• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ماسچرانو:اين قهرماني را به هواداران ليورپول تقديم مي کنم

ahmadfononi

معاونت انجمن
خاوير ماسچرانو، مدافع-هافبک بارسلونا، پس از پيروزي 3-1 تيمش مقابل منچستريونايتد، از قهرماني در رقابت هاي چمپيونزليگ ابراز خوشحالي کرد.

00031225.jpg

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" قهرمانی در چمپیونزلیگ برای هر بازیکنی یک عنوان بسیار مهم است. ما بسیار خوشحالیم زیرا موفق شدیم یک تیم بسیار بزرگ و فوق العاده را شکست دهیم.
بسیار خوشحالیم که توانستیم به همان شیوه ای که دوست داریم بازی کنیم زیرا این برای ما بسیار خوب و موثر است. ما تلاش کردیم با در اختیار داشتن توپ بازی کنیم و سعی کردیم که در سراسر بازی در زمین حریف باشیم. می خواستیم خوب بازی کنیم و این اتفاق رخ داد.
ما موقعیت های گلزنی زیادی داشتیم. در نیمه اول نتوانستیم از همه موقعیت های گلزنی مان استفاده کنیم اما وقتی در نیمه دوم صاحب موقعیت شدیم، آنها را از دست ندادیم."
ماسچرانو در این دیدار نیز در دفاع میانی به کار گرفته شد و اکنون اعلام کرد که به خوبی با این پست سازگار شده است.
" بازی در دفاع میانی برای من خیلی عجیب و ناآشنا نبود زیرا در دو ماه و نیم گذشته در این پست بازی می کنم. این پست تخصصی من نیست اما من تلاش می کنم تا بهترین عملکردم را در این پست ارائه بدهم و خوشحالم که به این هدف رسیدم."
جدایی ماسچرانو در تابستان گذشته از لیورپول اندکی هواداران این تیم را ناراحت کرد و این ستاره آرژانتینی از این موقعیت برای برقراری ارتباط دوباره با آنها استفاده کرد.
" من می دانم که هواداران لیورپول از جدایی من اندکی از من دلگیر شدند اما دوست دارم بگویم که این پیروزی به آنها نیز تعلق دارد."

بالا