• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ماهنامه ادبی (چلچراغ) قابل توجه اعضای محترم ایران انجمن

چاووش

متخصص بخش ادبیات
با سلام و سپاس به درگاه خدواندگار جلال و عظیم

دوستان عزیز و بزرگوار همانطور که از عنوان این پست بر میاید با اجازه عزیزان ادبیاتی بر آن شدم تا مقدمه تالیف مجله یا به قولی دیگر (ماهنامه ادبی چلچراغ ) را در بخش ادبیات این انجمن راه اندازی کنیم.و این کار زیبا میسر نمیشود مگر با همکاری شما گرامیان عزیز و بزرگوار.
انشالله به امید خدا در آینده ای نزدیک با مشورت و همکاری دوستان ادبیاتی که در این زمینه فعالیت دارند گامهایی برداشته خواهد شد و اولین مجموعه این ماهنامه بصورت آزمایشی در خدمت دوستداران فرهنگ و ادب سرزمینمان قرار خواهد گرفت .
این ماهنامه همانگونه که از نامش پیداست بیشتر در زمینه های ادبی و فرهنگی و همچنین رویدادهای مختلف از گوشه و کنار دنیا فعالیت خواهد کرد.
ماهنامه یاد شده شامل قسمتهای مختلفی خواهد بود که متعاقبا به اطلاع شما گرامیان خواهد رسید.
امید است به یاری خدا و تلاش شما دوستان ماهنامه ای در خور در معرض دید همگان قرار گیرد.
از عزیزانی که تمایل به همکاری دارند خواهشمندم در اولین فرصت بنده را مطلع سازند و همچنین زمینه فعالیت خود را مشخص نماییند تا ترتیب لازم داده شود.

با سپاس و قدر دانی از توجه دوستان گرانقدر.

2a8eyr5.jpg

آخرین ویرایش:

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلااااام. به به جناب چاووش تبریکات صمیمانه و شایان. :39:
من به شخصه شدیداً منتظر رونمایی این رویداد شیرین هستم. :8:
برقرار و پیروز باشید، خدا قوّت...

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
سلام به به چه قدر عالی!:66:
میشه از قسمت دستنوشته های ایران انجمنی ها در این ماهنامه استفاده کرد؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
با سلام
ضمن تشکر از شما برای این تصمیم و ایده ی با ارزش.
در صورت محقق شدن طرح شما، برای انجام کارهای گرافیکی و رائه ی ماهنامه در قالب های نرم افزاری موبایل همراهی خواهیم کرد.

موفق باشید

sky boy

متخصص بخش برنامه نویسی
ابتدا تشکر:گل:
خب چکاری از دست من برمیاد
(1fg70).gif
. . . هیچی
(43).gif

در صورتی که مطالب ویراست وصفحه بندی و چیدمان شون تکمیل باشه میتونم کتاب الکترونیک بسازمش.

چاووش

متخصص بخش ادبیات
سلامی دوباره:
از اینکه از این ایده استقبال نمودید بسیار سپاسگذارم.
اولین قدم در این کار که مشخصا از عهده عزیزان متخصص برنامه های رایانهای بر میاد طراحی روی جلد و عنوان بندی این ماهنامه هست که دست متخصصان گرامی این انجمن رو میبوسه. و امیدورارم عزیزانی که دستی در این کار دارند همکاری لازم را بنده مبذول دارند .تا کم کم زمینه کار فراهم بشه و به امید خدا تا آخر این ماه آماده رونمایی از اولین جلد داشته باشیم .
جهت راهنمایی این عزیزان باید به اطلاع برسانم دوستانی که بهترین طراحی روی جلد را داشته باشند علاوه بر استفاده از طرح مورد نظر به رسم یاد بود تقدیری از ایشان نیز به عمل خواهد آمد .
بعد از این مورد نیز صفحه بندی و فصل بندی ماهنامه رانیز در ادامه همکاری ها خواهیم داشت که انشالله قدم به قدم با یاری گرامیان عزیز به این امر مهم نیز جامه عمل خواهیم پوشاند.
بازهم جا دارد از همه عزیزان و بزرگوارانی که در این کار بنده را یاری و راهنمایی میکنند تشکر ویژه ای داشته باشم.
و از امروز منتظر پیشنهادات سازنده بزرگواران خواهم بود.
ارادتمند همه دوستان...

چاووش

متخصص بخش ادبیات

سلااااام. به به جناب چاووش تبریکات صمیمانه و شایان. :39:
من به شخصه شدیداً منتظر رونمایی این رویداد شیرین هستم. :8:
برقرار و پیروز باشید، خدا قوّت..

سلام
ممنونم از شما سرکار خانوم انشالله از همکاری شمانیز در این پروژه استفاده خواهیم نمود.

چاووش

متخصص بخش ادبیات
سلام به به چه قدر عالی!:66:
میشه از قسمت دستنوشته های ایران انجمنی ها در این ماهنامه استفاده کرد؟

حتمن . به دیده منت .
انشالله از حضور پر رونق شما عزیزان بزرگوار و همینطور از اهالی قلم که دست نوشته هایی دارند انتخاب و در بین متون این ماهنامه استفاده خواهد شد.همینطور از همکاری شما عزیز گرامی.

چاووش

متخصص بخش ادبیات
با سلام
در صورت محقق شدن طرح شما، برای انجام کارهای گرافیکی و رائه ی ماهنامه در قالب های نرم افزاری موبایل همراهی خواهیم کرد.

