• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

لازانياي مرغ و پنيرسفيد

ZahRa-Gh

متخصص بخش
مواد اولیه :




  • لازانيا يك بسته
  • سينه مرغ و پیاز و فلفل دلمه ای از هر کدام يك عدد
  • پنير سفيد 100 گرم
  • رب گوجه فرنگي و نعنا خرد شده از هر کدام دو قاشق سوپخوري
  • قارچ 200 گرم
  • كره و آرد از هر کدام دو قاشق غذاخوري
  • نمك يك قاشق مرباخوري
  • شير دو و نيم پيمانه
  • فلفل و پنیر پیتزا به ميزان لازم





طرزتهيه:

لازانيا از جمله غذاهاي ايتاليايي است كه در ميان خانواده
هاي ايراني جاي خود را باز كرده و طرفداران زيادي را به خود اختصاص داده است به همين خاطر تصميم گرفتم طرز تهيه يك لازانياي خوشمزه با مرغ و پنير سفيد را به شما آموزش دهم. براي تهيه اين غذا ابتدا پياز را خردكرده و با كمي روغن تفت مي دهيم سپس قارچ خردشده را به آن اضافه كرده و با حرارت زياد به تفت دادن ادامه مي دهيم تا آب قارچ ها كشيده شود. سينه مرغ خردشده را افزوده و كاملا با قارچ و پياز مخلوط مي كنيم. بعد از اين كه آب مرغ به طور كامل كشيده شد، فلفل دلمه اي خردشده را اضافه كرده، رب و نمك مي ريزيم و هم مي زنيم. در انتها نعنا و پنيرسفيد خردشده را به مواد مي افزاييم، هم مي زنيم و از روي حرارت بر مي داريم. ورقه هاي لازانيا را در مقداري آب و نمك پخته، آبكش مي كنيم و آب سرد روي آن مي ريزيم تا به هم نچسبند.


طرز تهيه سس سفيد:


ابتدا كره و آرد را تفت داده، شير را ريخته و آنقدر هم مي زنيم تا غليظ شود و بعد نمك و فلفل را اضافه مي كنيم. ظرف مخصوص فر را چرب كرده يك لايه لازانيا قرار داده، روي آن مايه مرغ و قارچ و روي آن سس سفيد و كمي پنيرپيتزاي رنده شده ريخته و اين كار را تا سه مرحله ادامه مي دهيم تا در انتها روي غذا برگه لازانيا، سس سفيد و پنيرپيتزا باشد. سپس آن را در فر با حرارت 180 درجه سانتي گراد به مدت 30 دقيقه قرار مي دهيم تا پنيرپيتزا طلايي شود.

634409792755080353.jpg

 

پانته آ

متخصص بخش
مواد لازم برای 4 نفر:««لازانیای مرغ««
کره: 125 گرم
آرد: 25 گرم
شیر گرم: 150 میلی‌لیتر
روغن مایع: به میزان لازم
سینه مرغ بی‌استخوان: یک عدد، نگینی
سیر: یک حبه ساطوری
تخم‌مرغ: یک عدد
پودر نان: 50 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

1 - کره را در یک قابلمه کوچک آب کنید. آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از یک دقیقه شیر گرم را اضافه کنید. سس را نمک و فلفل زده و مدام هم بزنید تا غلیظ شود سپس آن را از روی شعله بردارید.

2 - 2 قاشق غذاخوری روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و مرغ و سیر را 5 دقیقه در آن تفت دهید. کمی نمک به مرغ بپاشید.

3 - پس از اینکه تکه‌های مرغ سرخ شد، آن را چرخ کرده یا در غذاساز خمیر کنید. خمیر مرغ را به سس اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سپس آن را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود.

4 - پس از اینکه مایه کروکت سرد و سفت شد آن را 8 قسمت کرده و هر کدام را به شکل یک سوسیس درآورید.

5 - مقداری روغن روی شعله متوسط داغ کنید. تخم‌مرغ را بزنید تا یکدست شود. کروکت‌ها را در تخم‌مرغ زده در پودر نان بغلتانید و هر طرف آن را 4 دقیقه در روغن سرخ کنید. روغن آن را با هوله کاغذی گرفته و با جعفری و لیموترش تزیین کنید. کروکت را با سالاد سبز و نان سبوس‌د‌ار سرو کنید.

نکات

1 - برای امتحان داغی روغن بند انگشت نان تست را در روغن بیندازید، اگر پس از یک دقیقه برشته و قهوه‌ای شد روغن آماده سرخ کردن کروکت‌هاست.

2 - می‌توانید به مایه این کروکت انواع فلفل و سبزیجات ساطوری را اضافه کنید.

3 - مایه کروکت باید خمیری و سفت باشد، بنابراین مرغ را با نیمی از سس مخلوط کرده و مابقی سس را کم‌کم اضافه کنید تا مایه شل نشود.
 
بالا