خبر ناگهانی اولین کنسرت رسمی «علی عبدالمالکی» شوک بزرگی برای هوادارانش بود
علی عبدالمالکی: همه را سورپرایز میکنم!
[/b]
موسیقی ما - بهمن بابازاده: در حالی که بازار کنسرتهای پاپ در حال داغ شدن بود و ستارههای پاپ در تکاپوی کنسرتهای آخر سالشان بودند، درج آگهی کنسرت ۲۲ اسفند «علی عبدالمالکی» در سایت موسیقی ما باعث شد شوک بزرگی برای هوادارنش بود و طرفداران این خواننده برای خرید بلیت کنسرت خواننده محبوب و پر طرفدارشان به مراکز فروش بلیت هجوم بیاورند. حجم استقبال از این کنسرت به قدری بوده که با گذشت دو روز از درج این آگهی به نظر میرسد این اجرا برای یک شب دیگر در سالن میلاد نمایشگاه تمدید شود. علی عبدالمالکی: همه را سورپرایز میکنم!
[/b]
علی عبدالمالکی (که در این آگهی ناماش «علی عبدالمالک» ذکر شده)، سالهاست در عرصه موسیقی زیرزمینی داخلی نام و شهرتی را برای خود به هم زده و طرفداران فراوانی دارد. اوج محبوبیت و شهرت این خواننده هم مربوط به آلبوم «نامسلمون» است که در سال ۸۷ و پس از فوت خواننده مشهور آن ور آبی، آثار او را با تنظیمی جدید بازخوانی کرد تا به شدت مورد توجه عموم قرار بگیرد و استقبال جالبی هم از آن شود.
- علامت سوال
از جمله نقاط مثبت علی عبدالمالکی تجربه اکثر سبکهای موسیقی توسط این خواننده است که مورد توجه عموم قرار گرفته و توانسته طرفداران فراوانی را نیز داشته باشد. قطعات شاد و ریتمیک را او با شور و انرژی فراوان خوانده و در اجرای آثار آرام و اسلو نیز از او قطعات زیادی را میتوان نام برد که با استقبال رو به رو شده است. باید نشست و دید که اجرای زنده این خواننده تا چه حدی میتواند توقع طرفداران این خواننده را بر آورده کند.
- گپی کوتاه با علی عبدالمالکی: همه را سورپرایز میکنم!
- اولین اجرای زنده بدون هیچ آلبوم رسمی. قطعا حس خوبی را میتواند داشته باشد؟
- برای عملی شدن این اتفاق حتما تلاشهای زیادی صورت گرفته، نه؟
- کنداکتور برنامهات مشخص شده؟ چه غافلگیریهایی را برای طرفدارانت داری؟
- اولین آلبوم مجازت چه زمانی در بازار موسیقی منتشر خواهد شد؟
- اسم آلبومت مشخص شده؟
- با چه کسانی در این آلبوم همکاری کردهاید؟
- بسیاری از خوانندههای بزرگ و سرشناس این روزها بازار پاپ کسانی بودهاند که مثل تو از موسیقی زیر زمینی وارد چرخه رسمی موسیقی کشور شدهاند. محسن چاوشی، محسن یگانه، رضا صادقی، بنیامین و...تو خودت چه پیش بینیای داری؟ فکر میکنی چه آیندهای در انتظارت باشد؟