• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

محمود فكري: آماده مقابله با تراكتورسازي هستيم

ahmadfononi

معاونت انجمن
مربي تيم فوتبال استقلال گفت: بازيکنان ما از نظر روحي و رواني شرايط خوبي براي مقابله با تراکتورسازي دارند.
00001272.jpg

محمود فکري در مورد شرايط تيم استقلال براي بازي با تراکتورسازي، اظهار کرد: الحمدالله شرايط خوب است و بازيکنان از نظر روحي و رواني وضعيت خوبي دارند و مشکل خاصي نيست، در حال حاضر براي بازي تراکتورسازي آماده مي شويم تا ليگ را هم بتوانيم با قدرت پشت سر بگذاريم.
فکري با اشاره به وضعيت تراکتورسازي تبريز، عنوان کرد: تراکتور تيم خوبي است و بازي هاي خوبي ارائه مي‌کند، مي‌شود گفت که بازي سختي براي هر دو تيم است.
مربي تيم فوتبال استقلال درباره مصدومهاي اين تيم نيز بيان کرد: مصدومهاي ما اگر هم نرسند، بازيکناني داريم که جايگزين آن‌ها کنيم، بازيکنان خوب و قابلي داريم و از اين بابت مشکلي نيست.
وي با بيان اين که تيم هاي مدعي بايد توانايي انجام بازي هاي فشرده را داشته باشند، اظهار کرد: تيم هايي که بزرگ و مدعي قهرماني اند و در بازي هاي آسيايي حضور دارند، بايد توانايي بازي کردن در اين فشردگي را داشته باشند، اين وضعيت اذيت مي‌کند، ولي مجبوريم اين کار را انجام بدهيم.
فکري درباره استقبال هواداران استقلال از بازي هاي اين تيم، گفت: جا دارد که از طرف خودم از طرفداران هم گله‌اي داشته باشم و هم تشکر کنم، من از آنهايي که در آن باران آمدند و حمايت کردند تشکر مي‌کنم و گله من از کساني است که به ورزشگاه نيامدند. به هرحال با حمايت طرفداران مي توانيم راحت‌تر کار کنيم، از طرفداران‌مان مي خواهيم که به ورزشگاه بيايند و ما را حمايت کنند.

بالا