مواد اولیه :
طرزتهيه:
لازانيا از جمله غذاهاي ايتاليايي است كه در ميان خانواده
هاي ايراني جاي خود را باز كرده و طرفداران زيادي را به خود اختصاص داده است به همين خاطر تصميم گرفتم طرز تهيه يك لازانياي خوشمزه با مرغ و پنير سفيد را به شما آموزش دهم. براي تهيه اين غذا ابتدا پياز را خردكرده و با كمي روغن تفت مي دهيم سپس قارچ خردشده را به آن اضافه كرده و با حرارت زياد به تفت دادن ادامه مي دهيم تا آب قارچ ها كشيده شود. سينه مرغ خردشده را افزوده و كاملا با قارچ و پياز مخلوط مي كنيم. بعد از اين كه آب مرغ به طور كامل كشيده شد، فلفل دلمه اي خردشده را اضافه كرده، رب و نمك مي ريزيم و هم مي زنيم. در انتها نعنا و پنيرسفيد خردشده را به مواد مي افزاييم، هم مي زنيم و از روي حرارت بر مي داريم. ورقه هاي لازانيا را در مقداري آب و نمك پخته، آبكش مي كنيم و آب سرد روي آن مي ريزيم تا به هم نچسبند.
ابتدا كره و آرد را تفت داده، شير را ريخته و آنقدر هم مي زنيم تا غليظ شود و بعد نمك و فلفل را اضافه مي كنيم. ظرف مخصوص فر را چرب كرده يك لايه لازانيا قرار داده، روي آن مايه مرغ و قارچ و روي آن سس سفيد و كمي پنيرپيتزاي رنده شده ريخته و اين كار را تا سه مرحله ادامه مي دهيم تا در انتها روي غذا برگه لازانيا، سس سفيد و پنيرپيتزا باشد. سپس آن را در فر با حرارت 180 درجه سانتي گراد به مدت 30 دقيقه قرار مي دهيم تا پنيرپيتزا طلايي شود.
- لازانيا يك بسته
- سينه مرغ و پیاز و فلفل دلمه ای از هر کدام يك عدد
- پنير سفيد 100 گرم
- رب گوجه فرنگي و نعنا خرد شده از هر کدام دو قاشق سوپخوري
- قارچ 200 گرم
- كره و آرد از هر کدام دو قاشق غذاخوري
- نمك يك قاشق مرباخوري
- شير دو و نيم پيمانه
- فلفل و پنیر پیتزا به ميزان لازم
طرزتهيه:
لازانيا از جمله غذاهاي ايتاليايي است كه در ميان خانواده
هاي ايراني جاي خود را باز كرده و طرفداران زيادي را به خود اختصاص داده است به همين خاطر تصميم گرفتم طرز تهيه يك لازانياي خوشمزه با مرغ و پنير سفيد را به شما آموزش دهم. براي تهيه اين غذا ابتدا پياز را خردكرده و با كمي روغن تفت مي دهيم سپس قارچ خردشده را به آن اضافه كرده و با حرارت زياد به تفت دادن ادامه مي دهيم تا آب قارچ ها كشيده شود. سينه مرغ خردشده را افزوده و كاملا با قارچ و پياز مخلوط مي كنيم. بعد از اين كه آب مرغ به طور كامل كشيده شد، فلفل دلمه اي خردشده را اضافه كرده، رب و نمك مي ريزيم و هم مي زنيم. در انتها نعنا و پنيرسفيد خردشده را به مواد مي افزاييم، هم مي زنيم و از روي حرارت بر مي داريم. ورقه هاي لازانيا را در مقداري آب و نمك پخته، آبكش مي كنيم و آب سرد روي آن مي ريزيم تا به هم نچسبند.
طرز تهيه سس سفيد:
ابتدا كره و آرد را تفت داده، شير را ريخته و آنقدر هم مي زنيم تا غليظ شود و بعد نمك و فلفل را اضافه مي كنيم. ظرف مخصوص فر را چرب كرده يك لايه لازانيا قرار داده، روي آن مايه مرغ و قارچ و روي آن سس سفيد و كمي پنيرپيتزاي رنده شده ريخته و اين كار را تا سه مرحله ادامه مي دهيم تا در انتها روي غذا برگه لازانيا، سس سفيد و پنيرپيتزا باشد. سپس آن را در فر با حرارت 180 درجه سانتي گراد به مدت 30 دقيقه قرار مي دهيم تا پنيرپيتزا طلايي شود.
