• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

متن دیالوگهای زیبا و جالب و ماندگار

Reza

متخصص بخش اسکریپت
دوستای عزیز میتونند متن دیالوگهای زیبایی رو که توي فیلمها میبینند و میشنوند ، را اینجا قرار بدند

"هميشه آماده باش تا هر چيزي رو كه داري بتوني تو 30 ثانيه ترك كني"

یه دیالوگ زیبا از فیلم مخمصه

قیصر:

احترامت واجبه خان دایی! اما حرف از مردونگی نزن که هیچ خوشم نمیاد. کی واسه من قد یه نخود مردونگی رو کرد تا من واسش یه خروار رو کنم؟ این دنیا واسه من همیشه کلک بوده و نامردی. به هرکی گفتم نوکرتم با خنجر کوبید تو این جیگرم .

متولد ماه مهر
محمد رضا فروتن
بيا قسم بخوريم كه ديگه قسم نخوريم

تو را به جاي همه کساني که که نشناخته ام دوست مي دارم.
تو را به جاي همه روزگاراني که نمي زيسته ام دوست مي دارم.
براي خاطر عطر نان گرم و برفي که آب مي شود و براي خاطر نخستين گلها.
تو را به خاطر دوست داشتن دوست مي دارم.
تو را به جاي همه کساني که دوست نميدارم دوست مي دارم.
شهاب حسینی- مدار صفر درجه

آخرین ویرایش:

Reza

متخصص بخش اسکریپت

خوب بد زشت

توکو : دو نوع حشره وجود داره دوست من . اونایی که از در میان و اونایی که از پنجره وارد می شن !

دیالوگی از مارلون براندو در فیلم اخرین تانگو در پاریس:

اگه یه شوهر در حدود 200 سال هم عمر کنه بازم نمی تونه طبیعت واقعی زنش رو بشناسه

اگه پير شدن به اينه كه دل آدم كوچيك شه خدايا منو پير نكن كه اصلا حوصله شو ندارم

فيلم
قيصر

شادروان مهدي فتحي

اعتراض
ما کاری به حکم نداریم
حکم رو کاغذ مال محکمه ست
اصلیت حکم مال خداست
که ما و منش ریخته و گلریزون می کنیم واسه کسی که
آزاد میشه از این چاردیواری
که همه ی دنیا چاردیواریه

کرم مرتضی علی
یه مرد که واسه ی شرف و ناموسش
دوازده سال رو کشیده
وجدانش بالاتر از این پولهاس که کاغذیه

سلامتی سه تن، ناموس و رفیق و وطن
سلامتی سه کس، زندونی و سرباز و بی کس
سلامتی باغبونی که زمستونشو از باهار بیشتر دوست داره
سلامتی آزادی، سلامتی زندونیای بی ملاقاتی..."

Reza

متخصص بخش اسکریپت

همه ميگن بارون ولي من ميگم عشق بازي خدا با بنده هاش!
حامد کمیلی- اغما

همه ميگن لطافت بارون
ولي من ميگم عشقبازي آسمون

جهنم اینه که هر روز صبح که از خواب پا میشی ندونی برای چی زنده ای

Sin City

رامسس در فیلم ده فرمان خطاب به نفرتیتی :

تو مال من خواهی شد همچون سگ ام .....اسب ام ....و شاهین ام جز اینکه من تو رو را بیشتر از آنان دوست خواهم داشت و کمتر از آنها به تو اعتماد دارم !

دیالوگی در فیلم كمال‌الملك.

صدر اعظم می‌گوید: تو می‌خواهی جای ما را بگیری؟، كمال‌الملك می‌گوید: «من آرزو طلب نمی‌كنم، آرزو می‌سازم».

Reza

متخصص بخش اسکریپت
اجاره نشينها (داريوش مهرجويي)
عباس آقا (عزت الله انتظامي) : اكبر ، بيا بپر برو دكون پيش عسگري ، بهش بگو واسه سي چهل نفر ، چرخ كرده و راسته جور كنه . خس مسشو ، رگ و ريششو قشنگ بگيره صافش كنه . شيشك آجري باشه ها . سوسه موسه بهت نده !

