• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كيك باقلوا

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مـواد لازم :

آرد :: 4 استكان
روغن :: 1 ليوان سرخالي
شكر :: 2/1 ليوان
وانيل :: 4/1 قاشق چايخوري
بكينگ پودر :: 1 قاشق مرباخوري
تخم مرغ :: 4 عدد
شكر :: 1 ليوان
آب :: 1 ليوان
عرق بهار نارنج :: 2/1 ليوان
پودر پسته :: كمي براي تزئين
طـرز تهيه :

تخم مرغ و وانيل و شكر را 8 دقيقه با همزن دستي مي زنيم بعد كم كم روغن را اضافه كرده و مرتب به هم مي زنيم. سپس مخلوط كرده و كم كم به مايه اضافه مي كنيم و خيلي كم در حد مخلوط شدن بصورت دوراني به هم مي زنيم تا پف كند بعد مايه را داخل ظرفي كه آن را چرب كرده ايم مي ريزيم و روي آن را صاف مي كنيم و آن را در فر گذاشته تا به مدت يك ربع با حرارت 160 سانتيگراد مي پزيم.

طـرزتهيه شربت:

براي تهيه شربت 1 ليوان شكر و 2/1 ليوان عرق بهار نارنج و 1 ليوان آب را روي گاز مي گذاريم تا جوش بيايد . پس از آن كه كيك پخته شد تا زماني كه هنوز گرم مي باشد آن را بريده و شربت را به فاصله 3 تا 4 ساعت بعد از بار اول مي ريزيم تا خمير نشود و سپس روي آن را با پودر پسته تزئين مي كنيم .
 
بالا