ماكاروني يك بسته 500 گرمي
سوياي خيس شده دو و نيم پيمانه
قارچ ورقه شده پخته و هویج رنده شده از هر کدام يك پيمانه
فلفل دلمه اي و روغن مایع 1/4پيمانه
زعفران آب شده و سویا سس از هر کدام يك قاشق غذاخوري
پودر دارچين و آويشن روي هم يك قاشق چايخوري
كره 50 گرم
سير رنده شده چهار حبه
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي پنج قاشق غذاخوري
ليموترش سه عدد
پياز داغ چهار قاشق غذاخوري
سويا را در روغن تفت داده پيـازداغ، نمك، فلفل، زردچوبه، قارچ هويج، فلفل دلمه اي و سير
را به آن اضافه كنيد و مجددا تفت دهيد. رب گوجه فرنگي را به آن افزوده سويا سس،
مقدار كمي آب، دو عدد ليموترش زعفران، پودر دارچين، آويشن و كره را نيز بيفزاييد.
ماكاروني را آبكش كرده و مواد را لايه لايه روي آن بريزيد و آب يك عدد ليموترش را در
حين دم كردن ماكاروني به آن اضافه كنيد.
سوياي خيس شده دو و نيم پيمانه
قارچ ورقه شده پخته و هویج رنده شده از هر کدام يك پيمانه
فلفل دلمه اي و روغن مایع 1/4پيمانه
زعفران آب شده و سویا سس از هر کدام يك قاشق غذاخوري
پودر دارچين و آويشن روي هم يك قاشق چايخوري
كره 50 گرم
سير رنده شده چهار حبه
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي پنج قاشق غذاخوري
ليموترش سه عدد
پياز داغ چهار قاشق غذاخوري
سويا را در روغن تفت داده پيـازداغ، نمك، فلفل، زردچوبه، قارچ هويج، فلفل دلمه اي و سير
را به آن اضافه كنيد و مجددا تفت دهيد. رب گوجه فرنگي را به آن افزوده سويا سس،
مقدار كمي آب، دو عدد ليموترش زعفران، پودر دارچين، آويشن و كره را نيز بيفزاييد.
ماكاروني را آبكش كرده و مواد را لايه لايه روي آن بريزيد و آب يك عدد ليموترش را در
حين دم كردن ماكاروني به آن اضافه كنيد.