سوته دلان (علي حاتمي)
مجيد (بهروز وثوقي) : خوش به سعادتتون كه مي‌رين روضه ، جاتون وسط بهشته ، ما كه دنيامون شده آخرت يزيد . كيه ما رو ببره روضه ؟ آقا مجيد تو رو چه به روضه ، روضه خودتي ، گريه كن نداري ، وگرنه خودت مصيبتي ، دلت كربلاس

سوته دلان (علي حاتمي)
مجيد : آخ كه چقدر دشمن داري خدا ، دوستاتم كه ماييم ، يه مشت عاجز عليل ناقص عقل كه در حقشون دشمني كردي .

زير پوست شهر (رخشان بين اعتماد)
طوبا (گلاب آدينه) : آخه اين جاهاي چيتان فيتان چيه آدمو ورمي‌داري مي‌آري ؟
عباس (محمدرضا فروتن) : تو آخه چيتان مني ، همه‌ي فيتان مني ، چيتان فيتان مني

وقتی برای اولین بار آدم ها را می بینی دنبال تفاوت هایی که بینتون هست می گردین...
اما یکم که زمان گذشت دنبال تشابهات می گردین.....
فکر کنم به همین دلیله که رفاقت ها به وجود می یان.
(از فیلم کالیفرنیا به کارگردانی دومنیک سنا

آخرین ویرایش:

Reza

متخصص بخش اسکریپت
ترانه مادري
بهرام : (تا حالا شده شب با بغض بخوابي و صبح با گريه از خواب بيدار شي ؟)

سگ کشی (بهرام بیضایی)
گلرخ کمالی (مژده شمسایی) : با زخم باید ساخت ؛ طول می‌کشه ولی خوب می‌شه !

مترجم ... سیدنی پولاک

هرکی یک نفر رو از دست می ده می خواد از یک کسی انتقام بگیره اگرم کسی رو پیدا نکنه می خواد از خدا انتقام بگیره!

فكر و ذكرمان شد كسب آبرو، چه آبرويي، مملكت‌رو تعطيل كنيد، دارالايتام داير كنيد درست‌تره. مردم نان شب ندارند، شراب از فرانسه مي‌آيد، قحطي است، دوا نيست، مرض بيداد مي‌كند، نفوس حق‌النفس مي‌دهند، باران رحمت از دولتي سرقبله عالم است و سيل و زلزله از معصيت مردم. ميرغضب بيشتر داريم تا سلماني. سر بريدن از ختنه سهل‌تر. ريخت مردم از آدميزاد برگشته، سالك بر پيشاني همه مهر نكبت زده، چشم‌ها خمار از تراخم است، چهره‌ها تكيده از ترياك.

[ حاجي‌واشنگتن- علي حاتمي ]

از قدیم گفتن مواظب باش چی آرزو میکنی، چون ممکنه برآورده بشه.(خانه ای روی آب ـ بهمن فرمان آرا)

تو این دیار برد با اوناییه که از مخشون کار میکشن. بخوای از دلت مایه بذاری سوختی.(آدم برفی ـ داوود میر باقری)

حسرت همه کتاب های نخونده و موضوع های ننوشته به دلم مونده.(سگ کشی ـ بهرام بیضایی)

يه فيلمي اسمش يادم نيست آتيلاپسياني ميگفت:
تا جووني ميتوني لنگيدنو تحمل كني پيري خودش لنگي مياره واي به روزي كه كفشت كفش نباشه يا اصلا كفش پات نباشه

قیس به اشعث کندی در اثر فاخر امام علی اثر استاد میر باقری
این مکر فرزند نابغه است ، من زهر خورده ی همین خدعه ام

میدونی چیه هیچ كی منو دوس نداره ..من میدونم چون نمیبینم همه از دست من میخوان فرار كنن .....معلمون میگه خدا شما نابیناهارو بیشتر دوست داره چون نمیبینید .ولی من گفتم خانم اگه مارو دوست داشت چرا مارو نابینا كرد تا اونو نبینیم بعد گفت خدا دیدنی نیست ولی همه جا هست میتونید اونو حس كنید . گفت شما با دستاتون میبینید .حالا من همه جارو میگردم تا یه روزی بالاخره دستم به خدا بخوره اون وقت بهش میگم... هرچی تو دلم هست... بهش میگم.(رنگ خدا- مجید مجیدی)
13851125021.jpg

آخرین ویرایش:

Reza

متخصص بخش اسکریپت

داریوش ارجمند در نقش امیرکبیر فیلم ناصر الدین شاه آکتور سینما :
اگر نیت یکساله دارید؛برنج بکارید
اگر نیت 10 ساله دارید ؛درخت غرس کنید
اگر نیت 100 ساله دارید ؛آدم تربیت کنید,
سینما تو گراف آدم تربیت میکند...

