معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم :
سس بشامل 1 فنجان
پنير گروير 100 گرم
نان سوخاري 200 گرم
آب گوشت 3 فنجان
زرده تخم مرغ 2 عدد
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
آب گوشت را با سس بشامل ميجوشانيم و پنير را در آب گوشت ميريزيم و بهم ميزنيم تا حل شود , آنگاه زرده تخم مرغ را ميزنيم و داخل سوپخوري ميريزيم و كنسومه را داغ داغ روي زرده تخم مرغ خالي و مخلوط ميكنيم نانهاي تست شده را روي آن ميپاشيم .
سس بشامل 1 فنجان
پنير گروير 100 گرم
نان سوخاري 200 گرم
آب گوشت 3 فنجان
زرده تخم مرغ 2 عدد
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
آب گوشت را با سس بشامل ميجوشانيم و پنير را در آب گوشت ميريزيم و بهم ميزنيم تا حل شود , آنگاه زرده تخم مرغ را ميزنيم و داخل سوپخوري ميريزيم و كنسومه را داغ داغ روي زرده تخم مرغ خالي و مخلوط ميكنيم نانهاي تست شده را روي آن ميپاشيم .