• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

محجوب: مسابقات جهاني جنگ است

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار

[h=2] ملي‌پوش 100 – کيلوگرم جودوي ايران در آستانه اعزام تيم ملي به مسابقات قهرماني جهان در برزيل، گفت: مسابقات جهاني نوعي جنگ است و مي‌خواهم پرچم ايران را به اهتزاز در آورم.

[TD="align: left"]
00029472.jpg
[/TD]

جواد محجوب اظهار کرد: مسابقات جهاني ميدان بسيار سختي است و همه نامداران جهان حضور خواهند داشت. طبق اطلاعاتي که دارم تا اين لحظه 50 نفر براي وزن 100 – کيلوگرم اعلام آمادگي کرده‌اند که بيشتر آنها داراي رنکينگ و مدال هستند. حريفان سرشناس من از کشورهاي هلند، جمهوري چک، ژاپن، مغولستان، کره جنوبي ، قزاقستان و ازبکستان هستند. من اين رقابت‌ها را به جنگي واقعي تشبيه مي‌کنم که بايد بروم و پرچم ايران را به اهتزار در آورم.

به نقل از ايسنا، وي افزود: به اين که چه کساني در مسابقات جهاني شرکت کرده‌اند يا مي‌خواهند شرکت کنند، کاري ندارم و کار خودم را انجام خواهم داد. هدفم اين است که مبارزات خودم را به نمايش بگذارم و زنگ تفريح نباشم. چرا آنها زنگ تفريح ما نباشند؟

قهرمان جودوي آسيا در مورد شرايط آماده سازي‌اش ، اظهار کرد: قبل از آمدن به تهران، آخرين مرحله اردوي آماده سازي را در مشهد برگزار کرديم که اردوي بسيار خوبي بود. مشهد يکي از قطب‌هاي جودوي ايران است و در آنجا حريفان تمريني زيادي حضور داشتند. حضور حريف تمريني کمک بسيار زيادي به آماده سازي مي‌کند که اين اردو خيلي مفيد بود. طي روزهاي آخر هم ريکاوري خواهيم کرد تا با بدني آماده در مسابقات جهاني شرکت کنيم.

وي ادامه داد: خيلي دوست داشتم قبل از حضور در مسابقات جهاني يک يا دو اردوي مشترک ديگر را هم برگزار مي‌کرديم، اما متاسفانه نشد. مسئولان فدراسيون تمام تلاش خود را براي آماده سازي خوب اين تيم انجام دادند و کادر فني هم تلاش زيادي کرده است. بدنم روي فرم است و براي حضور در برزيل آماده‌ام.

دارنده مدال نقره آسيا در مورد مصدوميتي که در مسابقات گرند اسلم مسکو داشت، افزود: در آن مسابقات روي يک صحنه اجراي فن به دنده‌ام فشار زيادي آمد و کمي ضرب ديد، اما اکنون حالم خوب است و هيچ مشکل خاصي ندارم. جودو رشته‌اي رزمي و برخوردي است و اين که مصدوميت‌هايي جزيي داشته باشيم، عادي است.

محجوب در مورد اين که آيا تجربه حضور در مسابقات جهاني را دارد، اظهار کرد: سال 2011 در مسابقات جهاني پاريس حضور داشتم. در آن رقابت‌ها در دور اول نماينده قرقيزستان را بردم و در دور دوم مقابل نماينده گرجستاني يک فن را اجرا کردم و روي غافلگيري شکست خوردم و باختم. آن زمان، "جيرو" سرمربي تيم ملي بود که بعد از مسابقات از مبارزاتم اعلام رضايت کرد.

وي با تاکيد بر اين که دوست دارم طلسم بي‌مدالي جودوي ايران در شش سال گذشته را بشکنم، يادآور شد: آخرين مدال ايران در مسابقات جهاني به سال 2007 باز مي‌گردد که آرش ميراسماعيلي در برزيل برنز گرفت. مي‌خواهم طلسم شکني کنم و مدال بگيرم، چرا که طلسم شکني شيريني خاصي دارد. با توکل به خدا و دعاي مردم مي‌توانم به اين مهم دست پيدا کنم. با تمام وجود مبارزه خواهم کرد و از جان مايه مي‌گذارم هر چند که از قبل هيچ مدالي را براي هيچ کس کنار نگذاشته‌اند.

قهرمان جودوي آسيا در پاسخ به اين سوال که چطور شد به جودو وارد شد ، ادامه داد: استان خراسان مهد کشتي با چوخه است و طرفداران بسيار زيادي دارد. در گود اسفراين يا گود مهدي آباد طرفداران براي کشتي با چوخه مي‌آيند و همين مساله باعث شد که به ورزش علاقمند شوم. ابتدا به کشتي آزاد پرداختم و در سطح استان قهرمان هم شدم، اما قسمت اين بود که کشتي را رها کنم و به جودو بيايم. استاد حسن رجبي اولين مربي‌ام در جودو بود.

اين جودوکار 22 ساله چناراني در مورد مدال‌هايي که تا به حال کسب کرده، گفت: علاوه بر مدال‌هايي که در سطح کشور و در رده‌هاي سني مختلف کسب کرده‌ام در آسيا و جهان هم مدال‌هايي به دست آورده‌ام. مدال طلاي سال 2008 مسابقات جوانان آسيا، مدال طلاي مسابقات مسترز آلمان در سال 2010 ، مدال طلاي جوانان آسيا سال 2010 در تايلند، مقام هفتم بازي‌هاي آسيايي گوانگجو 2010 ، مدال نقره ورلد کاپ 2011 جمهوري آذربايجان، مدال نقره مسابقات قهرماني بزرگسالان آسيا 2012 در ازبکستان، مدال برنز کاپ آزاد گرجستان، مدال طلاي قهرماني بزرگسالان آسيا سال 2013 در تايلند و مدال طلاي گرند اسلم روسيه مهم‌ترين اين مدال‌ها هستند.

بالا