ده ديالوگ از فيلم پدرخوانده :

آل پاچينو : پدرم پيشنهادي بهش داد كه نتونست رد كنه.لوكا براتسي يه اسلحه گذاشت روي سرش و پدرم بهش گفت يا امضاش بايد پاي قرارداد باشه يا مغزش

بازم ي ديالوگ از پدر خوانده (با صداي دوبله ي آلن دلون بخوانيد) : پدرم هميشه ميگفت:دوستانتو به خودت نزديك كن و دشمنانتو نزديك تر

آل پاچينو در پدر خوانده : بارزيني مرده.همينوطور فيليپ تاتالگيا.بهتره اعتراف كني كارلو. تو از خونواده اخراج ميشي مجازاتت همينه.فقط... بهم نگو بي گناهي. چون به شعورم توهين ميكني و اين خيلي عصبانيم مي كنه كارلو

آل پاچينو در فيلم وكيل مدافع شيطان:
نگاه كن ولي دست نزن
دست بزن ولي امتحان نكن
امتحان كن ولي مزمزه نكن

آل پاچينو در فيلم بوي خوش زن :
زن ها ... تا حالا به زن ها فكر كردي؟ كي خلقشون كرده؟ خدا بايد يه نابغه بوده باشه

از فيلم پدرخوانده (جايي كه آل پاچينو جلوي پدر دختر محبوبش مي ايسته و ميگه) :
اسم من مايكل كورليونه ... يه آمريكايي ام كه تو سيسيل مخفي شدم ... خيليا ممكنه واسه اين اطلاعات بهت پول بدن اما بدون كه دخترت بي پدر ميشه ... عوض اينكه صاحب شوهر بشه

یکی از دیالوگهای طلائی فیلم مخمصه Heat
هميشه آماده باش تا هر چيزي رو كه داري بتوني تو 30 ثانيه ترك كني

میلتون (آل پاچینو) در وکیل مدافع شیطان:​
خود بینی گناه مورد علاقه من

آل پاچینو در صورت زخمی:
من همیشه راست میگم حتی موقعی که دروغ میگم

آل پاچینو در :city hall
اهمیت یک مرد از دشمنانش معلوم میشه نه از دوستانش..

Reza

متخصص بخش اسکریپت
برخي ديالوگهاي ماندگار سينماي ايران

بدون شرح !

قيصر (مسعود كيميايي)
قيصر (بهروز وثوقي) : احترامت واجبه خان دايي ، اما حرف از مردي و مردونگي نزن كه حالم به هم مي‌خوره ... سه دفعه كه آفتاب بيفته روي اون ديوار ، مردم يادشون مي‌ره كه ما چي بوديم و چي كرديم ، خان دايي ...

مادر (علي حاتمي)
محمدابراهيم (محمدعلي كشاورز) : خورشيد دم غروب ، آفتاب صلات ظهر نمي‌شه ، مهتابيش اضطراريه ، دوساعته باتريش سه‌ست ، بذارين حال كنه اين دماي آخر ، حال و وضع ترنجبين بانو عينهو وقت اضافيه بازيه فيناله ، آجيل مشگل گشاشم پنالتيه ، گيرم اينجور وجودا ، موتورشون رولز رويسه ، تخته گازم نرفتن سربالايي زندگي رو ، دينامشون هم وصله به برق توكل ، اينه كه حكمتش پنالتيه ، يه شوت سنگين گله ، گلشم تاج گله !

قرمز (فريدون جيراني)
ناصر ملك (محمدرضا فروتن) : بازم مي‌زنمش حاج آقا ... زني كه با مرداي غريبه بگو بخند راه بندازه ... جلوي مرداي غريبه رژه بره ... نيششو واكنه ... حقشه كتك بخوره ...

