• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ماژولی برای هزینه اضافی در زمان تحویل برای پرستا شاپ

amin khan

مدیر انجمن
ماژولی فارسی برای هزینه اضافی در زمان تحویل برای پرستا شاپ

این ماژول واسه پرداخت در زمان تحویل هستش و یه هزینه اضافی رو میتونین برای این روش پرداخت اضافه کنید

تنظیماتش کامله و میتونید از بخش پیکربندی ویرایش کنید
میتونید ماژول پیش فرضی که خود فروشگاه واسه این مورد گذاشته رو هم حذف کنید
تست شده بر روی ورژن 1.3

لازم به ذکر است فرقش با اون ماژول نصبی روی خود پرستا شاپ همون هزینه اضافیه
یعنی اگه کسی بخواد با فیش یا آنلاین واریز کنه که همون هزینه قبلی واسش ثبت میشه ولی اگه بخواد پرداخت بعد از دریافت رو انتخاب کنه یه هزینه دیگه افزوده میشه به جمع مبلغ
به درد این میخوره که مشتری رو ترغیب به خرید نقدی کنیم (می دونید دیگه ارسال و برگشت و از اینجور مسایل...)

تنظیمات هم میتونید یه مبلغ خاص رو بیافزایید، به شکل درصدی هم میشه به علاوه میتونید حداقل مقدار هم تعیین کنید و همچنین میتونید حاملهای مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید

دانلود کنید

کد:
http://www.iranjoman.com/dl/uploads/1296956954.[URL="http://www.iranjoman.com/z"]z[/URL]ip

آخرین ویرایش:

amin khan

مدیر انجمن
لینک سالم است :
جهت دانلود لينك را كپي و در آدرس بار مرورگر خود وارد نماييد :

zooze

New member
چجوری میشه برای این ماژول یه تنظیماتی تعریف کرد که اگه مثلا خرید بالای فلان ملبغ باشه دیگه هزینه حمل و نقل نگیره؟!
حود پرستا این قابلیتو داره ولی چون با این ماژول باید تنظیمات حمل و نقل خود پرستا رو غیرفعال کرد نمیشه استفاده کرد از مال پرستا

zooze

New member
علاوه بر سوال بالا که برام پیش اومده بود یه مشکلی الان پیش اومده که هنگام خرید بعد از اینکه ماژول هزینه اضافی رو میزنیم مبلغ مورد نظر رو به خرید اضافه میکنه ولی بعد از تایید کردن invalid date میاد.(یعنی تاریخش رو ارور میگیره؟! و البته تاریخ سیستم درسته. یعنی ثبت نام و اینها درست ثبت میشه)
و البته سفارش ثبت میشه تو پنل مدیریت!!ولی کماکان همونطور که اینجا مطرح کردم روش که میزنی نمیاد
مشکل از کجاس؟
پیشاپیش ممنون

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
علاوه بر سوال بالا که برام پیش اومده بود یه مشکلی الان پیش اومده که هنگام خرید بعد از اینکه ماژول هزینه اضافی رو میزنیم مبلغ مورد نظر رو به خرید اضافه میکنه ولی بعد از تایید کردن invalid date میاد.(یعنی تاریخش رو ارور میگیره؟! و البته تاریخ سیستم درسته. یعنی ثبت نام و اینها درست ثبت میشه)
و البته سفارش ثبت میشه تو پنل مدیریت!!ولی کماکان همونطور که اینجا مطرح کردم روش که میزنی نمیاد
مشکل از کجاس؟
پیشاپیش ممنون

دوست عزیز یوزر نیم و پسوورد هاست و فروشگاه سازتون رو برای من ارسال کنید تا از قسمت phpmyadmin موردی رو چک کنم.

بالا