پانته آ
متخصص بخش
ماهی سوخاری با باقالی پلو
مواد لازم:
فیله ماهی به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم
تخم مرغ یک عدد
نمک فلفل زردچوبه مقداری
اگه جز اون دسته آدمهایی هستین که از بوی ماهی بدتون میاد آبلیمو برای طعم دار کردن ماهی
روش تهیه:
ماهی ها رو میشوییم و توی نمک و آبیلمو میخوابونیم حدود ده دقیقه کافیه. توی تابه روغن میریزیم و میگذاریم داغ بشه.آرد سوخاری را با مقداری فلفل و زردچوبه مخلوط میکنیم.فیله ماهی ها رو دونه دونه توی تخم مرغ میزنیم و بعد توی آرد سوخاری میغلتانیم و توی تابه میگذاریم تا با حرارت ملایم پخته بشه.
مواد لازم:
فیله ماهی به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم
تخم مرغ یک عدد
نمک فلفل زردچوبه مقداری
اگه جز اون دسته آدمهایی هستین که از بوی ماهی بدتون میاد آبلیمو برای طعم دار کردن ماهی
روش تهیه:
ماهی ها رو میشوییم و توی نمک و آبیلمو میخوابونیم حدود ده دقیقه کافیه. توی تابه روغن میریزیم و میگذاریم داغ بشه.آرد سوخاری را با مقداری فلفل و زردچوبه مخلوط میکنیم.فیله ماهی ها رو دونه دونه توی تخم مرغ میزنیم و بعد توی آرد سوخاری میغلتانیم و توی تابه میگذاریم تا با حرارت ملایم پخته بشه.