اعتراض (مسعود كيميايي)
اميرعلي (داريوش ارجمند) :‌ اين دفعه مثل هميشه نيست ، گوشاتو باز كن ... فقط يه دفعه بياي تو حرفم ، جنازه‌تم پشيمون مي‌شه ... به رديف از اول مي‌گم ...

آدم برفي (داوود ميرباقري)
اسي (داريوش ارجمند) : مارك كجايي ؟
عباس (اكبر عبدي) : حول و حوش نواب .
اسي : نوابت هم خوبه آق كمال ، خوش اومدي .
عباس : اسمم عباسه ، فاميليمم خاكپوره .
اسي : اسمت مراد ماست ، فاميليت مرام ما .

كمال الملك (علي حاتمي)
عضدالملك (هوشنگ بهشتي) : ان شاالله كه سال آينده اين باغبان پير خدمتگزار ، توفيق تقديم نهال بومندي ديگري داشته باشد .
ناصرالدين شاه (عزت الله انتظامي) : اميدوار نباش ، مدرسه‌ي هنر مزرعه‌ي بلال نيست آقا ، كه هر سال محصول بهتري داشته باشد . در كواكب آسمان هم يكي مي‌شود ستاره‌ي درخشان ، الباقي سوسو مي‌زنند .

گوزنها (مسعود كيميايي)
سيدرسول (بهروز وثوقي) : دستت رو من بلند نشه ... من مي‌گم نوكرتم ، غلومتم ... اصغر ، مردي گفتن ، نامردي گفتن ، من خيلي پاي تو وايسادم . يادت هست ؟

كندو (فريدون گله)
ابي (بهروز وثوقي) :‌ اينجا خونه‌ي آخره ... همه اينجان ... غربتي‌هاي كوچه‌ي مهران ، بستني فروش قديمي ... آقاحسيني ، من حكت رو مي خونم .

باران (مجيد مجيدي)
لطيف (حسين عابديني) : بابا چي كار مي‌كني ؟ اون سنگينه ! پشت كن ، پشت كن ، خم شو ، يه كم عقب بيا ... چند روز بار بكشي عادت مي كني ، اونوقت از قاطر هم بهتر مي‌توني بار ببري .

آژانس شيشه‌اي (ابراهيم حاتمي كيا)
سلحشور (رضا كيانيان) : دوره‌ات گذشته مربي !

سوته دلان (علي حاتمي)
حبيب ظروفچي (جمشيد مشايخي) : تنگ دوغ تراش ، ساده ، الوار ، مختلط ، بيست تا ... وزيري ، دوري ، دوازده تا ... ورشو مغز سفيد ، چهار تا ... حاج ممد حسني ، چهار تا ... گلدون دهنه اژدري ، بيست و پنج تا ... ميرزا خوري ، دوسكومي ، خنچه ، فرش كرمان زمينه لاكي ، قاب قرآني سه و چهار ، دوازده تخته ...

سگ كشي (بهرام بيضايي)
گلرخ كمالي (مژده شمسايي) : با زخم بايد ساخت ؛ طول مي‌كشه ولي خوب مي‌شه !

كمال الملك (علي حاتمي)
كامران ميرزا (پرويز پورحسيني) : رحم كنيد قبله‌ي عالم ... اگر ميا جهان گشاي شاه بابا به گرفتن تاج و تخت امپراتور روس تعلق يافته ، با اشارت ابرو به جان نثار بفرماييد تا غلام پيشكش كند . تيغي كه به كمر امير حربتان بسته‌ايد شمشير عباس ميرزاست .
ناصرالدين شاه (عزت الله انتظامي) : خاك بر سرت حاكم تهران ! الحق اين لطفي كه به تو شد ، توهيني بود به عباس ميرزا .

بوي پيراهن يوسف (ابراهيم حاتمي كيا)
دايي غفور (علي نصيريان) : من اين حرفا رو چرا بايد اينجا بگم يوسف ... مني كه مي‌دونم اينجا نيستي ... خودتو به من نشون بده ، تو كجايي ؟ تو شكم كوسه ؟ من با اين دل چه كنم ؟ ديگه وقتش شده كه بزنم تو گوشت !

شير سنگي (مسعود جعفري جوزاني)
نامدار خان (عزت الله انتظامي) : زمانه نو شده ... اما اين مردم نمي‌فهمن .

