• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كلوچه بادمجان كبابی

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
كلوچه بادمجان كبابی

1366031734841.jpg

مواد لازم :

روغن مايع و آب/ از هر کدام نصف پيمانه

نمك / يك قاشق چايخوري

كره / يك قاشق سوپخوري

بادمجان كبابي/ دو عدد

پنير سفيد / 50 گرم

پنير پيتزا / 20 گرم

نمك و فلفل و کنجد و آرد/ به ميزان لازم

زرده تخم‌مرغ / يك عدد


طرز تهيه :
آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كم‌كم اضافه كنيد و ورز دهيد تا جايي كه خمير يك‌دستي به وجود آيد و به دست نچسبد.

بادنجان را ساطوري خردكرده و با پنير سفيد، پنير پيتزا رنده‌شده، نمك و فلفل مخلوط كنيد. خمير را با وردنه باز كرده و با ليوان گرد قالب بزنيد.

از مايه بادنجان كمي داخل خميرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبه‌رو را به هم رسانده و مثل بقچه پيچ داده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد.

روي آنها ابتدا زرده تخم‌مرغ ماليده و بعد كنجد پاشيده و در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 الي 25 دقيقه قرار دهيد.



منبع : groohashpazi.blogfa.com
 
بالا