• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

محسن چاووشی از ایران رفت :( ***شایعه بود***

amininho

متخصص بخش کامپیوتر

به گزارش خبرنگار موسیقی هنرآنلاین،محسن چاووشی که اخلاق خاصی در بین خواننده های مخصوص پاپ دارد،ایران را ترک کرد.
دلایل ترک ایران هنوز به طور دقیق معلوم نیست و هیچکدام از اطرافیان وی در این مورد صحبت نکردند.
شنیده های خبرنگار موسیقی هنرآنلاین حاکی از آن است که این خواننده به دلیل حمله های سایبری توسط افراد ناشناس تصمیم به ترک ایران گرفته است اما هنوز هیچ شخصی این موضوع را تایید نکرده است.لازم به ذکر است شهاب اکبری که از دوستان نزدیک این خواننده و تنظیم کننده بیشتر کارهای وی است، نیز طی تماسی که با او داشت خبر از عدم جوابگویی وی داد و تاکید کرد که دو شب گذشته با وی مکالمه داشته است.محسن چاوشی فعالیت حرفه‌ای خود را در زمینه موسیقی در سال ۱۳۸۲ با آلبوم نفرین آغاز کرد.از وی تا کنون بیش از ۸۳ ترانه شنیده شده‌است که شامل ۸ آلبوم و نیز چندین تک ترانه‌است. او همچنین آهنگسازی و خوانندگی ترانه‌های فیلم سنتوری از ساخته‌های داریوش مهرجویی را نیز انجام داده‌است.در ابتدا گمانه زنی ها حاکی از آن بود که حضور صدای چاوشی در این فیلم یکی از دلائل توقیف فیلم توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده است که بعدها مشخص شد فیلم سنتوری به دلیل مسائل و مضامین مورد استفاده در آن توقیف شده‌است.

امیدوارم هرجا هست موفق باشه

چاووش

متخصص بخش ادبیات
حرف های آخر:

آخرین متنی که چاوشی روی صفحه شخصی‌اش قرار داده هم بسیار قابل تامل و ناراحت کننده به نظر می‌آید و شدت دلخوری او را از این افراد معلوم الحال مشخص می‌کند: «حمایت کردید پشتتون واستادم. چی می‌خواید ازم؟ دیگه جون ندارم. صبر کنید تموم نشده. هر چی دادید گرفتید. تو زندگیم من واسه اینکه لحظه‌ای با شما باشم هیچ کس بالای سرم نبوده هیچ کس. گوش بدید. شما هیچی از من نمی‌دونید هیچی. برای اینکه آلبوم بدستتون برسه چه شب‌ها و چه روزهایی که از خودم و خانواده‌ام نزدم. رفتم، اومدم. بالا، پایین، مجوز ارشاد، سر خم کن، راست شو، دولا شو.

که چی بشه؟ گوش کنید جواب ندین. سرباز بودم بوق سگ پا می‌شدم تا ۴ بعد از ظهر ۴ تا ۳ شب پیاده تا خونه
نفرین اینجوری دستتون رسید. شما تو خیابون منو ببینید نمی‌شناشید. مثل دیگران بودم دنبال جمع کردن پول؟؟؟؟
که الان به من بگید شماره حساب بده پول بریزم واست؟ اگه دنبال پول بودم که الان تو قصر زندگی می‌کردم.
گوش کن،‌های، اونی که می‌گی شماره حساب بده. من بچه خرمشهرم آوارگی کشیدم درد توی تموم سلولامه صورتمو با سیلی سرخ نگه داشتم...».

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
خیلی دوسش دارم... عقل و دلم با هم میگن این اتفاق نمی افته ... یه جای کار می لنگه ...

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
هر چند دوستان هنوز منابع رسمی تایید نکردن ولی فعلا پخش شده که احتمالش هم زیاد هست رفته باشه
چون هم سایتش و هم صفحه فیس.بوکش بسته شده

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
خیلی دلم گرفته از خیلی ها

تمام صفحات سایتش بسته شده بود.فقط این جمله را نوشته بود:

«حتی یک نفرشما نیز نمی‌توانید درک کنید برای رسیدن یک اثر به دستتان چه خون دلهایی خورده می‌شود. امشب حرمت هنرمند محبوب خود را شکستید. دیگر این را بر نمی‌تابیم... این پایگاه تا اطلاع ثانوی تعطیل است....».

اما به نظرم نمیره.محسن ایران میمونه.مشابه این اتفاق اون سالی بود که میخواست مجوز آلبوم اولش را بگیره،میگفتن محسن برای اینکه بهش مجوز بدن نماز میخونه و یا سال 88 که یادتون هست دیگه

اما تو کوه درد باش طاقت بیارو مرد باش

محسن جان !بچه خرمشهر! دوستت داریم.

مسافرا که برن،قطار می مونه...

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
[h=5]در پی درج خبر خروج محسن چاوشی برای همیشه از ایران، به اطلاع تمامی شما مخاطبان محسن چاوشی می رسانیم، ایشان در ایران هستند و برنامه ای برای ترک کشور ندارند.

منبع : وب سایت رسمی محسن چاوشی و فن پیج

MA R JA N

کاربر ويژه
در پی درج خبر خروج محسن چاوشی برای همیشه از ایران، به اطلاع تمامی شما مخاطبان محسن چاوشی می رسانیم، ایشان در ایران هستند و برنامه ای برای ترک کشور ندارند.

منبع : وب سایت رسمی محسن چاوشی و فن پیج

مرسی داداش :گل: تابلو بود شایعس :گل::خنده2:

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
از همون اول که شایعه نبود!حداقل من که تا ساعتهای آخر دیشب سایت خودش و دو سه تا از سایتهای هواداریش را دیدم،همون متنی که گفتم را نوشته بودن و تمام خبرگزاری ها هم خبرش را زده بودند

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
این که دلخور بود و احتمالاً هنوز هم هست درسته ... خبرگزاری ها انعکاس دادن ... اما بعد از این همه دوندگی برای گرفتن مجوز و خیلی مسائل دیگه این حرکت فوق العاده بعید به نظر می رسید ...

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
آره منم میدونم یعنی اونایی که محسن را میشناسن میدونن آدم با سیاستی نیست و هر چی دلش بگه همونه.دشمناش خیلی این وسط تاثیر داشتن.وقتی دیدن نمی تونن بین امیر ارجینی و محسن دعوا درست کنن،شروع کردن اذیت کردن محسن اونم به اسم هوادار

بالا