• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مرد حسود یا بی غیرت؟

parastu

متخصص بخش گالری عکس
جام فرهنگی؛ در یکی از سریال های شبکه فارسی 1، زنی شوهردار تصمیم می گیرد تا در کاباره کار کند.

او این مساله را با شوهر خود در میان می گذارد و می گوید که قرار است در قسمت روابط عمومی کاباره کار کند. اما شوهرش می گوید که نسبت به این مساله حسادت می کند چرا که قرار است زنش با چهره ای زیبا توجه مردها را به خودش جلب کند. جالب اینجاست که این زن در پاسخ به شوهر خود می گوید: «تو نباید حسادت کنی چون من فقط تو را دوست دارم و عاشق تو هستم.
تو نباید با حسادتت جلوی پیشرفت من را بگیری.»
مطلب مهمی که باید مد نظر داشت این است که در این سریال، غیرت و تعصب معقول این مرد به عنوان حسادت غیر معقول معرفی می شود.

از سوی دیگر، کار کردن یک زن در کاباره به عنوان پیشرفت او مورد ملاحظه قرار می گیرد.
کاملا مشخص است که چنین رویکردی به شخصیت مرد و زن چه تاثیر مخربی بر روی خانواده ها خواهد داشت.

منبع: http://www.niksalehi.com/newspaper/view/039489.php

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
مرسی....خیلی زیبا و مفید بود...

چقدر خوبه وقتی این فیلمارو میبینیم تحت تاثیر قرار نگیریم....:سوت: که البته بیشتر کسایی که من دیدم بعد یه مدت جو گیر شدن!!!:ناراحت:

BLaDe

متخصص بخش زبان
به نظر من هم به موضوع خوبی اشاره کردی ...:ایول: این کانال رو ما خیلی وقته حذف کردیم .. فقط و فقط هم به خاطر همین مسائل غیر آموزنده ای که تو فیلم و سریال هاش داره آموزش میده و متاسفانه خیلی از مردم مخصوصا زنان به این کانال علاقه مندن و همیشه سریال هاشو دنبال می کنن:52: ولی خبر ندارن یا اهمیت نمیدن که این کانال داره مسائلی رو آموزش و رواج میده که غیر از فساد و گسستگی روابط خانوادگی و خیانت به همسر و ... چیز دیگه ای نداره ....:نه: تازه ببینید وقتی بچه ها از الان اینجور چیزا رو تو این کانال می ببینن ، فردا که بزرگ میشن میخوان چه جوری مسئولیت یه خانواده رو به عهده بگیرن و چه رفتارها و طرز فکرهایی پیدا می کنن ....:قاطی:

من یادمه خیلی وقت پیش تو یکی از روزنامه ها هم در مورد این کانال و چیزای غیر اخلاقی که به مردم یاد میده هشدار داده بودن :ایست:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
موافقم باهات خانومی....:توافق:

تازه من چند بارررررررررر...چنددددددد بار از چنتا خانوم جوون شنیدم که میگفتن ما این فیلما و کلیپارو میبینیم..شوهرم یهو میگه موهاتو این رنگی کن(بازیگر زن فیلم) یا لباس اینجوری بپوش و....چرا به خودت نمیرسی اینقد؟؟

من یه لحظه هم نتونستم خودمو جای اون خانوما بذارم...واقعا قابل درک نیییییییییست..:ناراحت: یعنی اون مرد درک نداشت که همچین حرفی زد؟؟نمیدونست با این یه جملش چقد میتونه دل زنشو برنجونه و اعتماد بنفسشو بیاره پایین؟؟(خانومایی که میگم تو خونه و بیرون شیک پوش بودنا..دیگه فکرشو بکنین):سکوت:

خلاصه منم بهشون میگفتم مقصر خود شمایین...وقتی شوهراتون جنبه ندارن...(البته با جنبه هاش هم گاهی یهو از دهنشون درمیره هاااا):سوت:

بالا