• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مربای زرشک

پانته آ

متخصص بخش
IMG_3457_1.jpg
الان وقت زرشک تازه ست و چندی پیش توی میوه فروشی دیدم آخ جون، زرشک آورده اونم بدون اون تیغهای وحشتناک..گل گل شده بود...پاک کردنش هم راحت بود..فقط کاش بیشتر می گرفتم..خیلیییییی مربای زرشک دوست دارم ..خیلی هم آسونه مواد لازم:زرشک پاک کرده: 500 گرمشکر: 500 گرم (من همیشه نسبت مساوی شکر و زرشک می گیرم تا ملس باشه مربا..شما اگه خیلی شیرین دوست دارین باشه 200 گرم بیشتر از مقدار زرشک، شکر بریزین)آب: 2 تا 2 و نیم لیوانوانیل: نوک کاردطرز پخت:زرشک رو بعد از پاک کردن شستم و توی آبکش گذاشتم آبش بره
IMG_3433.JPG
شکر رو توی آب ریختم و هم زدم..روی حرارت گذاشتم تا شکر حل بشه و جوش بیاد...کمی شربت غلیظ بشه..حدود 6، 7 دقیقه
IMG_3438.JPG
حالا زرشک ها رو توش می ریزیم و می ذاریم 5 دقیقه ای بجوشه
IMG_3441.JPG
تا کمی قوام بیاد....من شربت مربای زرشک رو زیاد نمی ذارم غلیظ بشه
IMG_3444.JPG
در عین حال مربا باید به اندازه پخته بشه ...زیاد بمونه له میشه ها
IMG_3442.JPG
خاموش می کنم و میذارم خنک بشه کمی (از داغی بیفته) بعدم وانیل توش ریختم و هم زدموقتی خوب خنک شد، توی شیشه می ریزم...من با قاشق بزرگ سوراخدار (اسمشون چیه؟!) ، زرشک ها رو توی شیشه می ریزم و بعد از شیره مربا روش میدم
IMG_3461_1.jpg
بقیه شربتش رو هم توی شیشه دردار نگه میدارم...شربت زرشک خیلی خوشمزه ست..
 
بالا