گاوخوني (بهروز افخمي)
راوي (بهرام رادان) : بابا ! راس مي‌گن كه مادر از دست تو دق كرد و مرد ؟
پدر (عزت الله انتظامي) : نه . من از دست مادرت دق كردم .
راوي : ولي وقتي كه تو مردي مادرم زنده نبود .
پدر : زنده نبود ، ولي من هر شب خوابشو مي‌ديدم .
رواي : منم هر شب خواب تو رو مي‌بينم .
پدر : پس بپا دق نكني .

هامون (داريوش مهرجويي)
حميد هامون (خسرو شكيبايي) : اين زن ، اين زن سهم منه ، حق منه ، عشق منه ، طلاق نمي‌دم ...

شير سنگي (مسعود جعفري جوزاني)
نامدار خان (عزت الله انتظامي) : ها عليار ... وقتي مردي مي‌دم بالاي قبرت يه شيرسنگي بذارن .

دندان مار ( مسعود كيميايي)
آقا جلال (جلال مقدم) : مي‌خواي برات خوانساري بذارم ؟ اينورش مرضيه‌اس ، اينورش ... بازم بنانه ، خوبه ، خيلي خوبه ، بنان خيلي خوبه .

مارمولك (كمال تبريزي)
رضا (پرويز پرستويي) : تو عزيز دلمي دل انگيز ... اگر اسلام دست و بال ما را نبسته بود .

حسن كچل (علي حاتمي)
صداي شهر فرنگي (مرتضا احمدي) : ... شبا مهتابي بود ، روزا آفتابي بود ، حالي بود حالي بود ، نوني بود آبي بود ، نون گندم مال مردم اگه بود ، نمي‌رفت از گلو پايين به خدا ... قصه‌اي بود ، قصه‌ي كك به تنور ، نوش آفرين ، حسين كرد ، حسن كچل .

عروس آتش (خسرو سينايي)
فرهان (حميد فرخ‌نژاد) : از امروز اگه ببينم كسي پشت سر اين دختر دري وري بگه و از اين حرفاي خاله زنكي بزنه ... دهنشو كاه گل مي‌گيرم .

Reza

متخصص بخش اسکریپت

سلطان (مسعود كيميايي)

سلطان ( فريبرز عرب‌نيا) : خونه‌مون ... اينجا بود ... اينجا پنج تا اتاق ... دو تا باغچه و يه حوض بود ... بزرگ نبود ... اما بود .

سلطان (مسعود كيميايي)

سلطان ( فريبرز عرب‌نيا) : خونه‌مون ... اينجا بود ... اينجا پنج تا اتاق ... دو تا باغچه و يه حوض بود ... بزرگ نبود ... اما بود .

اگه من اونی باشم که تو می خوای، که دیگه من من نیست. یعنی من خودم نیستم.

(هامون ـ داریوش مهرجویی)

حرفای خوب همیشه مال ادمای خوب نیست(شب ها روشن - فرزاد موتمن)

دوست خیالی كه واقعا دوستت باشه خیلی بهتر از یه دوست واقعیه كه خیال میكنی دوستته(چه كسی امیر را كشت - مهدی كرم پور)

Reza

متخصص بخش اسکریپت
یك جا هست كه باید وایستی.یك جا هم هست كه باید درری اما خدا نكنه جای این دوتا با هم عوض شه كه دیگه تا اخر عمر بدهكار خودتی (دندان مار - مسعود كیمیایی)

میدونی چیه هیچ كی منو دوس نداره ..من میدونم چون نمیبینم همه از دست من میخوان فرار كنن .....معلمون میگه خدا شما نابیناهارو بیشتر دوست داره چون نمیبینید .ولی من گفتم خانم اگه مارو دوست داشت چرا مارو نابینا كرد تا اونو نبینیم بعد گفت خدا دیدنی نیست ولی همه جا هست میتونید اونو حس كنید . گفت شما با دستاتون میبینید .حالا من همه جارو میگردم تا یه روزی بالاخره دستم به خدا بخوره اون وقت بهش میگم... هرچی تو دلم هست... بهش میگم.(رنگ خدا- مجید مجیدی)

"برج مینو"ساخته ابراهیم حاتمی كیا

موسی(علی مصفا):مینو،من این دكلو دادم تا تو رو به دست بیارم.حالا تو اومدی وسط همین دكل واستادی!

