از تغییر حالت مداوم ویروس است به شکلی که هر یک از مبتلایان توسط نسخه ای متفاوت از ویروس HIV آلوده می شوند که هر کدام واکنشهای متفاوتی نسبت به سیستم ایمنی بدن از خود نمایان می کنند.
به گفته محققان یافته جدید به صورت قطعی قادر به تولید واکسن ایدز نخواهد بود اما می تواند روشهای موثرتر و بهتری را برای تولید واکسن نمایان سازد. آزمایش بر روی خون بیماران نشان داد در حدود 10 درصد از افرادی که خون آنها مورد بررسی قرار گرفته است، واکنشهای قدرتمند آنتی بادی در برابر ویروس از خود نشان می دهند.
امید بر این است تا با استفاده از این آنتی بادی ها و حتی نمونه های قویتری ازآنها در بدن افراد دیگر بتوان به درمان بیماران پرداخت اما هدف نهایی محققان تولید واکسنی است که بتواند از آلودگی افراد جلوگیری کند.
بر اساس گزارش رویترز، دو آنتی بادی شناسایی شده با نامهای PG9 و G16 اولین پادتنهای HIV به شمار می روند که طی 10 سال مطالعه کشف شده اند. این پادتنها منطقه ای از ویروس را که برای آلوده سازی مورد استفاده قرار می گیرد مورد هجوم خود قرار می دهند.
 

shakira

متخصص بخش پزشکی
4 تاپیک فوق، به دلیل موضوع یکسان (امکان ساخت واکسن ایدز)، ادغام گردیدند.:احترام:

:گل:
 
بالا