معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
كنسومه قارچ
گوشت سینه مرغ بدون پوست 300 گرم
قارچ 200 گرم
سیب زمینی 200 گرم
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
كره 50 گرم
آب گوشت 4 فنجان
فلفل قدری
نمك قدری
طرز تهیه :
آرد را كره كمی سرخ و حرارت ملایم میكنیم و آبگوشت را كم كم میریزیم و بهم میزنیم بعد از چند جوش گوشت مرغ و قارچ و دنبلان را اضافه مینمائیم و كمی نمك میزنیم و چند جوش كه زد در سوپخوری میریزیم , ممكن است دو سه قاشق خامه نیز روی آن بدهیم .
گوشت سینه مرغ بدون پوست 300 گرم
قارچ 200 گرم
سیب زمینی 200 گرم
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
كره 50 گرم
آب گوشت 4 فنجان
فلفل قدری
نمك قدری
طرز تهیه :
آرد را كره كمی سرخ و حرارت ملایم میكنیم و آبگوشت را كم كم میریزیم و بهم میزنیم بعد از چند جوش گوشت مرغ و قارچ و دنبلان را اضافه مینمائیم و كمی نمك میزنیم و چند جوش كه زد در سوپخوری میریزیم , ممكن است دو سه قاشق خامه نیز روی آن بدهیم .