• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مربای تمشک

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
تمشک : ۳۰۰۰ گرم
شکر : ۱۰۰۰ گرم

تمشک بی‌دانه را شسته در سبد بریزید و بگذارید آبش بخشکد سپس آن را در لگن لعابی بی‌عیب با شکر مخلوط نموده ، مقدار لازم آب در آن ریخته بجوشانید‌. همین که شکرش بخورد تمشک رفت آن را برداشته از صافی گذرانده دانه‌های تمشک را گرفته در ظرف مربا بریزید.
 

پانته آ

متخصص بخش


%D9%85%D8%B1%D8%A8%D8%A7%DB%8C_%D8%AA%D9%85%D8%B4%D8%B4%DA%A9.jpg

مواد لازم :
تمشک = 500 گرم
شکر = 800 گرم
وانیل = یک چهارم قاشق چای خوری
1 . تمشک ها رو تمیز می کنیم و می شوریم .
2 . تو یه قابلمه یه لایه تمشک ، یه لایه شکر می ریزیم و این کارو تا جایی ادامه می دیم که تمشک و شکر تمام شه .
3 . 24 ساعت تو یخچال میذاریم .
4 . بعد قابلمه رو روی حرارت متوسط میذاریم تا بجوشه ، بعد از اینکه جوشید حرارت رو کم می کنیم و میذاریم حدود 20 تا 25 دقیقه بمونه تا به قوام برسه .
5 . وقتی که آماده شد وانیل رو اضافه می کنیم و بعد از یه جوش کوچولو از روی حرارت بر می داریم تا خنک شه و تو ظرف مخصوص میذاریم .
 
بالا