• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مربي استقلال: بازيكنان با تمركز مي توانند راه آهن را شكست دهند

ahmadfononi

معاونت انجمن
مربي تيم فوتبال استقلال گفت: اگر بازيکنان ما تمرکز کافي داشته باشند براي شکست راه آهن مشکل خاصي نداريم.

00029505.jpg

''محمود فکري'' در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال تصريح کرد: تمرينات خود را پس از شکست برابر تراکتورسازي از سر گرفته ايم و خود را براي ديدار دشوار برابر راه آهن آماده مي کنيم.
وي با اشاره به ديدار با تراکتورسازي يادآور شد: به هر حال شرايط به گونه اي بود که به رغم انجام يک بازي مناسب و تماشاگرپسند شکست خورديم. اين از زيبايي هاي فوتبال است که گاهي با وجود برتري کامل، حريف با استفاده از تک موقعيتها پيروز مي شود.
مربي استقلال بازي برابر راه آهن را دشوار و حساس دانست و تاکيد کرد: وضعيت دو تيم استقلال و راه آهن به گونه اي است که يکي براي بقا در ليگ و ديگري براي باقي ماندن در کورس قهرماني به سه امتياز مسابقه نياز مبرم دارند و همين مسئله براي حساسيت اين مسابقه کافي است.
وي در خصوص غيبت چند بازيکن راه آهن و آسانتر شدن کار استقلال خاطرنشان کرد: هر چند تعدادي از بازيکنان راه آهن محروم هستند، اما ساير بازيکنان اين تيم از انگيزه بالايي برخوردارند و بخصوص در برابر استقلال با تمام توان خود ظاهر خواهند شد.
مربي استقلال افزود: علاوه بر اين ما هم چند بازيکن اصلي خود را به دليل محروميت و مصدوميت در اختيار نداريم. به عنوان مثال اسماعيل شريفات و کيانوش رحمتي از اين مسابقه محروم هستند و وضعيت فرهاد مجيدي که در بازي برابر پاختاکور مصدوم شد هنوز مشخص نيست.
فکري گفت: با اين حال ما هم استقلال هستيم و اينگونه نيست که خود را در برابر انگيزه حريف دست و پا بسته ببينيم. به نظرم اگر بازيکنان ما تمرکز کافي داشته باشند از سد راه آهن عبور مي کنيم.
وي در پايان درباره ليست بازيکنان مورد نظر کادر فني براي فصل آينده تصريح کرد: فکر نمي کنم چنين ليستي از سوي مظلومي به باشگاه داده شده باشد. شايد سرپرست باشگاه از سرمربي چنين چيزي را درخواست کرده باشد، اما مظلومي هنوز بازيکنان مورد نظرش را معرفي نکرده و قرار است در موعد مقرر اين کار انجام شود.
تيم فوتبال استقلال که در هفته بيست و نهم ليگ برتر برابر تراکتورسازي با نتيجه 2 بر يک شکست خورده بود، روز پنجشنبه هفته جاري در ورزشگاه آزادي به مصاف راه آهن مي رود.
 
بالا