• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كيك هويج

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم:

كره225 گرم

شكر قهوه اي225 گرم

تخم مرغ4 عدد

پوست پرتقال رنده شده يك عدد

آب ليمو ترش يك قاشق سوپ خوري

آرد175 گرم

بكينگ پودر يك قاشق چاي خوري

بادام پودر شده50گرم

هويج رنده شده350 گرم

گردوي ريز شده 115 گرم

قالب گرد به ابعاد 20 سانتي متر يك عدد



طرز تهيه:
فر را با دماي 150 درجه گرم كنيد.
كره و شكر را با هم بزنيد تا به صورت كرم در آيد. زرده و سفيده هاي تخم مرغ را از هم جدا كنيد. زرده هاي تخم مرغ را تك تك به مخلوط شكر و كره اضافه نماييد. در اين مرحله پوست پرتقال رنده شده و آب ليمو را به مواد افزوده و خوب با همزن بزنيد تا مواد يك دست شود.
آرد و بكينگ پودر را مخلوط كرده و پودر بادام را به آن افزوده و تمام مواد را به مخلوط اوليه بيافزاييد و در انتها هويج و گردو را به مابقي مواد اضافه كنيد. نهايتاً سفيده هاي تخم مرغ را در ظرفي جداگانه بزنيد و به مواد فوق بيافزاييد و به صورت دوراني هم بزنيد.
مواد را داخل يك قالب كه قبلاً با كاغذ روغني پوشانده ايد ريخته و قالب را مدت يك ساعت و نيم در طبقه ي وسط فر قرار دهيد تا رنگ آن قهوه اي روشن شود. بعد از سرد شدن كيك ، كاغذ روغني را از آن جدا كرده و برش بزنيد.

توجه:
در صورتي كه شكر قهوه اي در دسترس نبود، مي توانيد از همان مقدار شكر معمولي استفاده كنيد.
 
بالا