پانته آ
متخصص بخش

مواد لازم
سیب = 5 کیلو
پودر ژلاتین = دو قاشق مربا خوری
شکر = دو تا سه لیوان ( اگه دیابتی دوست دارید باید از شیرین کننده ی مارلین استفاده کنید )
وانیل = نصف قاشق چای خوری
خوب ، واسه اینکه سرعتِ کار بالا بره ، از هر کسی که تو خونه هست استفاده می کنید واسه پوست کندن و خورد کردنِ سیب ها !
مثلِ ما ! بعد از اینکه خونه بابا اینا جشن تولد گرفتیم واسه آقای همسریِ من ، بابا 7 عدد چاقو اورد و گفت بشینید پوست بکنید و ما هم حرف گوش کن !
همه سیب ها رو پوست بکنید و وسطش رو در بیارید و خورد کنید .
سعی کنید کوچیک کوچیک خورد بشه که سریع تر نرم شه .
بعد بذارید تو یه قابلمه ی بزرگ و بذارید رو گاز که آروم آروم بپزه و آب بندازه و نرم شه .
بعد تغییرِ رنگ میده و خیلی نرم میشه ، پودر ژلاتین رو با آب گرم مخلوط کنید و بهش اضافه کنید و آخر هم شکر رو اضافه کنید ، اونقدر اضافه کنید تا یه کمی شیرین شه ، چون قراره رژیمی باشه ( البته اگه دوست ندارید رژیمی باشه ، به اندازه ی نصفِ سیب ها ، شکر اضافه کنید )
بعد باز هم می زنید تا آبی که تهش مونده کاملا تبخیر بشه ...
وقتی که کاملا آماده شد ، وانیل بهش اضافه کنید و حسابی هم بزنید و بعدشم بذارید خنک شه و بخورید !
حواستون باشه وانیل رو آخرِ آخر اضافه کنید ها ...
نــــــــــــوش جان ...
نکته : اگه می خواید زودتر آماده شه ، وقتی که سیب ها یه کمی پخته شد ، با همزن عمودی اونقدر هم بزنید که دیگه تیکه های بزرگ توش باقی نمونه ، بعد بذارید که آبش تبخیر شه و باقیِ قضایا !