پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم
لازانیا: یک بسته
قارچ اسلایس پخته: یک دوم پیمانه
سس پستو: ۲ قاشق سوپ خوری
اسفناج پخته شده: یک دوم پیمانه
ذرت پخته شده: یک دوم پیمانه
پنیر پیتزا: یک دوم پیمانه
نخودسبز پخته شده: یک دوم پیمانه
پنیر ورقهای: ۵ عدد
هویج پخته شده: یک دوم پیمانه
اورگانو، پاپریکا، پودرسیر: به مقدار لازم
روش تهیه:
۱. ابتدا لازانیا را طبق دستورالعمل مربوط به آن پخته و آبکش نمایید.
۲. قارچ را کاملا شسته و سپس اسلایس نمایید و در کمی روغن و آبلیمو تفت دهید.
۳. ورقههای لازانیای پخته شده را با کمی سس پستو آغشته نمایید تا طعم دار شوند و سپس آن را در ظرف موردنظر بچینید.
۴. سپس روی آن را با یک لایه پنیر ورقهای پوشش دهید. لایه اول شامل مواد ذرت و نخود و هویج پخته است آن را ریخته و کمی فشرده نمایید و روی کار را پنیر پیتزا بریزید.
۵. سپس مجددا از ورقههای لازانیا آغشته به سس پستو بگذارید. مجددا یک لایه پنیر ورقهای قرار دهید و روی کار را با اسفناج پخته شده بدون آب بپوشانید.
۶. کمی پنیر پیتزا پاشیده و قارچهای ورقهای را بگذارید و روی آن را با پنیر بپوشانید. روی کار را مجددا یک لایه ورق لازانیا گذاشته و سپس در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای مدت تنها ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پنیرها آب شوند.
نکته: این لازانیا به علت نداشتن سسهای اضافی بر پخت و همچنین بافت بسیار ساده و سبزیجاتی آن یک وعده شام بسیار سریع و سبک است.
لازانیا: یک بسته
قارچ اسلایس پخته: یک دوم پیمانه
سس پستو: ۲ قاشق سوپ خوری
اسفناج پخته شده: یک دوم پیمانه
ذرت پخته شده: یک دوم پیمانه
پنیر پیتزا: یک دوم پیمانه
نخودسبز پخته شده: یک دوم پیمانه
پنیر ورقهای: ۵ عدد
هویج پخته شده: یک دوم پیمانه
اورگانو، پاپریکا، پودرسیر: به مقدار لازم
روش تهیه:
۱. ابتدا لازانیا را طبق دستورالعمل مربوط به آن پخته و آبکش نمایید.
۲. قارچ را کاملا شسته و سپس اسلایس نمایید و در کمی روغن و آبلیمو تفت دهید.
۳. ورقههای لازانیای پخته شده را با کمی سس پستو آغشته نمایید تا طعم دار شوند و سپس آن را در ظرف موردنظر بچینید.
۴. سپس روی آن را با یک لایه پنیر ورقهای پوشش دهید. لایه اول شامل مواد ذرت و نخود و هویج پخته است آن را ریخته و کمی فشرده نمایید و روی کار را پنیر پیتزا بریزید.
۵. سپس مجددا از ورقههای لازانیا آغشته به سس پستو بگذارید. مجددا یک لایه پنیر ورقهای قرار دهید و روی کار را با اسفناج پخته شده بدون آب بپوشانید.
۶. کمی پنیر پیتزا پاشیده و قارچهای ورقهای را بگذارید و روی آن را با پنیر بپوشانید. روی کار را مجددا یک لایه ورق لازانیا گذاشته و سپس در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای مدت تنها ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پنیرها آب شوند.
نکته: این لازانیا به علت نداشتن سسهای اضافی بر پخت و همچنین بافت بسیار ساده و سبزیجاتی آن یک وعده شام بسیار سریع و سبک است.
