دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
كلوچه بادمجان كبابی
مواد لازم :
روغن مايع و آب/ از هر کدام نصف پيمانه
نمك / يك قاشق چايخوري
كره / يك قاشق سوپخوري
بادمجان كبابي/ دو عدد
پنير سفيد / 50 گرم
پنير پيتزا / 20 گرم
نمك و فلفل و کنجد و آرد/ به ميزان لازم
زرده تخممرغ / يك عدد
طرز تهيه :
آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كمكم اضافه كنيد و ورز دهيد تا جايي كه خمير يكدستي به وجود آيد و به دست نچسبد.
بادنجان را ساطوري خردكرده و با پنير سفيد، پنير پيتزا رندهشده، نمك و فلفل مخلوط كنيد. خمير را با وردنه باز كرده و با ليوان گرد قالب بزنيد.
از مايه بادنجان كمي داخل خميرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبهرو را به هم رسانده و مثل بقچه پيچ داده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد.
روي آنها ابتدا زرده تخممرغ ماليده و بعد كنجد پاشيده و در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 الي 25 دقيقه قرار دهيد.
منبع : groohashpazi.blogfa.com

روغن مايع و آب/ از هر کدام نصف پيمانه
نمك / يك قاشق چايخوري
كره / يك قاشق سوپخوري
بادمجان كبابي/ دو عدد
پنير سفيد / 50 گرم
پنير پيتزا / 20 گرم
نمك و فلفل و کنجد و آرد/ به ميزان لازم
زرده تخممرغ / يك عدد
طرز تهيه :
آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كمكم اضافه كنيد و ورز دهيد تا جايي كه خمير يكدستي به وجود آيد و به دست نچسبد.
بادنجان را ساطوري خردكرده و با پنير سفيد، پنير پيتزا رندهشده، نمك و فلفل مخلوط كنيد. خمير را با وردنه باز كرده و با ليوان گرد قالب بزنيد.
از مايه بادنجان كمي داخل خميرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبهرو را به هم رسانده و مثل بقچه پيچ داده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد.
روي آنها ابتدا زرده تخممرغ ماليده و بعد كنجد پاشيده و در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 الي 25 دقيقه قرار دهيد.
منبع : groohashpazi.blogfa.com