• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

لازانياي قيفي - كانلوني

پانته آ

متخصص بخش
لازانیا نوعی غذای ایتالیایی است که از لایه های سه گانه پاستا، سس، و پنیر درست شده است. لازانیا انواع مختلفی دارد و معمولا در فر تهيه ميشود، اين نوع لازانيا ( لازانياي قيفي ) كه در ادامه مطلب خواهد آمد يكي از دستورات انحصاري مامي سايت است، كه تقريباً مواد اوليه و طرز تهيه و پيچيدن آن كمي با لازانياهاي ديگر متفاوت است. مواد لازم:
  • سينه مرغ پخته شده / 1 عدد ( نصف سينه )
  • زردچوبه / 1 قاشق چايخوري براي مرغ - 1 قاشق غذاخوري براي خمير لازانيا
  • نمك / به ميزان لازم
  • پياز متوسط / 1 عدد
  • روغن مايع / 2 قاشق غذاخوري
  • خمير لازانياي گرد / 1 بسته
  • فلفل دلمه اي / 1 عدد كوچك
  • قارچ / 250 گرم
  • كنسرو ذرت / 3 قاشق غذاخوري
  • پنير موتزارلا / 1 بسته
  • سس مايونز / 1 قاشق غذاخوري
  • كره / براي چرب كردن كف ظرف
  • شير / يك ليوان
طرز تهيه:

پياز را با يك قاشق چايخوري زردچوبه و 2 قاشق غذاخوري روغن مايع كمي تفت دهيد و سپس مرغ را اضافه كنيد و بعد كمي تفت داده در قابلمه را بگذاريد تا بپزد ( 45 دقيقه ) در انتهاي پخت نمك را به آن بيافزاييد - پس از پخت مرغ را ريش ريش كرده - قارچ و فلفل دلمه را خرد كرده و با كنسرو ذرت مخلوط ميكنيم - يعني مخلوطي از (مرغ ريش شده - فلفل دلمه نگيني خرد شده - قارچ نگيني خردشده - ذرت و كمي پنير پارمزان ) داريم.
يك بسته لازانياي گرد نياز داريم
قابلمه بزرگتري را پر از آب كرده و كمي نمك، روغن و يك قاشق غذاخوري زردچوبه به آن اضافه ميكنيم و منتظر ميشويم تا جوش آيد.
image-2E36_4C1DC3E6.jpg

سپس لازانياها را تك تك به آب اضافه ميكنيم و به مدت 15 دقيقه با حرارت متوسط مي پزيم (‌در قابلمه را نگذاريد )
سپس قابلمه حاوي لازانيا را داخل سينك ظرفشوئي گذاشته و آب سرد را با فشار كم درون آن باز ميكنيم ، تا زماني كه آب داخل ظرف كاملاً سرد شود. image-7CCC_4C1DC3E6.jpg



سپس خميرها را يكي يكي بيرون آورده و روي دستمال تميزي پهن ميكنيم و بعد خمير را از وسط برش ميزنيم.


روي خمير برش خورده كمي مايونز مي ماليم و سپس خمير را با دست حالت قيف درست ميكنيم.

image-06E0_4C1DC3E6.jpg



داخل قيف را با مخلوط گوشت و سبزيجاتي كه قبلا آماده كرده ايم پر ميكنيم.
image-B1A1_4C1DC47D.jpg


روي مواد را كمي پنير رنده شده و پودر آويشن مي پاشيم.
image-B8A9_4C1DC47D.jpg



و قيف ها را داخل ظرفي كه با كره سرد چرب كرده ايم مي چينيم . ( بهتر است ظرف گرد باشد ).



يك ليوان شير را روي تمام قيف ها مي ريزيم و سپس پنير موتزارلا را به شكل دلخواه روي آن مي پاشيم ( بهتر است پنير تمام سطح قيف ها را نپوشاند تا شكل اصلي نمايان تر باشد )



لازانيا را به مدت 40 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتيگراد بپزيد. ( فر بايد از قبل گرم شده باشد )



ميتوانيد پس از پخت روي لازانيا را با سس كچاب ( گوجه فرنگي ) تزيين كنيد.



همانطور كه مي بينيد با وجود اينكه روي تمام لازانيا با پنير پوشانده نشده ولي كاملاً لطيف و خوشمزه است و دليل استفاده از شير در اين لازانيا براي جلوگيري از خشك شدن آن است. image-bff3_4c1dc47d.jpg
 
بالا