مواد لازم :
آرد يك و يك چهارم ليوان
كره ي ذوب شده 1 ليوان
پودر شكر 1 ليوان
تخم مرغ 3 عدد
مايه خمير نصف قاشق مرباخوري
زنجبيل نرم شده يك چهارم قاشق مرباخوري
قهوه 3 قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
تخم مرغ ها را به شكر اضافه كنيد و خوب به هم بزنيد. كره ي آب كرده، قهوه ، آرد ، مايه خمير و پودر زنجبيل را به آن اضافه كنيد. مواد را به آرامي هم بزنيد تا خمير نرم و يكدست شود.
مخلوط را در قالب كيكي كه قبلا چرب كرده ايد و كمي آرد داخل آن پاشيده ايد بريزيد. ظرف كيك را در فر با درجه حرارت متوسط به مدت يك ساعت بگذاريد. بعد كيك را از فر خارج كنيد و بگذاريد سرد شود. پس از سرد شدن، كيك را از ظرف خارج كنيد و روي آن را با پودر قند تزئين كنيد.
آرد يك و يك چهارم ليوان
كره ي ذوب شده 1 ليوان
پودر شكر 1 ليوان
تخم مرغ 3 عدد
مايه خمير نصف قاشق مرباخوري
زنجبيل نرم شده يك چهارم قاشق مرباخوري
قهوه 3 قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
تخم مرغ ها را به شكر اضافه كنيد و خوب به هم بزنيد. كره ي آب كرده، قهوه ، آرد ، مايه خمير و پودر زنجبيل را به آن اضافه كنيد. مواد را به آرامي هم بزنيد تا خمير نرم و يكدست شود.
مخلوط را در قالب كيكي كه قبلا چرب كرده ايد و كمي آرد داخل آن پاشيده ايد بريزيد. ظرف كيك را در فر با درجه حرارت متوسط به مدت يك ساعت بگذاريد. بعد كيك را از فر خارج كنيد و بگذاريد سرد شود. پس از سرد شدن، كيك را از ظرف خارج كنيد و روي آن را با پودر قند تزئين كنيد.