• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

متن متحرک

undertakerhd

New member
سلام دوستان من می خوام توی چت باکس متن متحرک ایجاد کنم اگه امکان داره اموزش وطریقه نوشتن جملات متحرک درچت باکس رو بمن بگویید با تشکر از سایت مفیدتون

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام
متن متحرک در چت باکس نیاز مند این هست که شما کد های اچ تی ام ال رو در چت باکس آزاد بذارید
که این کار خطرناکی هست

undertakerhd

New member
دوست عزیز لطفآ می شه بیشتر راهنمایی کنید من مبتدی هستم وهیچ اطلاعی از کد های متن متحرک ندارم اگه ممکنه شما یک مثال همراه باگذاشتن کد ونوشته متن متحرک درچت باکس بگویید .....لازم بذکر هست دوستان بنده در چت باکس سایت خودش مثلا متن متحرک می نویسه salam khosh omaded چیزی خطرناکی وجود ندارد دوست عزیز وگرامی من هم می خوام متن متحرک سلام کردن وخسته نباشید بزارم تو چت باکسشون ولی بلد نیستم اگه لطف کنید و اموزش و طریقه نوشتن وکدها واینکه چجوری نوشته رو تو کدها قرار بدم و بقیه کارهاش یدنیا ممنون می شم .....با تشکر فراوان از سایت قابل احترام و کاربر پسند شما ومدیران گرامیتان امیدوارم همیشه سلامت وسرزنده باشید خدا حفظتون کنه که مشکلات مردمو حل می کنین بازم تشکر موفق باشین

بالا