به چیزی که دل نداره، دل نبند.(مرسدس ـ مسعود کیمیایی)

مادرا هر وقت بمیرن، زوده.(باغ های کندلوس ـ ایرج کریمی)

همه عمر دیر رسیدیم.(سوته دلان ـ زنده یاد استاد علی حاتمی)

ساعت زنگ زده دیگه زنگ نمی زنه ... چون زنگاشو زده. (سوته دلان ـ زنده یاد استاد علی حاتمی)

برای آمدن به چشم نقاش، باید در چشم انداز بود.(کمال الملک ـ زنده یاد استاد علی حاتمی)

Masʘ‿ʘd

کاربر ويژه
مارمولک :

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست....

Maryam

متخصص بخش ادبیات
من عاشق این دیالوگ پارساپیروزفر توی سریال سفر سبز هستم
زمانی که توی زندان بود این دیالوگ رو میگه :

خداوند شبان من است ...

محتاج به هیچ چیز نخواهم بود ...

در مرتع های سبز مرا میخواباند ،
بسوی آب های آرام هدایتم میکند
و جان مرا تازه میسازد ...

او بخاطر نام پرشکوه خود مرا به راه راست رهنمون میکند
حتی اگر از دره تاریک مرگ نیز عبور کنم ، نخواهم ترسید
زیرا تو ای شبان من با من هستی ...
عصا و چوب دستی تو مرا قوت قلب می بخشد ...

Maryam

متخصص بخش ادبیات
قسمتی از دیالوگ فیلم قابل تامل و فکر برانگیز یک تکه نان

دلت گرفته ؟
- آره
دل همه میگیره
دل داشته باشی میگیره دیگه
یا رفیق من لا رفیق له
میخوای یه راهی بهت یاد بدم دلت وا بشه ؟
مثل من چشمات و ببند
د ببند دیگه
چی میبنی ؟
- هیچ کس ( صدای خنده )

هیچ کس قشنگه دیگه ... هیچ کس همه کسه ، همه کس هیچ کسه (صدای خنده )

Masʘ‿ʘd

کاربر ويژه
نادر : معادل فارسی کلمات زیر رو بنویسید؛ نهضت.
ترمه : جنبش.
- گارانتی.
- تضمین، ضمانت.
- گفتم معادل فارسی نه عربی!
- خانوممون گفته...
- دیگه هیچ وقت این جمله رو نگو، چیزی که غلطه، غلطه؛ مهم نیست کی گفته! واسه گارانتی بنویس، پشتوانه.
- خانوممون نمره کم میکنه ازم.
- مهم نیست، بذار کم کنه ...

South Boy

متخصص بخش فوتبال
لئو ناردو میگه این پایان تمدن وقتی کسی رو واسه ساعت 4 دعوت میکنی و اون ساعت 2:30 میاد

در فیلم
کاغذ بی خط.
با بازیگری زنده یاد خسرو شکیبایی

زینب

کاربر ويژه
قیصر:

احترامت واجبه خان دایی! اما حرف از مردونگی نزن که هیچ خوشم نمیاد. کی واسه من قد یه نخود مردونگی رو کرد تا من واسش یه خروار رو کنم؟ این دنیا واسه من همیشه کلک بوده و نامردی. به هرکی گفتم نوکرتم با خنجر کوبید تو این جیگرم
دمت گرم خوب گفتی

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
دیالوگ پارسا پیروزفر در فیلم شیدا:

خوب خوبم
هیچ دردی ندارم
اینجا سرزمین غریبی است
نمی توان آن را شناخت
باید آن را زندگی کرد
دلم می خواهد همیشه اینجا بمانم
عطر بهار نارنج در باغ بیداد می کند
نمی بینمش امّا صدایش مرا با خود می برد
عاشقم می کند
دلم تنگ است
دلم برای دیدنش تنگ است
کی رخ می نماید ؟
نمی دانم

آخرین ویرایش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
یکی از دیالوگهای پرویز پرستویی در فیلم مارمولک:

خدا که فقط متعلق به آدم‌های خوب نیست،خدا خدای آدم‌های خلاف‌کار هم هست و فقط خداست که بین بندگانش فرقی نمی‌گذارد فی‌الواقع خداوند اند لطافت اند بخشش اند بیخیال‌شدن و اند چشم‌پوشی و اند رفاقت است.رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت می‌گذارد.بایستی ما یک فکری به حال اهلی‌شدن آدم‌ها بکنیم اهلی‌کردن یعنی ایجاد علاقه‌کردن و این تنها راه رسیدن به خداست و خیلی هم مهم است...

