الان وقت زرشک تازه ست و چندی پیش توی میوه فروشی دیدم آخ جون، زرشک آورده اونم بدون اون تیغهای وحشتناک..گل گل شده بود...پاک کردنش هم راحت بود..فقط کاش بیشتر می گرفتم..خیلیییییی مربای زرشک دوست دارم ..خیلی هم آسونه
مواد لازم:زرشک پاک کرده: 500 گرمشکر: 500 گرم (من همیشه نسبت مساوی شکر و زرشک می گیرم تا ملس باشه مربا..شما اگه خیلی شیرین دوست دارین باشه 200 گرم بیشتر از مقدار زرشک، شکر بریزین)آب: 2 تا 2 و نیم لیوانوانیل: نوک کارد
طرز پخت:زرشک رو بعد از پاک کردن شستم و توی آبکش گذاشتم آبش بره
شکر رو توی آب ریختم و هم زدم..روی حرارت گذاشتم تا شکر حل بشه و جوش بیاد...کمی شربت غلیظ بشه..حدود 6، 7 دقیقه
حالا زرشک ها رو توش می ریزیم و می ذاریم 5 دقیقه ای بجوشه
تا کمی قوام بیاد....من شربت مربای زرشک رو زیاد نمی ذارم غلیظ بشه
در عین حال مربا باید به اندازه پخته بشه ...زیاد بمونه له میشه ها
خاموش می کنم و میذارم خنک بشه کمی (از داغی بیفته) بعدم وانیل توش ریختم و هم زدموقتی خوب خنک شد، توی شیشه می ریزم...من با قاشق بزرگ سوراخدار (اسمشون چیه؟!) ، زرشک ها رو توی شیشه می ریزم و بعد از شیره مربا روش میدم
بقیه شربتش رو هم توی شیشه دردار نگه میدارم...شربت زرشک خیلی خوشمزه ست..