● مواد لازم:
▪ كره:۲۰۰ گرم
▪ رنده پوست پرتقال:یك قاشق غذاخوری
▪ شكر:۱۲۵ گرم
▪ تخممرغ:۳ عدد
▪ آرد:۳۰۰ گرم
▪ پودر بادام:۱۲۵ گرم
▪ ماست:۲۰۰ گرم
▪ آبپرتقال (جهت شربت):۱۲۵ سیسی
▪ خلال بادام بو داده:۵۰ گرم
▪ شكر(جهت شربت):۲۲۵ گرم
▪ آب پرتقال:۲۰۰ سیسی
● طرز تهیه:
ابتدا فر را با حرارت ۱۶۰ درجه گرم كرده و قالب كیك را چرب میكنیم و داخل آن را با كاغذ روغنی میپوشانیم.كره، شكر و رنده پوست پرتقال را با همزن میزنیم تابه حالت كرم درآید و رنگ آن روشن شود.سپس تخممرغها را دانهدانه افزوده و مخلوط را خوب هم میزنیم تا حالت پفكی بگیرد، آنگاه آرد، پودر بادام، آب پرتقال و ماست را افزوده و خوب مخلوط میكنیم.سپس مایه در قالب ریخته و در فر به مدت ۵۰ دقیقه میپزیم.آب پرتقالی را كه جهت شربت تهیه كردهایم، با شكر به مدت پنج دقیقه جوشانده و هنگامی كه كیك پخت، آن را از قالب درآورده و تا گرم است، شربت را روی آن ریخته و كیك را به همراه فیله پرتقال و خلال بادام بود داده، تزیین و میل میكنیم.
▪ كره:۲۰۰ گرم
▪ رنده پوست پرتقال:یك قاشق غذاخوری
▪ شكر:۱۲۵ گرم
▪ تخممرغ:۳ عدد
▪ آرد:۳۰۰ گرم
▪ پودر بادام:۱۲۵ گرم
▪ ماست:۲۰۰ گرم
▪ آبپرتقال (جهت شربت):۱۲۵ سیسی
▪ خلال بادام بو داده:۵۰ گرم
▪ شكر(جهت شربت):۲۲۵ گرم
▪ آب پرتقال:۲۰۰ سیسی
● طرز تهیه:
ابتدا فر را با حرارت ۱۶۰ درجه گرم كرده و قالب كیك را چرب میكنیم و داخل آن را با كاغذ روغنی میپوشانیم.كره، شكر و رنده پوست پرتقال را با همزن میزنیم تابه حالت كرم درآید و رنگ آن روشن شود.سپس تخممرغها را دانهدانه افزوده و مخلوط را خوب هم میزنیم تا حالت پفكی بگیرد، آنگاه آرد، پودر بادام، آب پرتقال و ماست را افزوده و خوب مخلوط میكنیم.سپس مایه در قالب ریخته و در فر به مدت ۵۰ دقیقه میپزیم.آب پرتقالی را كه جهت شربت تهیه كردهایم، با شكر به مدت پنج دقیقه جوشانده و هنگامی كه كیك پخت، آن را از قالب درآورده و تا گرم است، شربت را روی آن ریخته و كیك را به همراه فیله پرتقال و خلال بادام بود داده، تزیین و میل میكنیم.