B a R a N
مدير ارشد تالار
برترین ها:
مواد لازم:
- شكر دانه ریز: سهچهارم پیمانه
- آرد: یك و یكدوم پیمانه
- كره: 150گرم
- تخممرغ: 3عدد
- وانیل: یكچهارم قاشق چایخوری
- بیكینگپودر: یك قاشق چایخوری
مواد رویه:
- پودرقند: یك و یكدوم پیمانه
- شیر: 2 تا 3 قاشق سوپخوری
1- كره را با شكر بزنید تا كاملا مواد یكدست شده و شكر در مواد حل شود. تخممرغها را یكییكی اضافه كرده و تخممرغ را به مدت یك دقیقه بزنید. وانیل را اضافه كنید، آرد و بكینگپودر را با هم الك كنید و سپس به مواد بالا بیفزایید. مواد را در قالب لوف 20×10 ریخته و در فر 180درجه سانتیگراد برای مدت 45 دقیقه قرار دهید تا داخل كیك كاملا پخته شده و روی كیك طلایی شود.
2- كیك را از قالب خارج كنید و بگذارید خنك شود.
3- پودر قند را در یك ظرف الك كنید، سپس شیر را كمكم اضافه كنید تا مواد به صورت ماست نیمه شل درآید. سپس آن را روی كیك دهید و بگذارید تا از اطراف آن سرریز شود.
نكته:
درتهیه این كیك توجه كنید تا كره به دمای محیط رسیده اما سرد باشد.