معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم:
پوست لیمو ترش ۱کیلو
آب ۵/۱لیوان
شکر ۵۰۰گرم
دانه هل ۱قاشق مرباخوری
آبلیمو ۱قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
۱.لیمو ها را از وسط نصف میکنیم بعد آب+گوشت داخلشو میگیریم.
۲.پوستهارو داخل قابلمه میریزیم و ۳بار میجوشونیم تا هم بپزه و هم تلخی شون گرفته بشه.
۳.پوستها رو میریزیم تو آبکش تا آب اضافی گرفته بشه..آب+شکر رو میذاریم روی حرارت تا به قوام برسه بعد هم هل رو اضافه میکنیم.
.بعد پوستها رو اضافه و میذاریم با حرارت ملایم به مدت ۱۰دقیقه بجوشه(۵دقیقه اول).حالا آبلیمو (۵دقیقه دوم)رو اضافه و بعداز اینکه ۱جوش خورد از روی حرارت برمیداریم.
نکته:
۱.این مربا نباید بیشتر از ۱۰دقیقه روی حرارت باشه چون پوستها جمع وسفت میشه.*
۲. مربای لیمو ترش بهتره که از لیموهای ریز و پوست نازک درست بشه . بغضی ازلیمو هاکه درشت و پوست کلفت دارند برای درست کردن مربا مناسب نیست.*
منبع:ایده های لازیکا