• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

لازانیا گیاهی

پانته آ

متخصص بخش



p_R090413.jpg





مواد لازم


خمیر لازانیا 250 گرم

پیاز حلقه حلقه 2 عدد

روغن زیتون 1/4 فنجان

کدو پاک شده و حلقه شده 4 عدد

قارچ خرد شده 250 گرم

سیر خرد شده 3 حبه

پنیر پیتزا 250 گرم

کمی هویج رنده شده

نمک و فلفل به مقدار لازم

پودر آویشن 1 قاشق غذاخوری

آرد 2 قاشق غذاخوری

شیر 2 پیمانه

کره 60 گرم


طرز تهیه


ابتدا سس سفید را آماده می کنیم به این ترتیب که آرد و کره را روی حرارت تفت می دهیم و سپس شیر را اضافه می کنیم هم می زنیم تا صاف و یکدست شود و مایه رقیقی بدست آید .
برای لازانیا بهتر است سس سفید رقیق باشد .
سپس به ترتیب مواد را آماده می کنیم : روغن زیتون را در تابه گرم می کنیم و پیاز را به مدت 5 الی 7 دقیقه تفت می دهیم تا پیاز نرم شود سپس کدو ،قارچ و سیر را در آن می ریزیم و به مدت 10 الی 12 دقیقه بهم می زنیم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم . یک ظرف نسوز را کنار می گذاریم ،از مایه سس سفید به اندازه 2 قاشق غذاخوری کف ظرف ریخته و یک لایه از لازانیا روی آن قرار می دهیم و به ترتیب روی آن 3/1 مخلوط پنیر ،3/1 مخلوط سبزی و 3/1 از سس را که آماده کرده بودیم به صورت سه لایه روی ورقه های لازانیا می چینیم و کمی از هویج رنده شده پخش میکنیم و به همین ترتیب از مواد می پوشانیم و روی آخرین لایه پنیر پیتزا می پاشیم .سینی را درون فر 400 درجه فارنهایت قرار می دهیم به مدت 30 الی 40 دقیقه
 
بالا