موفق باشید

سلام جناب علی آقا
حتمن در زمینه های مختلف از جنابعالی راهنمایی خواهم گرفت و مشتاق همکاری عزیزان بامرام هستم.
مخصوصا در زمینه های نرم افزاری این کار که از تخصص بنده خارج است و نیازمند متخصصان خوش ذوقی امثال شما دارد.

چاووش

متخصص بخش ادبیات
ابتدا تشکر:گل:
خب چکاری از دست من برمیاد
(1fg70).gif
. . . هیچی
(43).gif

در صورتی که مطالب ویراست وصفحه بندی و چیدمان شون تکمیل باشه میتونم کتاب الکترونیک بسازمش.

سلام.
ممنونم از توجه شما.
انشالله در این مورد هم از شما همکاری و همیاری خواهم گرفت تا بتوانیم به بهترین نحو ممکن ادبیاتمان را به گوش دنیا برسانیم.

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام
بنده هم برای ماهنامه بر روی تلفن های همراه میتونم کمک کنم همونطوری که علی عزیز گفتن.
من در زمینه موبایل در خدمتم.
البته اگر کاری دیگه هم باشه هستیم :بله::گل:

با سلام

موفق باشید

سلام جناب علی آقا
حتمن در زمینه های مختلف از جنابعالی راهنمایی خواهم گرفت و مشتاق همکاری عزیزان بامرام هستم.
مخصوصا در زمینه های نرم افزاری این کار که از تخصص بنده خارج است و نیازمند متخصصان خوش ذوقی امثال شما دارد.

mortti

کاربر ويژه
سلاممم ....ببخشید چی شد؟من نفهمیدم؟الان این ماهنامه امادهست ؟:خجالت2:
در چه بخش های هستش؟اگه سر فصل هر بخشی رو که میخواید مشخص کنید ادم بهتر میتونه بگه که چه کمکی میتونه بکنه؟ مثلا اولین شماره موضوع اصلیش چیه یا چه چیزی رو میخواد پوشش بده؟:گل:

سیاوش عشق

کاربر ويژه
به نام خدا
ممنون ایده ی قشنگیه
البته اونطور که من از پست شماره 1 متوجه شدم، این ماهنامه در محدوده ی وسیعی هست.اما من پیشنهاد می کنم برای تخصصی شدن ِ این ماهنامه، بیشتر به فعالیت های بچه های ایران انجمن اختصاص پیدا کنه و البته برای اینکه از لحاظ کمی و کیفی در حد خوبی باشه، ماهنامه رو به گاهنامه تغییر بدیم.
بنده نیز تا جایی که در توانم باشه به این طرح کمک خواهم کرد

Sarah

کاربر ويژه
ممنون از پیشنهاد عالی شما. :گل:
اگه برای ماهنامه شعر و داستان و ... خواستین با کمال میل حاضر به همکاری هستم.

چاووش

متخصص بخش ادبیات
سلاممم ....ببخشید چی شد؟من نفهمیدم؟الان این ماهنامه امادهست ؟:خجالت2:
در چه بخش های هستش؟اگه سر فصل هر بخشی رو که میخواید مشخص کنید ادم بهتر میتونه بگه که چه کمکی میتونه بکنه؟ مثلا اولین شماره موضوع اصلیش چیه یا چه چیزی رو میخواد پوشش بده

:گل:

با سلام خدمت شما دوست عزیز.
در مقدمه اولیه عرض کردم خدمت همه دوستان این ماهنامه که عنوانش ادبی و فرهنگی هست .مشتمل برهمه زمینه های ادبی و هنری میباشد
یعنی از نظم و نثر گرفته تا طنز و حکایت و مقاله و نقد و ....
البته در هر ماه که انشالله انتشار پیدا میکنه مطالب گوناگونی چه از طرف اعضای محترم انجمن و چه از جاهای دیگه گنجانده خواهد شد منوط به اینکه تمامی مطالب قبل از انتشار و تایپ شدن از نظر صحت و سقم باید مورد تایید شورای نویسندگان و ویرایشگران باشه. که این شورا هم به زودی انشالله تشکیل و معرفی خواهد شد.

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
اگر قراره قسمت طنز داشته باشه شاید منم بتونم کمک کنم:گل::احترام:

چاووش

متخصص بخش ادبیات
به نام خدا
ممنون ایده ی قشنگیه
البته اونطور که من از پست شماره 1 متوجه شدم، این ماهنامه در محدوده ی وسیعی هست.اما من پیشنهاد می کنم برای تخصصی شدن ِ این ماهنامه، بیشتر به فعالیت های بچه های ایران انجمن اختصاص پیدا کنه و البته برای اینکه از لحاظ کمی و کیفی در حد خوبی باشه، ماهنامه رو به گاهنامه تغییر بدیم.
بنده نیز تا جایی که در توانم باشه به این طرح کمک خواهم کرد

سلام جناب سیاووش.
ممنونم از پیشنهادات خوبی که دادید.
در اول صحبت هم خدمت بزرگواران عرض نمودم .
ماهنامه بخاطر این انتخاب شده که بطور منظم در آخر هر ماه و یا اوایل ماه بعد خدمت دوستان و عزیزان ارائه خواهد شد و امیدوارم با مشارکت شما خوبان بتوانیم مطالبی زیبا و به درد خور را به علاقه مندان ادبیات به نمایش بگذاریم.
همونطور که اول عرایضم نیز به حضور شما بزرگواران رسانده ام سعی میکنیم بیشتر از نوشته های عزیزان ایران انجمن استفاده کنیم.

بالا