سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: اميرحسين صادقي حرکت زشتي انجام نداده است و من در مورد آن اتفاق با او تماس گرفتم که تلفن همراهش از دسترس خارج بود.
ميرشاد ماجدي پس از پيروزي 3 بر 2 تيمش مقابل سايپا گفت: بازي خوبي بود و بازيکنان ما عملکرد خوبي داشتند و خدا را شکر توانستيم 3 امتياز بازي را بگيريم.
وي در مورد اينکه اميرحسين صادقي با فردي روي سکو درگير شد که گفته ميشود از بستگان امير قلعهنويي است، اظهار داشت: من از اين موضوع اطلاعي ندارم، من هم ديدم روي سکو درگيري به وجود آمده و نميدانم چه اتفاقي افتاده است. با اميرحسين صادقي تماس گرفتم تا از اين مسئله باخبر شوم که تلفن همراه او از دسترس خارج بود.
ماجدي در مورد اينکه چه حرکتي اتفاق افتاده که اين درگيري به وجود آمد، گفت: اميرحسين صادقي حرکت زشتي انجام نداده است، من نميدانم روي سکو چه اتفاقي افتاده است.
سرپرست استقلال در ادامه در مورد اينکه آيا در رختکن صحبتي به ميان آمد، عنوان کرد: امير قلعهنويي خيلي عادي به رختکن آمد و به بچهها خسته نباشيد گفت و سپس براي حضور در کنفرانس مطبوعاتي به سالن رفت. هيچ اتفاق خاصي نيفتاد.
وي افزود: من از رختکن بيرون آمدم و بازيکنان را براي رفتن به سمت اتوبوس هدايت کردم. اطلاعي ندارم که چه اتفاقي روي سکو افتاده و فقط از دور درگيري فيزيکي را ديدم.
ماجدي در مورد اينکه آيا اميرحسين صادقي قبل از شروع فصل مصدوميت خود را اعلام کرده بود، اظهار داشت: او بعد از عقد قرارداد گفت مصدوم است و پيش از آن اين مسئله را اعلام نکرده بود.
سرپرست استقلال در مورد رواج بياخلاقي و اينکه آيا اين قبيل درگيريها باعث بياخلاقي در فوتبال نميشود، اظهار داشت: چيزي که در فوتبال ما گم شده همين بحثي است که شما عنوان ميکنيد. معرفت و اخلاق بايد از اول فصل وجود داشته باشد. ميدانم قلب مربي و بازيکن براي تيم ميزند و اميدوارم به جاي اينکه اين مسائل را بزرگ کنيم و پررنگ نشان دهيم تلاش کنيم دلها به يکديگر نزديک شود.