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
چندتا دیالوگ قشنگ از انیمه ناروتو :نیش:

خانه کجاست؟
ناروتو در جوابش گفت : هر جا که کسی بهت فکر کنه میشه اسم اونجا رو خانه گذاشت .

سای:چرا میخوای برای برگردوندن ساسکه با اروچیمارو بجنگی؟
ناروتو:چون ساسکه دوست منه.کسی که تونستم بالاخره باهاش ارتباط برقرار کنم.
برای من اهمیتی نداره با کی بجنگم.اگه اروچیمارو دستامو قطع کنه اونقدر لگدش میزنم تا بمیره.
اگه پاهامو قطع کنه انقدر گازش میگیرم تا بمیره.
اگه سرم را قطع کنه بهش خیره میشم تا بمیره.
اگه چشمامو در بیاره از توی قبر نفرینش می کنم.
اگه تکه تکه هم بشم ساسکه رو از اروچیمارو پس میگیرم.

ناروتو: من هیچ وقت تسلیم نمیشم و تسلیم نشدنم راه نینجاییه منه

کلاغه میاد رد میشه،میگه:احمق،احمق
:غش2::غش2:

بابای شیکامارو به شیکامارو وقتی اسوما استاد شیکامارو مرده بود و شیکامارو ناراحت بود و دلش شکسته بود گفت :
"let it out ! let it out all the sadness.fear and anger that 's building up inside of you! and then you need someone to pick up the pieces! i will pick up the pieces for you"

ناروتو به ساکورا میگه: من از آدمایی که به خودشون دروغ میگن متنفرم.

توبی:عوض کردن ادما هم خودش یجور خود خواهیه .

فعلا همینا خوبه :نیش:

jasper

کاربر ويژه
ديالوگ جود لاو تو فيلم alfie:

تو زندگيت يه كسي رو داشته باش و بهش عشق بورز
جوري زندگي كن كه انگار آخرين روز زندگيته

يه ديالوگ نميدونم مال كدوم فيلمه فقط تو ذهنم مونده
فكر كنم فيلم باج بود يا سريال دلقك

من تو زندگيم يه قانون دارم: بان=====>يعني به هيچ كس اعتماد نكن

majnooneleyli

کاربر ويژه
هنوزم دستای گرمت / جای امنی واسه گِریَست
تو قشنگی مثلِ بارون / من دلم ، پر از گِلایست!
هنوزم تو این هیاهو / تو این ، بغضِ شبونه
منُ گنجشکای خونه / دیدنت عادتمونِ
پشتِ پنجره هنوزم / چشم به راهت میشینم
ای که بی تو خودمُ / تک و تنها میبینم
ما دوتا پنجره بودیم! / گفتی که باید بمیریم!
دیوارا همه خراب شد / ولی ما ، هنوز اسیریم
ما هنوزم ، مثلِ مرداب / وصلِ آیینه ی کویریم
ما همونیم ، که میخواستیم / خورشیدُ با دست بگیریم!
گریه هام حروم شدن!، کاری بکن
چشمِ من ،بیا منو ،یاری بکن!
وقتی که به تو رسیدم / هنوزم آهو نفس داشت
هنوزم چلچله انگار / تو چشاش غمِ قفس داشت!
غزلم گریه نمیکرد! / تو شبای بی چراغی
من و تو هم قصه بودیم / از ستاره به اقاقی
حالا امّا ،دیگه وقتِ رفتنه
جاده اسمِ ،منو فریاد میزنه!
حالا من موندمُ یادِ کوچه های خاکی و خیس!
یادِ خونه ای که دیگه ، خیلی وقته مالِ ما نیست
اگه خاموشمُ خسته / اگه از تو دوره دورم
تکیه کن به من غریبه / من یک کوهِ پر غرورم
پشتِ پنجره هنوزم / چشم به راهت میشینم
ای که بی تو خودمُ / تک و تنها میبینم

:احترام:

بالا