B a R a N
مدير ارشد تالار
كوكوی پوكورا
مواد لازم
• 200 گرم آرد نخود خام
• یک پیمانه تره خرد كرده
• یک پیمانه آب ولرم
• 2 عدد تخممرغ
• یك قاشق غذاخوری زعفران دمكرده
• نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز پودر شده
• نمك و فلفل سیاه
طرز تهیه
1. آرد نخود و آب ولرم را با یکدیگر مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید. زعفران دمکرده و تره خرد شده را هم اضافه كنید. سپس تخممرغ ها، نمك، ادویه و فلفل را چند دقیقه ای هم بزنید و به مواد قبلی اضافه كنید.
2. در تابه ای بزرگ، مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. مایه کوکو را با قاشق بردارید و در روغن داغ در تابه بگذارید. 3 تا 5 دقیقه هر طرف آنها را سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافهشان گرفته شود.
3. آن را با گوجهفرنگی تازه سرو کنید.

مواد لازم
• 200 گرم آرد نخود خام
• یک پیمانه تره خرد كرده
• یک پیمانه آب ولرم
• 2 عدد تخممرغ
• یك قاشق غذاخوری زعفران دمكرده
• نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز پودر شده
• نمك و فلفل سیاه
طرز تهیه
1. آرد نخود و آب ولرم را با یکدیگر مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید. زعفران دمکرده و تره خرد شده را هم اضافه كنید. سپس تخممرغ ها، نمك، ادویه و فلفل را چند دقیقه ای هم بزنید و به مواد قبلی اضافه كنید.
2. در تابه ای بزرگ، مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. مایه کوکو را با قاشق بردارید و در روغن داغ در تابه بگذارید. 3 تا 5 دقیقه هر طرف آنها را سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافهشان گرفته شود.
3. آن را با گوجهفرنگی تازه سرو کنید.